Kanuni Kanuni Racer Kullanıcıları

Soruma isyan vede sinirle cevap verebildigin için tşkler

İŞTE CEVAP

BUDA ALTERNATİF CEVAP

****** Verdiğin cevap kadar koplesli ve de sinirliysen bu motor senin isteklerini karşılamaya bilir
****** Memnun ollanların sayısı bi hayli fazla - Olmayanların sayısıda fazla
****** hızla ilgili sorular sormuşun daha önce motorun neydi 120km/hz senin takmin edermi bilmem
****** Motor üzerindeyken sende şöyle bir düşünce oluşmuyorsa '' Eşek benim eşek alınca vuracam kırbacı vuracam kırbacı '' bu motor senin için güzel olur
****** Elinin anahtar tutması önemli bu makinalar bakım ister
****** Yanlız bir kişinin daha yorumunu bekle sen eminin verdiyse dahi birkes daha vercekdir
[[[[[[[[[[ SÖZ SENDE SERKAN KARDEŞİM SEN ŞU ANKİ KM DEN ÖRNEK VERİRSİN ARTIK ]]]]]]]]]]

Dostum Çıktım Dışarıya Karpuz Aramaya Ama Okadar Büyüklerini Bulamadım,
Koltuklarm Kabardı:p:p:p:p

kendimi bi usta sandım yahuu:p:p

sevgili ezgi,elının anahtar tuttugundan bahsetmişsin,
arkadaşlarında dediği gibi bakım isteyen motorlardır sonucta çin malılar,
pek çok çinlide olduğu gibi vibrasyon (titreşim) var,
S Serisinde bu daha az durumda,

arkadaş bayanların narın kullandıklarını savunmuştu ve sonrada caymıştı::queen:
katılıyorum bır arkadaşım vardı motor kullanıyordu ve kaç sefer yolda yarışalım dediğini biliyorum,
tabii scooter olduğu içinde hep beni geçöişti:p:p
ee insanın kız arkadaşı olunca bazı konularda tavız vermesi gerekiyor:p:p:p
kızlarda hor kullanabılırler ve sürati severler,

biraz şansın var ise kanuni senin işini görecektir,
tabii boyun kısa ise ve senın için görsellık ve kalıte ön planda ise honda al yoluna ve servisine bak...

Şimdiden Hayırlı Olsun,
:bounce:

serkan kardeşim herşey için cok tşk ederim çok yardımcı oluyorsun bizlere..kazasız süreşler dilerim sana ... :)

iyi akşamlar arkadaşlar.size bir sorum olacak biliyorum burası yeri degil ama bi kanuni kullanıcı olarak sormak istiyorum.kanuninin enduro 200 cc motosikletini almayı düşünüyorum.ama sitede pek fazla bir bilgi bulamadım bu motosikleti aranızda inceleyen veya da süren birileri varmı.bilginiz varmı bu motordan.dedigim gibi burası enduro sayfası degil ama sitede fazla bilgi bulamadıgımdan buraya yazdım verdigim rahatsızlıktan dolayı şimdiden özür diliyorum

yok kardeşim rahatsızlık olurmu ama motor değiştirceksen yani ssen değiştirmiş olmuyosun sadece kanuni racerin grenajsızına ve tek egzozlusuna bincan zannedersem

yok kardeşim rahatsızlık olurmu ama motor değiştirceksen yani ssen değiştirmiş olmuyosun sadece kanuni racerin grenajsızına ve tek egzozlusuna bincan zannedersem

:):) güzel bi cevap vermişin :) benim tam olarak ögrenmek istedigim dayanıklılıgı
ama her şeyde oldugu gibi bakarsan bag bakmazsan dag meselesine dayanıyo galiba durum

kesınlıkle oyle,
aralarda bıne vardır illakı,
ama benım motora enduro cok yakısıyor:D
kuyrukta havada ya:d
kıyak oluyor:D

sende senın motora yuvarlak far eklettır,
amortısoru kaldır veya uzununu al,
al sana enduro:D:p

alın size enduro gidip yenisini almaya gerek yok bi tane yuvarlak far tamm işte fıstık gibi oldu foto net deyil ama idare edin işte:D:D:D:D:D

:D hehehehe

o zaman kross olur dostumm:D:p

alın barı buda benımkısı,
bunuda farlı düşünün ben o kadar ugrasmamıstım:p
kuyruk daha havada,
camurlukda yok,
al sana CROSSSSS

Son düzenleme:
eğeriz senimi kırıcass yanii:D,
oksıjen ıle inceltırım,
bıraz kastırdımmıydı,
senın istedıgın kıvama gelırr,,

ee anlaştıkmı alıyormusunn bu crosu:D:D:p:p:p

RR1

s.a. sıteye yenı uye oldum ve bu konu dıkkatımı cektı arkadaslar burdan butun racer almayı dusunen arkadaslarımı uyarmak ıstıorum bısım yanımıza takılan genc bı kardesım racer aldı ve hemen bana getırdı motora bındıgım gıbı dıreksyondakı boslugu fark ettım en ufak bı yukseltıde dıreksıyon vuruodu vıtesler desen berbat ayagımın ustu morardı sınyaller calısmıodu gosterge saatı desen ıcler acısı 60 km den sonra 100 km ye kadar takılıo daha sonra yukselıo ıscılık ve kalıte aramayanlar sırf ben motora bınıorum demek ısteyenler alsın derım

A.slm

belkıde sızın yanınıza takılan kardeşinizde sorun vardır,
evet vıtesler sert olabılır ne kullandıgını bılmıyorum ama R1 yazılı sayfanda,
buda yeterınce hassas vıtes gecıslerıne alışkın oldugunu gostermekte,

bende 2.5 yıldır var ve senın yazdıklarının hıcbırısıne rastlamadım dogrusu,

evet çin malı beklentının ne olduguna baglı bırazda,
24000 km yaklastı ve sorun yasamadım hiç...

Son düzenleme:
eğeriz senimi kırıcass yanii:D,
oksıjen ıle inceltırım,
bıraz kastırdımmıydı,
senın istedıgın kıvama gelırr,,

ee anlaştıkmı alıyormusunn bu crosu:D:D:p:p:p

senin yapmıyacagın iş yoktur zatten modifiye dedin mi artık senin yanına gelecez sen şu torna nın yanıda modifeye dükkanıda açsan güzel olur

:thumleft:::pulp:::thumleft:

s.a. sıteye yenı uye oldum ve bu konu dıkkatımı cektı arkadaslar burdan butun racer almayı dusunen arkadaslarımı uyarmak ıstıorum bısım yanımıza takılan genc bı kardesım racer aldı ve hemen bana getırdı motora bındıgım gıbı dıreksyondakı boslugu fark ettım en ufak bı yukseltıde dıreksıyon vuruodu vıtesler desen berbat ayagımın ustu morardı sınyaller calısmıodu gosterge saatı desen ıcler acısı 60 km den sonra 100 km ye kadar takılıo daha sonra yukselıo ıscılık ve kalıte aramayanlar sırf ben motora bınıorum demek ısteyenler alsın derım

dostum sen 3.000 ytl lik makinayı eliştirdigin farkındasın dimi :queen::queen::queen:
kıyaslamaya bak r1 - racer 200::alkiis::::biggrinn::haapppy:::xs06::::xs06::

Son düzenleme:
valla arkadaşım bizim R1 e verecek kadar paramız yok herkes binmek ister R1 e ama maddiyat olmadıgından bütçemize en uygun motosiklete biniyoruz.vites sert olabilir digerlerine ben hiç rastlamadım.
senin söyledigin mesele mercedesden inip torosa binmek gibi bişey olmuş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar