Selamlar,
Başlığı ilk açtığımdan bu yana bi hayli zaman geçti malumunuz o gün listede olan motosikletlerin içerisinde hala hayatta olmayanlarda var... şu an makine 40 bin i geçti hala ilk günki gibi orjinalliğini korusun diye orjinal parçalar kullanıyorum ve o dönemde yaptığım küçük modifiyeler sayesinde yaşamaya devam ediyor![]()
İnşallah 40,000 km.leri görmek bize de nasip olur.
Daha 800 km.deyim. 40.000'nin yanında biraz sönük kaldım
Racer kullanıcılarına 2 adet sorum olacak.
1. Kontak kapalı iken farlarını açık unutan var mı ? Kaç gün açık unuttunuz. ?
Ben 48 saate yakın unuttum. Sanki akü zayıfladı gibi geldi. Gece yada gündüz fark etmez.
Farı açık gezenlerdenim. O yüzden 2 haftada 1 kez 12, 24 yada 48 saat açık kaldığı oluyor. Nedense diğer motorumda her zaman kapatırdım. Yeni motorda sürekli açık unutuyorum. Yada ibişin biri ibişlik olsun diye açıyor. Çocuklarda olabilir. Akıl sağlığımdan şüphe etmeye başladım. Bu yaştada unutkanlık olmaz ki
Açık kalmasının sakıncası var mı ? Sakınca yaratmak için kaç saatim var .
2. Xenon far kullanan var mı ? Racer'a uyumlu önerebileceğiniz ampul yada sistem var mı? İlk defa eve geç saatlerde gittim. Şehir içinde ışık pek gerekmiyor. Ancak şehir dışında aydınlatma olmayan yerden eve geldiğim için. Işıkları yaksam bile bir şey göremiyorum.
Ya ben tavuk karası oldum. Yada uzun ve kısalarda iş yok. El feneri ile yola çıksam daha çok işime yarar. Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.