Kanuni Kanuni Racer Kullanıcıları

Serkan kardeş özellikle sana bir sorum olacak; Perşembe pazarında olmadı Sirkecide 45 lik arka dişli bulabilir miyim? Bulsam bile tornacıya mı götürmek lazım?
Ya da motorun arka dişlisini söküp onun deliklerine uygun bir dişli bulabilir miyim? Yardımcı olursan sevinirim, şimdiden teşekkürler.:)

tt-adnan

evet.arttıran varmı? 4 eleman olduk. :))

abi arttıran yoq gibi:pale:
ama olsun bu da yeter bea:)
biz bu gurupla hafataya pazar buluşsak diorum...
atarız benzini gezeriz...
bu günlerde de olmazsa ramazanda gelio işler yoğun olucak boşh waqtim olmıcak:farao:
şu işi bi karara bağlıyalım :cat:
saygılarr:rendeer:

jantta çatlak varmış yaa havayı ordan kaçırıyo şimdiiii ben ne yapayım?

lastikçinin dediğine göre jantçı kaynak yapıyormuş yarın artık bakalım kısmet...

Serkan abi bereçte var bi jantçı caminin orda falan dediler tam nerde sen biliyonmu?

Trakonya...
Dostum didşlilerin delılerı sabıttır,
ama çeşitleri vardır,
o nedenle numune ıle veya ölçüleri alınmış bir şekilde gidersen daha iyi olur,
Mesela Bu racer'a uyumlu 46 diş bulunan bir dişli,
bunu kalın lastik aldığım zaman kendi motoruma takacağım,
nedeni ise,
kalın lastik motoru yorar,
fakat diş büyütüldüğü zaman motor rahatlar ve hızdan düşer,
lastiğin yorgunluğunu dişli rahatlatacak,
sanırım anlamışsındır,
işte sana kumpas ile alınmış ölçüler...

çünki hafta sonları ist içinde pek olmam,
deniz,baraj,
yüzme balık vs gezerım çünki,,,

Sonucta Tüm Jantlar Kaynatılabılıyor,
Ve İçeriden Yapsınlar Olursa,
Dışardan Belli Olmasın Yani,,,,

Son düzenleme:
aynı fikirdeyim serkan abi...
bu gün pazartesi... pazara daha bir hafta war yani...
o zaman bu hafta pazar gününe kararlaştıralım...
saatte kararsız kaldım onu aramızda hallederiz zatn bi sorun o olsun..
denize filen gideriz bi program yaparız:)
herkese saygılar:rendeer:

denız olacaksa erken olsunki tadını alalım,
yok sadece sohpet olsun makara olur dersenız,
akşam 7'den sonrası için haberleşelim buradan...

ve yakın bilindik bir mekan seçip yaynlayın yıne buradan,

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biz emreyle hergün beraberiz valla hacılar :p

ama işte gönül isterdi ki daha çok motorla gezelim akşamları :pale:

Arkadaşlar ne yapıp edip ilk motorum olacağı için ve tonlarca para sarfedemeyeceğim için ayrıca hep karşılaştırılan CBR 125 inde benim cüsseme göre bir hayli küçük kaldığı için Kanuni racer 200 s modelini almaya karar verdim.Şimdi iş parasal kısma kaldı.Kredi vesaire olursa bende yakında aranıza katılacağım.Birisi çok güzel bir açıklama yapmış kötü yorumlara karşılık onuda çok beğendim.Demişki "ben gidon kullanıcısı değil gerçekten motor kullanıcısı olmak istiyorum onun için hiç arıza yapmayacak motoru alırsam gidon kullanıcı olacağım.Ama arada bir arıza verecekki nerde ne yapılır nasıl yapılır öğrenmem gerekli" tam olarak birerbir olmasada böyleydi.Tüm kötü yorumlara ve eleştirilere karşı alacağım.İnş çokda büyük sorunlar açmaz bana.Benim için dua edinde kredim onaylansın.Yarın gideceğim bayiye.

denız olacaksa erken olsunki tadını alalım,
yok sadece sohpet olsun makara olur dersenız,
akşam 7'den sonrası için haberleşelim buradan...

ve yakın bilindik bir mekan seçip yaynlayın yıne buradan,

aynı fikrdeyim serkan abi...
bana kalırsa deniz olsun...
denizden sonra bişeyler yiiiip turlarız...
sonra bi mekanda otorur dinleniriz oradanda dağılırızz...
bilmiorum ben fazla program yapamm:)
sizin eklemek weya değiştirmek istediğiniz bişey warsa ekleyin bi program yapıp çıkarız yola...

o zmn pazar günü 11:00 gibi çıkarız...
bakırköy havuzbaşında buluşalım kilisenin orda sizde isterseniz tabi...
saygılar:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar ne yapıp edip ilk motorum olacağı için ve tonlarca para sarfedemeyeceğim için ayrıca hep karşılaştırılan CBR 125 inde benim cüsseme göre bir hayli küçük kaldığı için Kanuni racer 200 s modelini almaya karar verdim.Şimdi iş parasal kısma kaldı.Kredi vesaire olursa bende yakında aranıza katılacağım.Birisi çok güzel bir açıklama yapmış kötü yorumlara karşılık onuda çok beğendim.Demişki "ben gidon kullanıcısı değil gerçekten motor kullanıcısı olmak istiyorum onun için hiç arıza yapmayacak motoru alırsam gidon kullanıcı olacağım.Ama arada bir arıza verecekki nerde ne yapılır nasıl yapılır öğrenmem gerekli" tam olarak birerbir olmasada böyleydi.Tüm kötü yorumlara ve eleştirilere karşı alacağım.İnş çokda büyük sorunlar açmaz bana.Benim için dua edinde kredim onaylansın.Yarın gideceğim bayiye.

İnşallah alırsın kardeş hayırlısı olsun. Allah kaza bela vermesin tekerin hep düz bassın...

racer 200 motor şeması

mrb arkadaşlar, bende de 2007 model racer 200 var.motoru istanbuldan aldım 1500 kmde.motoru satan arkadaş rengini suziki gibi boyatmış gidonu falan race tarzı yaptırmış arka dişliyi falan büyütmüş.görüntü olarak tambir suziki gsxr gibi.motor kasa olarak güzel ama motor aksamı bana çok sağlıklı gelmedi.motor o kasaya bencce çok küçük geliyor.beniim motorun kama sorunu var.motor sürekli kama kesiyor, kıranktaki kama yuvarı aşınmış bundan dolayı sürekli kama kesiyor ve marşa basınca acayip sesler çıkıyor motordan.bulunduğum yerde serviside yok krankı kendim söküp tornada yeniden kama yeri yaptırmam gerekiyor. motor şeması olsa bunu yapabilirim ama birtürlü motor şemasını bulamadım.kuralkana yazdım onlar bana servis adı veeriyorlar diğer motosiklet stelerindeki forumlarada yazdım ama bulamadım. elinde motor şeması olan arkadaşlar varsa bana bu konuda yardımcı olurlarsa çok sevinirim.. Birde asfalt lastiklerini çıkartıp arazide kullanmak için başka lastik takmak istiyorum acaba netür bi lastik takmalıyım tavsiyede bulursanız çok memnun olurum...teşekkürler şimdiden.

Arkadaşlar bugün gittin bayiye 850 TL peşinat verirsen kredi onayını alırsın dediler. :( en azından 1-2 ay daha ertelemek zorundayım.Ah racer ah birgün alıcam seni ama sabrın sonu selamettir... :)

Arkadaşlar bugün gittin bayiye 850 TL peşinat verirsen kredi onayını alırsın dediler. :( en azından 1-2 ay daha ertelemek zorundayım.Ah racer ah birgün alıcam seni ama sabrın sonu selamettir... :)
olur olur hepsi zamanla olur

ben bir zaman lar rünyamda sayıklıyordum önemli olan allahım kimseye kaza bele vermesin

mrb arkadaşlar, bende de 2007 model racer 200 var.motoru istanbuldan aldım 1500 kmde.motoru satan arkadaş rengini suziki gibi boyatmış gidonu falan race tarzı yaptırmış arka dişliyi falan büyütmüş.görüntü olarak tambir suziki gsxr gibi.motor kasa olarak güzel ama motor aksamı bana çok sağlıklı gelmedi.motor o kasaya bencce çok küçük geliyor.beniim motorun kama sorunu var.motor sürekli kama kesiyor, kıranktaki kama yuvarı aşınmış bundan dolayı sürekli kama kesiyor ve marşa basınca acayip sesler çıkıyor motordan.bulunduğum yerde serviside yok krankı kendim söküp tornada yeniden kama yeri yaptırmam gerekiyor. motor şeması olsa bunu yapabilirim ama birtürlü motor şemasını bulamadım.kuralkana yazdım onlar bana servis adı veeriyorlar diğer motosiklet stelerindeki forumlarada yazdım ama bulamadım. elinde motor şeması olan arkadaşlar varsa bana bu konuda yardımcı olurlarsa çok sevinirim.. Birde asfalt lastiklerini çıkartıp arazide kullanmak için başka lastik takmak istiyorum acaba netür bi lastik takmalıyım tavsiyede bulursanız çok memnun olurum...teşekkürler şimdiden.

Arkadaşım Öncelıkle aramıza hoş geldın,
şema için bir yardımım dokunmaz,
çünki ben hiç şemaya ihtiyaç duymadım,
yavaş yavaş sökerim ve neyi nereden çıkarttığıma dikket ederim,
o şekıldede toplarım,
kama kesme sıkıntısına gelınce,
motorun yağsız kalmış bir zamanlar ve biyel kolu (piston kolu) boşluk oluşmuş,
tornada yapılan işleme RAYBA ÇEKME işi deniliyor,
ve kol'a rayba çekıldiği zaman pistonada çekılmesi gerekiyor,
ama ne kadar iyi usta bulabıleceğin tartışılır,

bence sen grank'ı komple değiştir daha mantıklıdır,
sonucta eger yaptırdıktan sonra yamuk veya sakat iş olursas yolda bırakabılır,
segman pıston sılındıre zarar verebılır,
sağlıklı bir usta bul ve sorunsuz iş yaptırmaya bak,,,

bu sitede yuki motorun 200cc cros motoru var,
onun grank'ı uyabilir sanıyorum...
http://www.yuki.com.tr/yedekparca/motosiklet/motosiklet.html

kanunide 200 lira grank...
burada 120 lira

bide şu lastik işini çözümlesek iyi olacaktı hakekten
emre sen ne yapıtın lastik işini ben sordum duplop bizim ölçülerde 380 kagıt bana pahalı geldi
açıkcası

Trakonya...
Dostum didşlilerin delılerı sabıttır,
ama çeşitleri vardır,
o nedenle numune ıle veya ölçüleri alınmış bir şekilde gidersen daha iyi olur,
Mesela Bu racer'a uyumlu 46 diş bulunan bir dişli,
bunu kalın lastik aldığım zaman kendi motoruma takacağım,
nedeni ise,
kalın lastik motoru yorar,
fakat diş büyütüldüğü zaman motor rahatlar ve hızdan düşer,
lastiğin yorgunluğunu dişli rahatlatacak,
sanırım anlamışsındır,
işte sana kumpas ile alınmış ölçüler...

Verdiğin bilgiler için teşekkürler. Ben kaza yaptım motor pert oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar