Kanuni Kanuni Racer Kullanıcıları

geçmiş olsun meçhul motora uygun far modeli h7 mi orasını iyi bilmemiz gerekiyor takan arkadaşlar yardımcı olsunlar, ondna sonra ampülü elektrikçilerden yada sahibinden alabilirsin.(genelde kutularda 1de yedek ampül verirler o pek işe yaramadığı için millet satmaya çalışır hep)

birde ben xenon akü bitirir kavramına katılmıyorum sonuçta normal ampüle göre daha az güç çekiyor tabi dandik çin malı olup tırış beyin kullanan yada hiç kullanmayan modeller hariç...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
[URL=http://img189.imageshack.us/i/dsc00459mz.jpg/] [/URL]

[URL=http://img20.imageshack.us/i/dsc00463kp.jpg/] [/URL]

buda benim racerim....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:41 ----------

disarda üsümesin diye iceri aldım...:cherry:

benim merat ettigim bisey var...orjinal kırmizi racer lara bakıyorum kırmızı renkten cok beyaz renk var...o ruhsatta sadece kırmızı olarak mı geçiyor acaba...yeni modeller de kırmızı daha cok...
mesela 2006 model kırmızı renk racer da kırmızıdan cok beyaz var...

OOO Racer2000 burda motoru daha yakından gördüm. Çok güzel özenmişsin...
Ne derler işte tekerlerin düz bassın.. Kazasız belasız sürüşler dilerim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
OOO Racer2000 burda motoru daha yakından gördüm. Çok güzel özenmişsin...
Ne derler işte tekerlerin düz bassın.. Kazasız belasız sürüşler dilerim..

tesekkürler abi...o baslıktaki küçük resimlere tıklarsan onlarda büyük oluyor abi...

[URL=http://img189.imageshack.us/i/dsc00459mz.jpg/] [/URL]

[URL=http://img20.imageshack.us/i/dsc00463kp.jpg/] [/URL]

buda benim racerim....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:41 ----------

disarda üsümesin diye iceri aldım...:cherry:

benim merat ettigim bisey var...orjinal kırmizi racer lara bakıyorum kırmızı renkten cok beyaz renk var...o ruhsatta sadece kırmızı olarak mı geçiyor acaba...yeni modeller de kırmızı daha cok...
mesela 2006 model kırmızı renk racer da kırmızıdan cok beyaz var...

güle güle kullan allah kaza bela vermesin o racerler cıft renk dıye gecıyor dıye bılıyorum ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
güle güle kullan allah kaza bela vermesin o racerler cıft renk dıye gecıyor dıye bılıyorum ...
cok tesekkür edirmmm:rendeer:
insallah tek renk tir cünkü ilkbaharda grenajlari değistircem...bide ruhsat masrafı girmesin...:p:p

tekrar hayırlı olsun kardeşim,
allah kazadan esırgesın,
renk sıkıntın olmasın,
yazılı olan rengın her tonunu kullanabılırsın,
mesela bende yeşilin tüm tonlarını kullanıyorum,
bakalım bu kış neler olacak :)
helebir kar yağsında :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
tekrar hayırlı olsun kardeşim,
allah kazadan esırgesın,
renk sıkıntın olmasın,
yazılı olan rengın her tonunu kullanabılırsın,
mesela bende yeşilin tüm tonlarını kullanıyorum,
bakalım bu kış neler olacak :)
helebir kar yağsında :)

com kesekkür ederim abicim...sen olmasan o hale biraz zor gelirdi abi..tekrar tekrar tesekkür ederim...
renk konusunda benim anlamadığım su...
benim ruhsatta sadece kırmızı yazıyor...orjinal kırmızı racerda beyaz renk daha cok oldugu icin kıl bi polise denk gelirsek hani bunda 2. renk demez mi...ben olsam derim yani :p:p
bi arkadasin siyah gv250 si var sirf deponun yanlarında gri serit var diye cift renk ruhsat...

com kesekkür ederim abicim...sen olmasan o hale biraz zor gelirdi abi..tekrar tekrar tesekkür ederim...
renk konusunda benim anlamadığım su...
benim ruhsatta sadece kırmızı yazıyor...orjinal kırmızı racerda beyaz renk daha cok oldugu icin kıl bi polise denk gelirsek hani bunda 2. renk demez mi...ben olsam derim yani :p:p
bi arkadasin siyah gv250 si var sirf deponun yanlarında gri serit var diye cift renk ruhsat...

hiçbir sıkıntı olacağını sanmıyorum,
çünki hiç sıkıntı yaşayanınıda görmedim,
bir sefer 2007 yılında astenlı vazıyette dolaşırken bır polıse denk geldım,
ruhsatta yeşil yazıyor motorun neden gri demişti,
bende memur bey bu astar boyası motor boyaya henüz girmedi paramı alayım boyanacak demiştim,
oda tamam kolay gelsin dedi ve yol verdi,

yani o konuda hiç başıma bişiy gelmedi ve gelenede hiç denk gelmedim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:47 ----------

bu arada benimde motor ateşlemeyi kesti,
bu gün komple tesisatı yenidedim,
ateşleme bobini ve statörü değiştirdim,
motor ilk günkü kadar küsürsüz oldu :)

iyi akşamlar racerlerin devir kesicisi nerededir bilgisi olan varmı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:15 ----------

arkadaşlar bukonuda bilgisi olan yokmu

bılgısı olan emınım vardır basta serkan abı olmak uzere ama forumda onlıne kımse yok sorun orda :( ama sana yardımcı olucaklardır emınım . . .

Forumdan Uzaklaştırıldı
hiçbir sıkıntı olacağını sanmıyorum,
çünki hiç sıkıntı yaşayanınıda görmedim,
bir sefer 2007 yılında astenlı vazıyette dolaşırken bır polıse denk geldım,
ruhsatta yeşil yazıyor motorun neden gri demişti,
bende memur bey bu astar boyası motor boyaya henüz girmedi paramı alayım boyanacak demiştim,
oda tamam kolay gelsin dedi ve yol verdi,

yani o konuda hiç başıma bişiy gelmedi ve gelenede hiç denk gelmedim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:47 ----------

bu arada benimde motor ateşlemeyi kesti,
bu gün komple tesisatı yenidedim,
ateşleme bobini ve statörü değiştirdim,
motor ilk günkü kadar küsürsüz oldu :)

abi ank da denk geldim polislerin hepside rşvetçi cıktı...bende sorun yok...adamda illa biseyler bulacakya arıyo tarıyo...plaka sorguluyo,motor no sase no bakıyo...ehliyet sorguluyo...en sonunda bisy bulamadıda saldı gittim tabi baska bi motor vardı ozaman...simdi o yüzden tırsıyom zaten...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:52 ----------

ya bide bu motorun karbüratöre sağdan bağlanan bi ve gaz koluna giden bi padça daha var...ne ise yaradığını gördüm ama onun olmasındaki sebep ne...
motor rölantide çalısırken ben o tusa bastırıyom elimle motor boğuluyo...geçende onun kablosu takili kalmıstı bu sefer rölanti çok yüksek çalisiyordu...
kesicinin yerini bilmiyorum...bilmekte istemiyorum...çünkü bende coğu zaman hep tapa gaz gidiyorum...ve iyikide kesici var diyorum...benim motor 120 yi geçmiyor...9500 devirde kesiciye giriyor...netten özelliklerine baktımda 6750 devir yazıyor...bendeki kesici olmasa 9500 ü de gececek...
bide karbüratörde benzin memesi 108lik..ben bunu bu kis 90 liga falan düsürmeyi planlıyorum...zaten kısın soğukta basmam...en azından ise gelis gidis biraz tasarruf edeyim diye düsünüyorum...motorun cekis düsecek,ivmelenme düsecek,4 le cıktığım rampada 3 belki 2 ye düseceğim...yada 100 lük mü yapsam acaba...
not:is ile evim arası 28 km 28*2:56 km

selam millet nerlerdesiniz ya yeni yüzler görüyorum uzun zamandır netede girmiyorum zaten
racer 2000 kardeşim çok güzel olmuş makina sade kalmış biraz ama harika
renk konusunda tereddüt etme problem değil o bende tek renk kırmızı yapmayı çok düşündüm ama ama güzel oluyomuş eline sağlık sade iki taecikmi fotosu var makinanın

Forumdan Uzaklaştırıldı
selam millet nerlerdesiniz ya yeni yüzler görüyorum uzun zamandır netede girmiyorum zaten
racer 2000 kardeşim çok güzel olmuş makina sade kalmış biraz ama harika
renk konusunda tereddüt etme problem değil o bende tek renk kırmızı yapmayı çok düşündüm ama ama güzel oluyomuş eline sağlık sade iki taecikmi fotosu var makinanın

http://www.motosiklet.net/forum/taziye-tebrik-ve-kutlamalar/70207-bu-da-benim-motosikletim.html
burda bi sürü resim var abi...
ben büyük resim ekleyemiyorum..onu baskası ekledi bnde ondan caldım...

güzel allah kaza bela vermesin
bende benim jantları beyaza boyucam bakalım
çok temizlemek gerekir ama olsun
aldığımdan beri hevesim o bide kırmızı jant şeridi atıınmı on numar atarım fotoları

Forumdan Uzaklaştırıldı
eyvallah abicim tskler...
bende jantları siyah yapmayı düsünüyorum...ilk bahara doğru bakacaz...
bekliyoz resimleri...

geri sayfalarda benim motorun resimleri bol miktarda mevcut ama boyiyim iiş bitsin geliyo fotolarda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar