son hız kaç gidiyor bu motorlar
cycle27' Alıntı:kardeş honda kadar olmaz ama allah kaza bela vermeden (güle güle)kullanmayı nasip etsin.kanuni çok iyi bir marka aslında çin malları gibi servisin de okadar sorun çıkaracaklarını zannetmiyorum.servisi ve yedek parça sorunun olmaz hiç değilse benim de bir mondialım var şimdilik bir şeylerini görmedik.ancak ilk fırsatta bir kanuni racer almayıda düşünmüyor değilim.
ahmet_ulusoy' Alıntı:son hız kaç gidiyor bu motorlar
PcKopatGhostRider' Alıntı:abi bu makine için 120 az deilmi ya?_?
BLOODMN' Alıntı:SEVGiLi ARKADAşLAR. BU GüN çOK MUTLUYUM. cüNKü MOTORUM GELDiiiiiiiiiii. BöYLE GICIR GICIR DURUYOR. AMA DAHA BiNEMEDiM. iş çIKIşI TANIşACAğIM PRENSESiMLE.
neye göre güzel kardeşim.. bole yazmıssın ama hangı ozellıgı ıyı zealsundanhakemalper' Alıntı:ne ollursa olsun bence zealsuna 200e 10 basar motorm
aynı sorum sanada nıceman..NicemaN' Alıntı:bencede zealsun dan daha iyi motor ama dediğim gibi işte kanuni arkasında iyi durmuyor sorun orada...
SAĞOL DOSTUM İNSANIN SİZLER GİBİ DOSTLARI OLMASI MUTLULUK VERİYOR:bounce:ugur_44' Alıntı:bloodmn kerdeş hayırlı olsun motorun artık resmini videosunu çekersin
SEVGİLİ İDOLÜM SEN DE SAĞOL. PROFİL GÜNCELLEME İŞİNİ DE BİR ARA HALLEDERİZ, AMA ŞUNU SÖYLEYEYİM BU MOTOR TAM BİR CANAVAR. ŞİMDİ PRENSESTEN CANAVAR OLURMU DEMEYİN... BENCE OLUR.NicemaN' Alıntı:valla bizde az diyoruz ama hakketten az yani
hadi hayırlı olsun yeni motor un allah kazasız belasız binmek nasip etsin bu arada profilinide güncelle artık![]()
ermac' Alıntı:arkadaşmda var yüksek devir yapınca devir kesici devreye girmedi yada öle bişey yyok sübab yerinden çıktı ..kısaca eline aldı motoru...alıcaksan al tabi sana engel olmuyım
bu arada eksoz modifiyesi 40 milyona içini boşaltıyolar ama nasıl bir ses çıkar bilmiyorum facia da oalbilir yani...başka bilghisi olan varsa sölesin