dostum rengı mavı olmayabılır 
üzerınde stıcer olmalı
hayırlısı olsun,
inş olur...
üzerınde stıcer olmalı
hayırlısı olsun,
inş olur...
Abiler sonunda yeni racerime pztesi günü kavuşuyorum motor,şanzuman,elektrik aksamı sağlam ama kaporta olarak ön cam,ön far,km saati kapagı eksikler bunlar
3 taksitle aldım 750 tl ye bence iyi bi fiyat 100 lük mondiallerin ikinci elleri bile 700 800 tl arası
bugun trafikte gördüm kanuni racer
ben boyutunu daha küçük sanıyodum oyüzden elemiştim racerı ama sandıgımdan büyük çıktı,mavi beyazdı hoşumada gitti
750ye bide taksitle iyiymiş valla bitanede ben bulsam motoru cigeri grenajı saglamale:
abi motorun elektrik aksamı sorununluydu ama en son 450 tl masraf yaptı sahbi o işi düzelttirdi motoruda aynı şekilde oarayada masraf yapıld ama tk sorun garenajlar ön kaporta
bu arda dün bi turuncu racer var bizim burda motoru aldığım adamın arkadaşı bi biniyim dedim istedim abi adamın egzosları geriye çekik bişiler yapmış ne güzel ses var ne gidiyo o motor öyle ya 2.viteste rahat 50 55 arası yapıo benimkide yapıoduda çok titriyodu zorlamak gerekiyordu bu arada benim eski motora bindim bugün ama abi nasıl titremedir o öle ya valla ellerim uyştu önceden hiçö böle bi sorunu yoktu neden böle olmuş olailir serkan usta adam en son bloğu söktürüp kaynak attırmıştı ama neden böle olmuş anlamadım valla bide egzosun ağzına saç kaynattırmış acaba neden olmuş olabilir bu titreme işiale:
ale:
ale:
ale:
titreme olayı çok illet bişey
motor çok güzel kazasız belasız güle güle kullan :rendeer:
racer200de varmı titreme,tek silindir biraz vardır ama rahatsız ediyomu çok ?
titreme olayı çok illet bişey
motor çok güzel kazasız belasız güle güle kullan :rendeer:
racer200de varmı titreme,tek silindir biraz vardır ama rahatsız ediyomu çok ?
Arkadaşlar ne zamandan beri resim çekemiyordum.Kısmet buguneymiş . Benim racer'ın sol sinyali bi önceki sahibi tarafından kırılmış.Şuan ben yapıştırdıgım şekliyle duruyor ama orda bir boşluk oluşmuş.
O boşlugu nasıl kapatabilecegim hakkında fikirleriniz var mı ? Polyesterciye götürdüm ben bişey yapamam dedi.
seledeki titreşim uyuşturuyo yürüme zorlugu yaşatıyo sonra
gidondaki titreşim eldivenle gideriliyosa güzel,zaten eldiven takcaz sorun yok ozaman ben bi racer avına çıkıyım yiba çarşısı taraflarına![]()
sıfır almıycam 2.el motoru düzgün pahalı yerlerinde sorun olmayan bişey lazım
ama bi bakıyım boy 187 ,altımda yokmus gibi olmasın bide racerci57 nin aldıgı gibi bitane bulursam degme keyfime![]()
sıfır almıycam 2.el motoru düzgün pahalı yerlerinde sorun olmayan bişey lazım
ama bi bakıyım boy 187 ,altımda yokmus gibi olmasın bide racerci57 nin aldıgı gibi bitane bulursam degme keyfime![]()