H@S@N' Alıntı:Arkadaşlar yaklaşık baştan 20 sayfa kadar okudum ama daha fazlasına gözlerim dayanmayacak size bi sorayım dedim bu racer in repsol rengi gerçekten varmı yoksa o scooterındaki speedy şeklinde yazıları olanmı repsol rengi bi bilgi verirseniz sevinirim bi arkadaşa almayı düşünüyoruzda burdaki bayide sadece kırmızı var
birde benim cbr la kapışsam geçebilme ihtimalim varmı bi arkadaş max hızını söleyip video foto vs. koyabilirmi:silent:
bencan' Alıntı:Bir candan selam. . .
Arkadaşlar; ben de uzun zamandır sizlerin görüşlerinizi ve düşüncelerinizi takip ediyorum forumdan ve hepinize teker teker teşekkür ediyorum tecrübelerinizi (bizlerle!) paylaştığınız için.
Hız tutkunuyum diyebilirim nacizane bir şekilde ama dört tekerlekli aletlerde.uzun zamandır bir motora sahip olma isteği war içimde ve bu aralar geçekten de düşünüyorum (ki kanuni race 200'ü göreli bihayli arttı) bir motor almayı.Arkadaşların motorlarını kullanırdım ve yaklaşık 5000 km civarı yapmışımdır ama tecrübesiz ve bilgisizim motorlar konusunda![]()
arkadaşlar,biraz uzun bir yazı oldu kusura bakmayın lütfen.Ben bu race 200den almak istiyorum,ama endişelerim daha hiç yakından görmediğim için motorun boyutları konusunda; ben 80 kilo ve 1.86'yım.benim sadece istediğim şey; race görünümlü çok güçlü olmayan bir motor.Ve ben de kendi fikrimce kanuni race 200 CC motoru benim için idesl buluyorum.tabi bunun motorlar konusunda tecrübesiz bir kişinin düşünceleri olduğunu da aklımdan çıkarmıyorum!
İlginiz için teşekkürler...
»-ZaNLI-»' Alıntı:bütün yazılanları okudum motoorda tek kusur elektirik aksamından oldu galiba peki motor bölümünde sorun çıkarttımı?
ammsav' Alıntı:Egzost un gidip oldugunu nasıl anlarız![]()
»-ZaNLI-»' Alıntı:ya kafam allak bullak oldu bir yanda kanuni bir yanda zealsun ikisnin topiğinide baştan sona okudum zealsunun kullanıcıları yeni olduğundan şimdilik iyi diyorlar ufak tefek sorunlar dışında kanunin servis ve yedek parça bolluğu var birde ben birşey duydum kanunin repsol rengi yeni çıktığından dolayı şiikayet edilen sorunlar repsolda gidedrilmiş bana bir yardımcı olun arkadaşlar ne alim ?
okanogur' Alıntı:Siz bu motoru aldığınız ve kullandığınız için insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.
hem ayrıca burası paylaşım formu herkez girip uslubüne uygun şekilde yorum yapabilir yok o girmesin bu yorum yapmasın diye yorumlar yapmanız bence yanlış. bende eski kanuni kullanıcısı olarak yorum yapıyorum ben motora veya görünüşüne bişi demedim. bende kullandım motorlar gayet iyi ancak servise gittiğinizde. veya garanti olayına girdiğinizde olaylar değişiyor. ben kanuni ve kuralkan motorlu araçlar için söylüyorum. adamlar herşeyden ücret alıyorlar. yok o garantiye girmez yok bu garantiye girmez. deyip duruyorlar.
simdi birşey daha söylüycem bekara karı boşamak kolay diyceksiniz ancak yinede söylüycem.
keşke imkanım olsaydıda. piyasadaki bütün kanuni kullananların motorlarını ederinden daha iyi paraya satın alıp kuralkanın fabrikasının önünde yakabilsem.
benim hala sakladığım. nerdeyse 700 milyona yakın servis faturalarım var elimde.
bütün kanuni kullanıcıları birgün anlıycak ne demek istemeye çalıştığımı.
Kazasız sürüşler dilerim.
Tornedo' Alıntı:Niceman abi vallahi teknik servis gibisin herkezin sorusuna sorununa yardımcı oluyorsun elinden geldiği kadarıyla inşallah seni dinlerler seçimini ona göre yaparsın arada bizim topic e de gel yaf![]()