Kanuni Kanuni Racer Kullanıcıları

Selam beyler,
1 hafta yoktum. Artık yine buradayım. 1 hafalık yazıları okudum. Epeyce teknik ve tavsiyeler ile dolu her zamanki gibi. Yani süper.
Şu S ayna olayına hemen ışık getireyim. Ben taktım. Süper. Daha iyi duruyor ve daha kullanışlı. Montaj yerleri aynı. Al-tak yani.
Bu motorla uzun yol gidiliyor elbette.
Ben hiç durmadan 250 km yol gittim. 100-120 arası ortalama hız ile. Gökçeadaya gittim 10 tana motor ile. Diğer makineler 250 CBF ve 600' BMW ve HondaCDF bibi motorlar idi. İnanmayan varsa ispatlarız. hehe.:p Olay bu yani. Makine gidiyor yani. Bas gitsin. Bakımınıda yapcaksın tabiki. Sen acıkınca gözün birşeyi görmediği gibi motorda aynıdır. hehe.
Selamlar

oo adnn kardeşim nerdesin sen ya arada bi uğra böle ayda yılda bi olmuyo bak topiğe ya daha sık görmek istiyoruz seni burda racser s aynaları hem daha şık duruyo hemde arkayı daha ii gösteriyo ben ben s ler yeni çıktığı zaman taktım aynaları çok hoş güle güle kullan

yav arkadaşlar gene güzel konular dönmekte ortada ancak o r1 li arkadaşın dedği gidondaki boşluk bndede var :s

bır ara bendede vardı ama sıkınca gecıyor...

ilerleyen zamanlar zarfında normal oluyor onlar...

evet öyleyimm,
ama geçen sende virüs vardı,seni engelllediğim halde yınede bana yolluyordu,
bende sildim,
ekle tekrardan

hadi ii gececi var yatyodm tam msn yi de kapattım senin msjı gördüm :D bi ii geceler diim bari dedim hadi iyi forumlar

bunlar gündüz yolu gösteriyo abi hava az bozuk ollunca önünü dahi göstermiyo sade beyaz oldu için şekil duruyo yoksa bi işe yaramıyor

oo adnn kardeşim nerdesin sen ya arada bi uğra böle ayda yılda bi olmuyo bak topiğe ya daha sık görmek istiyoruz seni burda racser s aynaları hem daha şık duruyo hemde arkayı daha ii gösteriyo ben ben s ler yeni çıktığı zaman taktım aynaları çok hoş güle güle kullan

ya kardeş aynaları nerden buldun? bide sana zahmet bi foto atsan görsek

kardeşim aynaları servisten alabilirsin çok şık duruyo senin için koyarrız tabi bu arada hoş geldin senin motorun fotolarınıda bekliyoruz

arkadaşlar ben 3 ay gibi kısa bir süre de olsa kanuni kullandım.
hiç bir zaman bir hondanın ya da yamahanın yerini tutamaz.
ancak şu bir gercek ki bu fiyata anca bu kadar olur....
3000 ytl'ye racing bulmuşsunuz daha da tartışıyorsunuz.elbette bir cbr ya da yzf
kadar dayanıklı olmayacak.
yeni başlayan ve racing meraklısı arkadaşlar için bence ideal bir motorsiklet.

helal sana ya ne güzel yazmışın ben kanuni racer 200 kullanıcısıyım.dediğin gibi 3000 ytl ye ne bekliyorlar acaba imkan olsa herkesin gönlünde yatan bi motorsiklet vardır zaten

ya kanki sen varya:p
ama senin makinanı böle dağtaş deyil
otobanda görmek isterim artşs seni:D:D:D
bu arada fena çıkmışsın abim

ama eski fotoları koyma şimdi buraya
beni yeme:D:D:D:D
taze foto olsun

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar