Khutuck' Alıntı:
1-İstanbul'daki kuryelerin %80'inin kullandığı motoru herkes beğenmek zorunda değil.
2-NicemaN'ın dediğine göre Çin değil Tayvan üretimi.
3-NicemaN'dan başka bu tarz problemler yaşayan kimseyi duymadım.
4-3300'e bir motor söyle de alayım. Bisiklet cbr veya ybr'den başka, 98 model sonrasıı herhangi kaliteli bir motor söyle yeter ki. 6 milyarı olmayan vitesli motora binmeyi haketmiyor mu yani?
1-Dostum,ben direk race den bahsediyorum,şu 200 lük olandan....Galiba kuryelerin %80(bu oranı da nasıl buldı isen!!!) nin de bu motor olmasa gerek:silent:
2-Bir kişi Tayvan dedi diye öyle oluyor ise, ben de bu motor kötü diyorum niye öyle olmuyor!!! Demek, istediğiniz gibi olmasını istiyorsunuz,öyle olsun,bu motor da Tayvan olsun!!! Benim için hiç problem değil:cat: Ancak kuryelerin %80 nin de bu motor olmadığına göre (ki onların hepsi çin) o zaman neyi savunmuş oluyorsun ben anlamadım!!! Yoksa şöyle bir sonuç mu çıkıyor: Çin mali motorların kalitesi Tayvan malı motorlardan daha iyidir!!!:silent:
3-Race den bahsediyorsak motor daha dün piyasa çıktı!!! Normaldir bir şey duymaman,bazıları da zaten malını kötülemek istemez,herkes keşke Niceman gibi olsa da gerçekleri öğrensek!!!
4-Şu cbr a başka bir şey bulamadınız değil mi söyleyecek,küçük olduğu için bisiklet diyorsunuz karalıyorsunuz!!! Yanlız merak ediyorum,bu bisiklet race i geçtiğinde size şöyle demeyecekler mi: "Şu kanuni niye bak,bisiklete geçildi:queen: "
Ybr,cgl,titan,suzukign125 Bunlar sana göre kaliteli değil galiba,race ile 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyat ve ikinci el cbr125 (bisiklet)!!!!benim tavsiyelerim bunlar....
Bunlar kesmiyorsa çok yakında honda cbf150 ve Modenas 200 geliyor,yine 3 civarı fiyatları....Ama senin için yine en iyi kanuni race ise,ben de sana onu tavsiye ediyorum....:cat:
6 milyarı olmayan da gayet kalite li motorlara biniyor ve örneğiğni verdiğim bu motorlar ın hiçbiri 4 milyarı geçmez!!! 10 km daha hızlı gideceğim diye de race ile ybr yi değişmem!!! Bunu 5500 km kanuni ve 16000 km ybr kullanıcısı olarak söylüyorum!!! Sen Race i ne kadar kullandın da savunuyorsun,bir de bunu söyle de biz de bunu öğrenelim....