Kanuni Kanuni Racer Kullanıcıları

Arkdaşlar Ben Ilk Motor Alcam Ve Hiç Bilgim Yok Bana Yardim Edin Kararsiz Kaldim Racer200 Nasil Güzelmi

120 Rahat Basiyor

ARKADAŞLAR MSN [email protected] yardımlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
dostum sen forumu iyice okumadın sanırım bi incele istersen kanuni nin şirket olarak ne kadar karaktersiz olduğunu daha iyi anlıcaksın allah tan bayi ve servis iyi firmalar denk geldi yoksa çoktan başıma iş almıştım kesin birilerini döverdim....

cycle27' Alıntı:
kardeş honda kadar olmaz ama allah kaza bela vermeden (güle güle)kullanmayı nasip etsin.kanuni çok iyi bir marka aslında çin malları gibi servisin de okadar sorun çıkaracaklarını zannetmiyorum.servisi ve yedek parça sorunun olmaz hiç değilse benim de bir mondialım var şimdilik bir şeylerini görmedik.ancak ilk fırsatta bir kanuni racer almayıda düşünmüyor değilim.

valla 120 den yukarı çıkmıyor abicim...

ahmet_ulusoy' Alıntı:
son hız kaç gidiyor bu motorlar

Son düzenleme:
SEVGiLi ARKADAşLAR. BU GüN çOK MUTLUYUM. cüNKü MOTORUM GELDiiiiiiiiiii. BöYLE GICIR GICIR DURUYOR. AMA DAHA BiNEMEDiM. iş çIKIşI TANIşACAğIM PRENSESiMLE.

valla bizde az diyoruz ama hakketten az yani :)

PcKopatGhostRider' Alıntı:
abi bu makine için 120 az deilmi ya?_?

hadi hayırlı olsun yeni motor un allah kazasız belasız binmek nasip etsin bu arada profilinide güncelle artık :)

BLOODMN' Alıntı:
SEVGiLi ARKADAşLAR. BU GüN çOK MUTLUYUM. cüNKü MOTORUM GELDiiiiiiiiiii. BöYLE GICIR GICIR DURUYOR. AMA DAHA BiNEMEDiM. iş çIKIşI TANIşACAğIM PRENSESiMLE.

Son düzenleme:
hakemalper' Alıntı:
ne ollursa olsun bence zealsuna 200e 10 basar motorm
neye göre güzel kardeşim.. bole yazmıssın ama hangı ozellıgı ıyı zealsundan

NicemaN' Alıntı:
bencede zealsun dan daha iyi motor ama dediğim gibi işte kanuni arkasında iyi durmuyor sorun orada...
aynı sorum sanada nıceman..

Son düzenleme:
ugur_44' Alıntı:
bloodmn kerdeş hayırlı olsun motorun artık resmini videosunu çekersin
SAĞOL DOSTUM İNSANIN SİZLER GİBİ DOSTLARI OLMASI MUTLULUK VERİYOR:bounce:

NicemaN' Alıntı:
valla bizde az diyoruz ama hakketten az yani :)

hadi hayırlı olsun yeni motor un allah kazasız belasız binmek nasip etsin bu arada profilinide güncelle artık :)
SEVGİLİ İDOLÜM SEN DE SAĞOL. PROFİL GÜNCELLEME İŞİNİ DE BİR ARA HALLEDERİZ, AMA ŞUNU SÖYLEYEYİM BU MOTOR TAM BİR CANAVAR. ŞİMDİ PRENSESTEN CANAVAR OLURMU DEMEYİN... BENCE OLUR.

:) :mrgreen: :cyclopsan :p :silent: :cherry: :cat: :rendeer: :wiinkk: :queen: :bounce:

Son düzenleme:
racer cilere kazasız sürüşler diiliyorum hepinize tek teker onu rolarak görüşmek üzere diyorum:)

ArkadaŞlar Bende Racer Kullanicisiyim Aranizda DeĞİŞİk Eksoz Uygulamasi Yapan Varmi

arkadaşlar bende eksozları sorcaktım bi care buldumuzmu ses için beni sesi tatmin etmiyor..

ermac kardeş demek zealsununda var ..10000 yatınmı ne oldu 10000 yapınca....çok merak ettim..

arkadaşmda var yüksek devir yapınca devir kesici devreye girmedi yada öle bişey yyok sübab yerinden çıktı ..kısaca eline aldı motoru...alıcaksan al tabi sana engel olmuyım

bu arada eksoz modifiyesi 40 milyona içini boşaltıyolar ama nasıl bir ses çıkar bilmiyorum facia da oalbilir yani...başka bilghisi olan varsa sölesin

Son düzenleme:
slwer o işi çok güzel yapıo bi inşaat demiri egsozdan içeri bi koyuyo gürül gürül ses çıkıo motordan :)

ermac' Alıntı:
arkadaşmda var yüksek devir yapınca devir kesici devreye girmedi yada öle bişey yyok sübab yerinden çıktı ..kısaca eline aldı motoru...alıcaksan al tabi sana engel olmuyım

bu arada eksoz modifiyesi 40 milyona içini boşaltıyolar ama nasıl bir ses çıkar bilmiyorum facia da oalbilir yani...başka bilghisi olan varsa sölesin

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İlk motorum ve sonunda RACE 200 e karar verdim. İnsallah pazartesi elimde olacak. İnsallah niceman kadar sanssız olmam. Almaya karar vermemin en buyuk nedeni parcalarının ucuz olması ve üreticinin (niceman de goruldugu gibi) malının arkasında durması.

herkese selamlar...

baba ben inşaat demiriyle dövücem o zaman belki ses düzelir titancı damgası yemekten kurtuluruz::)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar