kanuni puma 150 lastik seçimi?

Arkadaşlar puma'ma lastik almak istiyorum ama hiç tecrübem yok... 3.25-18 olan arka lastiği biraz kalın bi lastikle değiştirmek istiyorum... Bu jant a hangi ebat ve model lastik takabilirim... Michelin pilot sporty alicaktim ama 2 kişi biniyorum genellikle ve arka lastik elektirikli bisiklet lastikleri gibi Çok ensiz! Takabiliyorsam biraz geniş olsun istiyorum... Yardım ederseniz Çok sevinirim...

3.50- ME 22 Metzeler takılabilir muhtemelen veya 100-90/18 farklı bir marka/model :silent: Lastiği genişletiyorsan uyumlu bile olsa lastik kalitesinden hiç ödün vermemen lazım atma riskini azaltmak için (yanak sertliği, konstrüksiyon mukavemeti...!!! ).

Belki jantına takılabilecek olan en geniş lastik takılmıştır zaten :silent: Gidip jant diş genişliğini ölçtürtüp, jantına uygun geniş modeli araman daha doğru olur! Yoksa sağlıksız, ÇOK riskli bi işlem olabilir ::pala::

Seyir halinde, durup dururken bu sebepten dolayı oluşan kazalar var, %100 emin olmadığın sürece orjinal ebattan vazgeçmemeni öneririm !

Lastik ebatları ön 2.75-18 arka 3.25-18
Kaliteden ödün vermek gibi birşey düşünmüyorum zaten biraz araştırdım 3 marka ve modeli var en iyi; metzeler me22, pirelli mt65 ve dura birde michelin pilot sporty... Ben pilot sporty düşünüyorum onunda ebatları 2.75ön 90/90arka ama sıkıntım Çok ince olan arka lastigi genişletmek istemem! Tabi bunu yaparken de sürüş güvenliğimi tehlikeye atmak istemiyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar