Kanuni Kanuni Racer Kullanıcıları

geçmiş olsun hayrola?

Karşıdan gelen minibüs virajda benim şeridime geçti. Doğal olarak kaza kaçınılmazdı, çarpıştık. Herşey bir anda olup bitti. Motorun üzerinden geçti. Daha sonra minibüs olay yerinden kaçtı. Motorun ön kısmı paramparçaydı. Depo yerinden çıktı,ön süspansiyonların ikisi de kırıldı. Servise götürdüğümüzde motorun şasesinin de eğilmiş olduğunu söylediler ve hurdaya çıkacak.:pale:

tmm'da şasi bildiğim kadarı ile 130 lira racer'ın,
yani büyük makıneler gibi düşünme bunun şasisini,
o kadar sıkıntı olmayacaktır,
tabii sen pert olmasını istiyorsan ayrı bir konu,

ve zaten senınle alakalı değil kaza,
yani suçlu olan taraf mınıbüs,
kacarken plakasını felan goren olmuştur...???

Umarım Hayırlısı Olur,
Tabii Yınede Şükür,
Bunları yazabıldıgıne şükretmelısın...

Arkadaşlar cümleten sağolun. Olay yargıda. Motorun ön kısmı komple dağıldı. Depo, yan karenajlar, ön jant, şase eğildi. Servis 2000 tl fiyat çıkardı. Tabii karşı tarafın sigortası ödeyecek fakat benim düşünceme göre 2000 tl lik fiyat ikinci el fiyatını geçtiği için exper motoru hurdaya çıkarmak isteyecektir. Sizce de öyle değil mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hacım çok geçmiş olsun kaza böyle birşey işte hiç yoktan birkaç saniyede var olabiliyor. Serkan ın dediği gibi bunları yazabildiğine şükretmelisin kafa kafaya girdiğini anlıyoruz yazında çünki.

2000 liralık masrafı olan bir racer toplansada pek düzen tutacağını sanmıyorum. En azından anahtar değmemiş satanlar var 2inci el.

Tabii exper le detaylı görüşmen lazım dediğin gibi pert e çıkarmak daha mantıklı gibi. Sıfır parasının %70 ini alırsın herhalde...

Arkadaşlar çok sağolun. Evet çarpışma kafa kafaya oldu. Çarpışma anı viraj içerisinde oldu, çaprazlamasına yani. Ben gidonu bırakmışım çarpma anında motorun üzerinden uçtum daha sonra minibüs 2-3 metre sürüklemiş motoru hatta ezmiş. Ön teleskobik süspansiyonların ikisi de kırık çünkü. Arka tekeri de kolumun üzerinden geçti. Allahtan kırık çıkık yok. Korumalarım tamdı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar çok sağolun. Evet çarpışma kafa kafaya oldu. Arka tekeri de kolumun üzerinden geçti. Allahtan kırık çıkık yok. Korumalarım tamdı.
:cat::cat::cat::cat:

Buradan tekrar üzerine basarak hatırlatalım...

Koruyuculu mont, pantolon, kask, dizlik, ve hatta eldiven bile hayatınızı kurtaracaktır. Kazayı nerede ne zaman yapacağımızı bilemeyiz bu yüzden bakkala bile motorla gideceksek önlemlerimizi alacağız...:wiinkk:

geçmiş olsun..
o motor duzeltılse bıle eskısı gıbı randıman katiyen bekleme,yarısını alırsan oda belkı op basına koy..

%70'ni alıp arkadaslarımın dedııgı gibi 2.el anahtar degmemıs bir cihaz almak,şu anki duruma bakılırsa gayet mantıklı..

yınede sen bılırsın..

tekrar geçmiş olsun..

Son düzenleme:
Ben zaten hayatta olduğuma şükrediyorum. SERDAR arkadaşım çok doğru bir yeri hatırlattı. Korumalar olmasaydı durum sahiden feciydi. Kazanın olduğu asfaltın üzerinde serbest mıcır da vardı. Yani kaza yapmayıpta korumasız sadece motorun üzerinden düşsem bile her tarafım yüzülürdü.
Motora gelince; elle tutulur yeri kalmadı. Motor bloğunda bile derin bir şekilde sürtünmenin izleri var. Dediğiniz gibi zaten şu saatten sonra yapılsa bile randıman vermez eskisi gibi. Ben de perte çıkması taraftarıyım açıkçası.

Arkadaşlar Ne Oldu Bizim Buluşma Olayı RaceRR Grubu Olarak?????

Çok Bişiy İstemedik,Olursa Bir Akşam Tophanede Olur 2 Saat Laflarız Felan Diye...

Kısmet Değiliş Anlaşılan...

Forumdan Uzaklaştırıldı
he valla ya başka kutlayacak arkadaş yok mu bizi ve fb yi :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar