Kanuni Kanuni Racer Kullanıcıları

way be analar ne yiğitler doğuruyor :)
ducati hemde,

güzel kardeşim boşver bu kapışma olaylarını,
bir laf vardır,
Karınca dağa küsmüş, dağın haberi olmamış diye,

adam sana bakarak ''ne yapıyor bu yahu'' diye düşünmüştür :)
tamam kullandığın aleti sevecektın kollayacaksın,
ama işinde b.okunu çıkartmayacaksın :)

dikkat et kendine,
her keslede kapışmaya gelmez,
ipnelik için vururlar anlamassın.

bakıyorumda kapışan kapışana aman dikkat edin arkadaşlar kaza falan yapmayın motosikletin ne kadar zevkli ve bir okadar da riskli oldugunu anlatmama gerek yok hepimiz fazlasıyla biliyoruz.bu zevkten mahrum kalmamak için dikkat etmek lazım

bugun ankarada motor kazası oldu tamda gozlerımın onunde cok kotu bır kazaydı ınsallah kazayı yapanlar hayattadırlar motordan felaket derecede sogudum ...

bugun ankarada motor kazası oldu tamda gozlerımın onunde cok kotu bır kazaydı ınsallah kazayı yapanlar hayattadırlar motordan felaket derecede sogudum ...

araba kazası görünce arabadanda soğuyacak mısın? ya önünde biri kalpten ölse? Hayattanda soğuyacak mısın? Bırak bu ayakları yaa :queen::queen:

Herkeze hayırlı bayramlar .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:08 ----------

araba kazası görünce arabadanda soğuyacak mısın? ya önünde biri kalpten ölse? Hayattanda soğuyacak mısın? Bırak bu ayakları yaa :queen::queen:

dostum ayak yapan kım ? ne alakası var sen ordakı durumu bı gorseydın bakalım ne yapıcaktın ya cocuk resmen yerde yatıo kolu havada kalmıs ayakları tıtıyo kafasından kanlar damlıyo o sekılde bır goruntu canlandırırmısın gozunun onunde ? yıne arkadsı ona gore ıyıydı ... su mubarek gunde aılesı bayram sevıncını yasayacakken bu kazayla sok olucaklar umarım ıkısıde en kısa zamanda saglıklarına kavusurlar ne dıyeyım allah butun motorlu arkadaslarıma kazasız belasız motor suruslerı nasıp eylesın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:23 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:24 ----------

motoru suren cocuk kurtarmaya calıstı ama nafıle motor arabanın sag on tarafdan gırdı takla atrı kask vardı ama takmamıslardı zaten dususlerını hıc goremedım o olay aklıma geldıkce motordan nefret edıyorum tamam her kaza yaptıgında bır seyden sogursan ıllakı surecek bır sey kalmaz ama bu cok daha farklı bırsey adam gayet guzel yolunda gıdıyordu ama karsısındakı adam kazma sonucta sende ıkı teker uzerındesın arabadakıne hıc bırsey olmuyor ama ıkı teker ustundekı br sekılde hasar goruyor

orası öyle tabi yollar mal dolu...

birde kask takmamanın sonuçları bunlar, anlamıyorum kaskı dirseğinde gezenleri..

ama cocugun cıdden hıc bır sucu yokdu yolunda gayet guzel gıdıyordu ... ıste ıkı teker degılmı hata sendede olsa karsındakındede olsa olan sana oluyor ne yazık kı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben bınerım bınıyorumda bınıcemde :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:56 ----------

yapmayın boyle seyler sende cesaret deıl sacmalık altındakı motora guvende bıraz ole cesaretlık var okuorum kac sayfadır onu gectım bunu yaptım senı tanıdıgımız ıyı olmus gercekten ducatı he adam arkandan sadece gulmustur ne dıım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:01 ----------

havasını almıssın tebrıkler
benim anlamadığım bisey var...
neden motor yarısı diyince hep aynı kategorilerde olurki...
biz as950 kamyonla mercedes taksiyi ve daha bir cok öyle aracı geçtiğimizi biliyorum...adamda is ben senin kateğorinden daha düsüğüm diyip onu geçmeyim mi yani...
suna hak verirm bos bi yolda basa bas dururuz orda üst kateğorideki illaki gecer...
trafigin içindede bine scooterın geçtiğini bile biliyorum...o adamda benden daha becerikliydiki geçti...
bende ducatiyi kullanan arkadastan daha becerikliydimki geçtim onu trafiğin içinde...sonradan yol bosaldığında doğal olarak yetisti bana yanımda biraz gitti selamlastık bastı gitti...
neden kötü karsılıyorsunuz anlamıyorum....trafiğin içinde deli gibi kullaniyorum dediysem yanlıs anlasılmasin
baskalırın zor duruma sokmadan...gelebilyecek tehlikeleri tahmin ederek basarım...ama trafikte kesinlikle beklemem...illaki bi yerlerden girer çıkar geçer giderim...

biz as950 kamyonla mercedes taksiyi ve daha bir cok öyle aracı geçtiğimizi biliyorum...adamda is ben senin kateğorinden daha düsüğüm diyip onu geçmeyim mi yani...
suna hak verirm bos bi yolda basa bas dururuz orda üst kateğorideki illaki gecer...
trafigin içindede bine scooterın geçtiğini bile biliyorum...o adamda benden daha becerikliydiki geçti...
bende ducatiyi kullanan arkadastan daha becerikliydimki geçtim onu trafiğin içinde...sonradan yol bosaldığında doğal olarak yetisti bana yanımda biraz gitti selamlastık bastı gitti...
neden kötü karsılıyorsunuz anlamıyorum....trafiğin içinde deli gibi kullaniyorum dediysem yanlıs anlasılmasin
baskalırın zor duruma sokmadan...gelebilyecek tehlikeleri tahmin ederek basarım...ama trafikte kesinlikle beklemem...illaki bi yerlerden girer çıkar geçer giderim...[/Q

o zaman allah yolunu acık eylesin her zaman

Forumdan Uzaklaştırıldı
baskalırın zor duruma sokmadan...gelebilyecek tehlikeleri tahmin ederek basarım...ama trafikte kesinlikle beklemem...illaki bi yerlerden girer çıkar geçer giderim...[/Q

o zaman allah yolunu acık eylesin her zaman
aaaammmmmmmiiiiiiiinnnnnnnnnn

herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun arkadaşlar...
ben bişey sorcaktım dün akşam xenon far taktrmaya gittm 2. el alman malı bi xenon buldum
120liraya.. ama takarken sorun oldu we far flşh gibi yanıp sönmeye başladı...
sonra aküden direk hat çektik fara bu kez sorunsuz yandı...
fakat bağlarken ne olduysa oldu xenon bozuldu ampl patladı heralde şase fln yaptrdılar..
uzun lafın kısası ben motoruma uygun farı nerden kaç paraya bulabilirm... bde bişe anlamdm bana werdilkleri H7idi bunların hangisi daha iyi acaba..
herkese saygılar kazasız sürüşler:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun arkadaşlar...
ben bişey sorcaktım dün akşam xenon far taktrmaya gittm 2. el alman malı bi xenon buldum
120liraya.. ama takarken sorun oldu we far flşh gibi yanıp sönmeye başladı...
sonra aküden direk hat çektik fara bu kez sorunsuz yandı...
fakat bağlarken ne olduysa oldu xenon bozuldu ampl patladı heralde şase fln yaptrdılar..
uzun lafın kısası ben motoruma uygun farı nerden kaç paraya bulabilirm... bde bişe anlamdm bana werdilkleri H7idi bunların hangisi daha iyi acaba..
herkese saygılar kazasız sürüşler:rendeer:
allah kaza bela vermesin...
valla abicim bende farlardan sikayetceydim...az yanıyor diye...xenonun her zaman beni derde sokacağını bildiğim için istemedim... fazla elektrik harcar aküya öldürür...elektrik tesisatıyla baya bi hasin nesin oldum...kablolar hiçte iyi değil...
daha cok ısık istiyorsan farin içindeki yansıtıcıyı değistir....olmadı bi tanede sis lambası olabılır...
genede karar sizin...ben saygı duyarım....aklında bulunsun bunlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar