Erudite' Alıntı:Çok teşekkürlerrr. Ulaşabildiğim Herkese kendi fikrini sordum ve bana bu konuda yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. düşündüm ve Sonuçta her motor da sorun olabilir ki olacaktırda elbette. Race200 benim aklıma yattı ve tercihimi ondan yana yaptım. Dediğiniz gibi umarım hayırlısı olur.![]()
only_wolf17' Alıntı:sn. racer kullanıcıları ve alacak olanlar siz bu olumsuz eleştirileri kafanıza takmayın güzelin lafı çok olur...![]()
only_wolf17' Alıntı:reklam dan deyil dostum bu fiyata bu özellikte hondanın vaya yamahanın motosikleti varsa söyleyin bizde alalım haklı deyilmiyim..
r:
only_wolf17' Alıntı:reklam dan deyil dostum bu fiyata bu özellikte hondanın vaya yamahanın motosikleti varsa söyleyin bizde alalım haklı deyilmiyim..
r:
yilmazelektrik' Alıntı:honda al kanuni var bende satıp bende alıcam cbr yi japondan şaşma adı yeter.
NicemaN' Alıntı:bak bu yaz benim motor ile izmir e geldiğimde bi kırmızı halı ile karşılıcan ona göre yoksa karbüratör ayarın bozulsun die beddua ederim![]()
Erudite' Alıntı:Dostum sen yeter ki gel izmire, gerçekten bilgilendirmen için teşekkürler, hem bende gelirim seni ziyarete inşallah.
![]()
NicemaN' Alıntı:ee biz napıoz
bu arada fabrika dan Uğur bey ile görüştüm motorumdaki arızayı tespit etmişler sorunu gidermekle kalmayıp tüm elektrik tesisatını yenilemişler zincir ile ilgili problem üzerinde çalışma yapılıyormuş allah tan bir aksilik çıkmazsa yarın motorumu teslim edeceklermiş... bundan sonrada bu motor un bir problem çıkaracağını düşünmüyorum açıkcası en azından ben bakımlarını zamanında ve yetkili servislerde yaptırdığım sürece bir problem olursa yine fabrika nın başına ekşirim![]()
@hmedim' Alıntı:abi gelişmeleri dört gözle bekliyoruz ....malum biz daha alamadık artı bide ÖTV denen
lanet şey çıktı karşımıza o zaten soğuttu bizi motor almaktan birde racer problem yaşatırsa
vazgeçmeye kadar gider mazallah :salut: