Kanuni Kanuni Racer Kullanıcıları

Ozan kardeşim,
ilk olarak ledlere bıraz fazla vermışsın :)
bende led mt si 10 lira :)
ikinci olartak,
ledlerı hepsını tek bı yerede baglayabılırsın 3 er 3 er keserek ve lehim yardımı ıle +,,- bağlantılarını yanlış yapmadan da bağlayabılırsın,

12 v ledlerın dıer ampullerdern daha dayanıklı oldukları ve daha az enerjı cektıklerı bılındık bişiydir,
o nedenle,
ister hepsini tek bağlantı ile komple döşe,
istersen sıra sıra döşe,
dikkat et gösterge ibrelerının diplerını sıkıştıracak şekılde döşeme,
ibre zorlar ve göstergeni bozar.
fakat unutma kesılebılecek yerler yalnızca o makas işaretli yerlerdır,
çünki,
HER 3 LED İ ENTEGRE İLE YANAR,
DİKKAT ET SIRASI İLE 3 LED 1 ENTEGRE BULUNUR,
Kolay Gelsin...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
pahalımı :D önemi yok ya maksat istediğim gibi olsun marka 3m diye bişey demedim yoksa zaten almazdım :D
makas yerlerini gördüm aralardan kesmem tamam :D
ama 3 er 3 er bağlayınca 12 v çok gelmezmi yani elde kalmasın bu :D
bunlara 12 de versen voltajı düşürüp istediği ayarda yanıyormu
söylemek istediğin tam bumudur ?
aslında hıyarlı kbende bi parça kessem denesem D: akşam sağol bilgi verdiğin için .

ister hepsını aynı anda yak, istersen 3 er 3 er şekılde keserek yak,
aldıgı voltaj standarttır,
yanı kesıklık söz konusu olmaz,
gayet net bi şekilde yanar onlar...

sağolasın :D :cherry:

bu arada ustayı aradım motorla uğraşıyodu garibim :D 7000-8000 arası elektrik kesiyor dedi bulamamış halen :D sıçtık buda hırs yaparsa motorun işi var :queen:

ABİLER KAVUŞTUM YEŞİL RACERİME TAM Bİ HURDA ŞAKA ŞAKA ABİ VALLA MANYAK BİŞİ YA MOTOR ÇOK SERİ İNANILMAZ GİDİYO 2İNCİ VİTESTE ABARTIZIZ DÜZDEN AZ DAHA YÜKSEK YOLDA 60 A GELDİ DEVİRDE KIRMIZILARA UĞRAMADI BU ARADA MOTOR YATA YATA AKÜ BİTİK :d VURDURARAK ÇALIŞTIRDIK DİCEMDE ÇALIŞMADI MOTORCUYA GÖTÜRDÜM TAKVİYE MAKVİYE YAPTI DEĞDİRDİ FELAN ÇALIŞTI BİDAHADA DURMADI O KONUDADA TEK MARŞTA ALIYO NAMUSSUZ BU KONUDADA MEMNUNUM SESİ GAYET GÜZEL EGZOSLARDAN MEMNUNUM DELİK OLMADIĞI BELLİ ŞASESİDE GAYET GÜZEL YAMUKLUK YOK MOTOR AKSAMIDA GÜZEL GERÇEKTEN ÇEKİŞ O BİÇİM YANİ MEMNUNUM GENEL OLARAK EKSİLERDE VAR
SADECE TEK ÜZÜNTÜM ÖN AMARTİSÖR BİRAZ POMPALAMIYO GİBİME GELİYO SERKAN USATA ONUN İÇİN Bİ ÖNERİN VAR MI?:silent::silent::silent::silent:

belkıde amortısor yağını aşırı koymuş olabılırler,
çok fazla olursa sertleşir,
çok az olursada aşırı yumusar,
arasını bulmak gerekır,
satarken sıkıntı yapmasın dıye aşırı yağ koymuş olabılırler belkide.

Serkan usta ,
motoru yapmışlar öyle dedi çocuk denemişler :D
şimdi halen çalışıyormuş test ediyorlarmış vs vs akşama alırım belki ,

beyin değişti felan dedi benim bi yüreğime indi bi fiyatlarına bakam beynin felan
işimiz var bu motorla ...

iyi barı ya :D
ustayı aradım oldu gibi dedi :D galiba motor üst kapağı ile ilgilide bi sorun var :D yaptım dedi bi sonra test edicez dedi cumartesi alki düzgün iyice sağlam yapılsın dedi püff
uzadı yine

iyi barı ya :D
ustayı aradım oldu gibi dedi :D galiba motor üst kapağı ile ilgilide bi sorun var :D yaptım dedi bi sonra test edicez dedi cumartesi alki düzgün iyice sağlam yapılsın dedi püff
uzadı yine

:d BU ARADA BİZİM HURDAYLADA ARAMIZ İYİ ŞİMDİLİK SABAHH TEMAZSIZLIK YÜZÜNDEN ÇALIŞMADI BİZEW KENDİNİ İTTİRDİ SANAYİYE KADAR:d İFLAĞIMIZ KURUDU ORAYI ARKADŞALIN BABASI GÜZELCE YAPTI O BİÇİM YAPTI ŞİMDİ TEK MARŞTA ALIYO BİDE SABAH BAKALIM Bİ SAAKATLIK ÇIKARMAZ İNŞ.
BU ARADA MOTORUN GİDİŞİ GÜZEL GERÇEKTEN 4 VİTESTE 100 Ü GÖRDÜ AMA DAHADA BASMADIK BAKALIM HAYILRSI İLERİSİ BİZE NELER GÖSTERCEK ŞİMDİLİK MEMNUNUM AMA HIZ KONUSUNDA BİZİM MAVİYE TAŞ ÇIKARTIR ONU SÖYLİYİM:queen::queen:
HEPİNİZE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER

:p
:d BU ARADA BİZİM HURDAYLADA ARAMIZ İYİ ŞİMDİLİK SABAHH TEMAZSIZLIK YÜZÜNDEN ÇALIŞMADI BİZEW KENDİNİ İTTİRDİ SANAYİYE KADAR:d İFLAĞIMIZ KURUDU ORAYI ARKADŞALIN BABASI GÜZELCE YAPTI O BİÇİM YAPTI ŞİMDİ TEK MARŞTA ALIYO BİDE SABAH BAKALIM Bİ SAAKATLIK ÇIKARMAZ İNŞ.
BU ARADA MOTORUN GİDİŞİ GÜZEL GERÇEKTEN 4 VİTESTE 100 Ü GÖRDÜ AMA DAHADA BASMADIK BAKALIM HAYILRSI İLERİSİ BİZE NELER GÖSTERCEK ŞİMDİLİK MEMNUNUM AMA HIZ KONUSUNDA BİZİM MAVİYE TAŞ ÇIKARTIR ONU SÖYLİYİM:queen::queen:
HEPİNİZE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER

.D iyi iyi güzel , ulan ben görebilecekmiyim motor 100 ü rahat rahat geçecek valla yapsınlar hd video çekecem kanuni racer hakkında koyacam youtubeye :D tek kanuni racer inceleme videosu olacak :D :queen:
vallahi bi yapsınlar nasıl sevinicem varya :D bu seferki usta çok sağlam hadi hayırlısı :D

bittim ben bittimmm
:pale:
usta yaptım gel al motoru dedi
220 civarı parça parası tutmuş

karbüratör değişmiş
beyin değişmiş
egsozdan kaçırıyormuş onlar yapılmış
far ayarı yaptı birde
kontak anahtar kapağıda uyduracaktı işte

işçilikte epey bi alırsa işimiz var
kredi kartıda çekmiyormuş başka bi yerden çektiririz
taksit bile yaparız dedi yandım ben ya :D

motoru zorlamış 130-135 rahat görüyor dedi hadi hayırlısı bakalım
toplamda 300 e yakın bi para çektirecek karttan yandıkki ne yandık :farao:

Arkadaşlar ne zamandan beri resim çekemiyordum.Kısmet buguneymiş . Benim racer'ın sol sinyali bi önceki sahibi tarafından kırılmış.Şuan ben yapıştırdıgım şekliyle duruyor ama orda bir boşluk oluşmuş.
O boşlugu nasıl kapatabilecegim hakkında fikirleriniz var mı ? Polyesterciye götürdüm ben bişey yapamam dedi.
http://img687.imageshack.us/i/dsc05537f.jpg/
http://img220.imageshack.us/i/dsc05536t.jpg/
http://img829.imageshack.us/i/dsc05535h.jpg/
http://img859.imageshack.us/i/dsc05534.jpg/

Şu foruma da bir türlü resim eklemeyi ögrenemedim gitti :pr: :pr: :pr:

Şu konuda bana bi yardım edeydiniz ya .Kimseden ses çıkmadı.
Bu arada performans egzozu taksak racer'a sesi ne kadar etkiler ?

Şu konuda bana bi yardım edeydiniz ya .Kimseden ses çıkmadı.
Bu arada performans egzozu taksak racer'a sesi ne kadar etkiler ?

ne oldu yaw :D edelim yardım :D
hacı resim yüklemek için şu alttaki linke tıkla
www.hizliresim.com

bu adrese tıkla resmi yükle
sonra en alttaki linki kopyala buraya gel ve yukarıda iconlar varya soldan alttan 3. olan sarı dağ resmi gibi bişey var :D
ona tıkla o linki yapıştır ok de bitti bu kadar :D anlamadıysan tekrar yazarım :D

belkıde amortısor yağını aşırı koymuş olabılırler,
çok fazla olursa sertleşir,
çok az olursada aşırı yumusar,
arasını bulmak gerekır,
satarken sıkıntı yapmasın dıye aşırı yağ koymuş olabılırler belkide.

srkan ustam acil bilgilerine ihtiyacım var yardımcı olmanı istiyorum yazılarım aşağıya gidersede lütfn bak tabi anlıyan olursada yardımcı olsun
benim bu hurda sabahları zor çalışıyp bazende çalışmadığı oluyo EL marşına bastığımda poh poh diye ses geliyo hafif hafif ama almıyo sonra arka yan garenajı söktüm yan garenajın üstünde böle yumru gibi bişi var aküye marş dinamosuna felan bağlı iki ucu var ona tornavidayı değdirdim iki ucuna motor çalıştı...çalışınca durmak bilmiyo istop ediyom yine hemen çalışıyo ama istop edip sabah olduğu zaman çalışmıyo elektrikçi bakıo aküde var acabna motorun zor çalışmasının nedeni veya çalışmamasının nedeni
1:buji
2:marş dinamosu
3:yağsızlık
4:benzin kötülüğü
5:aküdeki kötülük
6:Senin aklına gelebilecek sorunalr
lütfen serkan usta bana biraz akıl ver sence sorun hangisinde ona göre bi tamir uygulucam biraz uğraşırsısan sevinirim:):):):):)

Son düzenleme:
hacı sadece bilgi olsun diye yazıyorum motorum tek marşla alıyor normalde
2 gün binmeyim :D çalışmıyor ayak yapıyo bana :D
az gaz veriyom bi kaç kere bi basıyorum alıyor bu motorda genel bi kıllık var arkadaş :cherry:
motor soğukta olsa o gün çalıştırdıysam almamazlık yapmıyor bekleyince cozutuyor
çözemedim ben bu motoru bazen yağlama yapsın felan diye 2 -3 kere ayak marşıyla pomplaıyorum çok soğuk olunca sonra el marşıyla direk çalışıyor .d D::D

hacı sadece bilgi olsun diye yazıyorum motorum tek marşla alıyor normalde
2 gün binmeyim :D çalışmıyor ayak yapıyo bana :D
az gaz veriyom bi kaç kere bi basıyorum alıyor bu motorda genel bi kıllık var arkadaş :cherry:
motor soğukta olsa o gün çalıştırdıysam almamazlık yapmıyor bekleyince cozutuyor
çözemedim ben bu motoru bazen yağlama yapsın felan diye 2 -3 kere ayak marşıyla pomplaıyorum çok soğuk olunca sonra el marşıyla direk çalışıyor .d D::D

ozan abi ayak marşı alıcam motora 20 tl bişi el marşının yanında yardımcı olur
bide motora 100 150 tl kadar bi masraf yapmayı düşünüyorum!!!!bugün birisi geldi satıyomusun dedi az daha bakım yaparsam 1 200 e felan gidicek motor:D bakalım resim çekicem ama n73 şarj cihjazı bozuldu hayırlsıı ile ama bişi sorcam bu ön cam bizimki 71 tl de sizinki niye 17 tl eğer olursa arıcam ön cmaı racer s camı alıcam öle böle uydurcam ozan abi mümküğnse senin racerin ÖN CAMININ VİDALAR ARASI bağlantı kısınlarının ölçüsünü atsana bana ölçü derken vida kısımlarını yatay ne kadar o kısım uyarsa diğer kısalığı önemli deil en azından 71 tlden iyidir:D
o kısımlarla km saatini yapınca probelem kalmıyo km saatini kendim söküp toplayabilirmiyim alt tutan kısımlar ve üst camları varya onları topluycam bide bu ibre varya hani saattaki akrep gibi hızı gösteren o kırık onu tek bulabilirmiyim sizden gelen önerilere göre ayarlım sipariş vercem

Son düzenleme:
srkan ustam acil bilgilerine ihtiyacım var yardımcı olmanı istiyorum yazılarım aşağıya gidersede lütfn bak tabi anlıyan olursada yardımcı olsun
benim bu hurda sabahları zor çalışıyp bazende çalışmadığı oluyo EL marşına bastığımda poh poh diye ses geliyo hafif hafif ama almıyo sonra arka yan garenajı söktüm yan garenajın üstünde böle yumru gibi bişi var aküye marş dinamosuna felan bağlı iki ucu var ona tornavidayı değdirdim iki ucuna motor çalıştı...çalışınca durmak bilmiyo istop ediyom yine hemen çalışıyo ama istop edip sabah olduğu zaman çalışmıyo elektrikçi bakıo aküde var acabna motorun zor çalışmasının nedeni veya çalışmamasının nedeni
1:buji
2:marş dinamosu
3:yağsızlık
4:benzin kötülüğü
5:aküdeki kötülük
6:Senin aklına gelebilecek sorunalr
lütfen serkan usta bana biraz akıl ver sence sorun hangisinde ona göre bi tamir uygulucam biraz uğraşırsısan sevinirim:):):):):)

akü rahat rahat basıyor ise aküde sorun yok,
benzin kötülüğü olduğunu sanmıyorum benzin içinde bırakıp 3.5 hafta yatırmadıysan eğer,
Buji Uzun Zamandır Değişmedi İse Onu Değiştir,
ateşleme yapabılır fakat az ateşleyım zor çalıştırabılır.
motorunun subap(piyasa adı ile SİBOP) ayarına baktır,
bende yaklaşık 4.5 yıldır ayak marşı yok,
kenarda duruyor :)
ihtıyacım olmuyor çünki :)
tek marşta alıyor :)
soguk havalarda baktın elden almayacak gıbı jikleyı cek calıştır,
alması lazım,
olmadı dediğimi yap subaplara bak veya baktır,
aklıma gelen şimdilik bunlar...

tamir parası 480 tl istedi adam
yuh ya kızdım bende işçilik al tamam ama 2 tane son model arabaya bakım yapılır bu paraya
tamam 450 alalım dedi
dedim iyi para sitem ettim hacı suç bende zaten motoru tamire jeep le götürsün olacağı bu geçende akü alacaz telefon ettik 140 tl dedi
gittik akü alacaz dedik araba ne dedi jeep i gösterdik adam 190 tl dedi
bu millet böyle şerefsiz işte arkadaşla jeeple gittik diye böyle yaptı bu adamda
oha ya gel konuşuruz dedi ,
250 parça parası tuttu dedi
hacı karbüratör 120 tl cdı 25 145 ampul felan taktım dedi tamam
160 tl de parçalara , geç
sök tak uğraş vs 100 tl de işçilik
260 tl eder 480 tl ne ya :D
Serkan usta özellikle sen akıl ver .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:28 ----------

bizim başka ustayı aradım bir motorun komple sök tak işçilik 150 tl dedi
parçalarıda karla sattığını açık açık söyledi
şikayette bulundum kuralkana dönmediler halen ama
sanırım ustayı aradıllar oda beni aradı galiba
neyse işte aradı konuştuk
fiyatları yazdırdı
145 karbüratör
45 cdı
10 hatırlamıyorum
5 ampul dedi
10 conta
10 buji
10 eksoz contası vs vs
235 tl
250 tl de işçilik yazdırdı

485 tl işte 480 demişti 450 felan olur dedi bi

şikayetten sonra aradı artık sitem ettim ondan mı?
yoksa şikayettenmidir nakit 400 e indi bende ok dedim

ne kadar kazık yedim bilmiyorum ama 300 tl den fazla etmezdi
hayırlısı diyorum

emre gibi 700 e motor alsam en azından ilerde yedek parça
masrafı olmazdı be :p

tamir parası 480 tl istedi adam
yuh ya kızdım bende işçilik al tamam ama 2 tane son model arabaya bakım yapılır bu paraya
tamam 450 alalım dedi
dedim iyi para sitem ettim hacı suç bende zaten motoru tamire jeep le götürsün olacağı bu geçende akü alacaz telefon ettik 140 tl dedi
gittik akü alacaz dedik araba ne dedi jeep i gösterdik adam 190 tl dedi
bu millet böyle şerefsiz işte arkadaşla jeeple gittik diye böyle yaptı bu adamda
oha ya gel konuşuruz dedi ,
250 parça parası tuttu dedi
hacı karbüratör 120 tl cdı 25 145 ampul felan taktım dedi tamam
160 tl de parçalara , geç
sök tak uğraş vs 100 tl de işçilik
260 tl eder 480 tl ne ya :D
Serkan usta özellikle sen akıl ver .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:28 ----------

bizim başka ustayı aradım bir motorun komple sök tak işçilik 150 tl dedi
parçalarıda karla sattığını açık açık söyledi
şikayette bulundum kuralkana dönmediler halen ama
sanırım ustayı aradıllar oda beni aradı galiba
neyse işte aradı konuştuk
fiyatları yazdırdı
145 karbüratör
45 cdı
10 hatırlamıyorum
5 ampul dedi
10 conta
10 buji
10 eksoz contası vs vs
235 tl
250 tl de işçilik yazdırdı

485 tl işte 480 demişti 450 felan olur dedi bi

şikayetten sonra aradı artık sitem ettim ondan mı?
yoksa şikayettenmidir nakit 400 e indi bende ok dedim

ne kadar kazık yedim bilmiyorum ama 300 tl den fazla etmezdi
hayırlısı diyorum

emre gibi 700 e motor alsam en azından ilerde yedek parça
masrafı olmazdı be :p

hehe ozan abi hakkat çok masraf ya 480 demişler baksana benim enkqazının yarı parasından fazla 300 daha katsan benim motoru aşllırdın beyin felan var üzerinde motoru sabah aaz denedim çalıştı fazla durmadan bidde motor yatttı 2 ay kadar otorparkta hiç çalışmadan ondanda olabilr buz or çalışma bujiyi değiştircem bence ayak marşı alıcam bakalım olmadığı zman onlo çalıştıtrırım.Bu arada dene abi motoru zorla şöyle bak masrafına değiyomu ama çok para almışllar yha gerçekten :pr::pr::pr::pr::pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar