Kanuni Kanuni Racer Kullanıcıları

Arkadaşlar sonunda motoru teslim aldım.Yürüyeninde sorun yok gayet güzel.Ama vites göstergesinde boşu göstermiyor neden olabilir acaba?

ooo Kardeşim hadi hayırlı olsun allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanan dilegi ile

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:33 PM ----------

selam mıllet nasılsınız onumuzdekı hafta kask ve ehlıyetı halledıyorum 2 gun once polıslerın elınden sağsalım kurtulunca bu ehlıyet ısıne ıyıce kafayı taktım sertıfıka yıprandı motorun arkada :mrgreen:

a.slm h.g emre zaten şimdiye bekletigin kabahat ehletiini çıkart rahat rahat dolaş kenine niye sıkıntı yapıyon ki

ooo Kardeşim hadi hayırlı olsun allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanan dilegi ile

Sağol abi motor güzel ama adam berbat kullanmış motoru,ker tarafı pas kir içinde yani motoru şöyle bi makina yağına batırıp çıkarmak gerekiyor nerneyse:pr:Ama süper abi düz yolda 130 yaptık,gezdik dolaştık dağ tepe yokuş banamısın demedi inşallah yürüyeninde bi sorun yok ama ıvır zıvır işleri çok:cat:Yaw adam eksozları boşaltmış,choopper gibi ses çıkıyo :farao:Bi çözümü varmı bu işin illa yeni eksozmu almamız lazım:salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mecbur yeni eksoz
kapatma diye birşey olmuyor çünki bildiğim kadarıyla
almışken güzel bi eksoz al bari:mrgreen:

[QUOTE
aslında arka tekerde atıklık var off off yaktı bu kanuni beni çok dertliyim arkdaslar sorunlar yazmakla bitmez ayakla çalıştırma dişli si 3 kez değişti ve değişimesi 400 tl yani sadece dişliye harcadığım 1000 liradan fazla ama söktüm artık ayak marşını bu çinlilerin a :pr:q[/QUOTE]

Arkadaş ne diyoe yahu bir marş dişlisi 400 tl mi:silent::silent::silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
sanmıyorum işçiliğe geçirmişlerdir

kesinlikle bir sorun vardır onda,
marş dişlisi o kaar para tutmaz,
ve zaten sağlıklı bir akü alsymş ve ayak marşını iptal etseymış daha mantıklı olurmuş,

ben 2006 yılından beri ayak marşımı kullanmıyorum,
hep tek marşta alıyor motor...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Aynen hacım benimki de tek marşta alıyor...
Alalı 5-6 ay oldu daha hiç indirip de ayağımı koymadım:cat:

ben motoru aldım,
2. aydan sonra söktüm bir daha kullanmadım,
dün denedim acaba çalışacakmı diye :)
ama aynen devam :)
ayakla tek basışta çalıştı :)

Siz sevine durun:pale:bizde burda ağlayalım:salut:Dün akşam çalıştırıyım dedim 1.ci marşta almadı 2.cide almadı 3.cüde akü bitti:pr:Ayak marşıyla çalıştırdım.Arızadan değil acemilik işte motorun o sağ taraftaki çalıştırma dümesini kapalı unutmuşum:p:p:pGelmeyin üstüme:cherry:

ya senin o marş dişlisi dediğin dişli eğer ayaktan çalıştırma marş kolunun dişlisi ise onu kırmayı nasıl becerdin ikincisi o dişli 15 tl fiyatı

Heha o kırmamış ya saglanmış başkası kırmış onun lafını copy etmiş

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:28 PM ----------

bu arada arkadaşlar slm diyeyim bayadan beri geri kalmışım
sohbetinez

bende dün gece uzun yoldayken ayak marş kolu gevşedi düştü gece bulamadım uzun farı açıp aradım bulamadım sonra akü bitti vurdurarak çalıştırdım

arkadaşım aramıza hoş geldin,
umarım işine yarayacak bilgilere ulaşırsın,

ankarada arkadaşlar var,
sanırım onlar ıle karşılaşmışsın sen,
mavi racer motorları var...

evet mavi motordu 2 motorlardı 2side aynıydı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:44 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:43 AM ----------

şu ayak marşına üzüldüm ne kadrdır ayak marşının kolu

evet mavi motordu 2 motorlardı 2side aynıydı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:44 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:43 AM ----------

şu ayak marşına üzüldüm ne kadrdır ayak marşının kolu

Walla bencede 400 tl tutmaz iyi geçirmişler garibime:)EEE TATAR kardeş nerde oturuyosun,motorun rengi ne, belkide komşuyuzdur:p:):mrgreen::cherry::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:31 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:18 AM ----------

Abilerim kardeşlerim motoru aldım ama her tarafı pas içinde bakıma götürdüğümde bunlarlada bakarlarmı,? neresiyle ilgileniyolar motorun ne yapıyolar bakımda?Kaç para tutuyor?

yeni gelenler h.g motor alanlarada hayırlı olsun ya kakın zamanda foto atanda yok artık bi foto atında canlanalım dirlelim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar