tek kısılık bı tura cıktım

bu sabah 9 da geldım

tur baslangıcı > Edirne/Keşan > İzmir orda 3 gun konaklama sonrası > Antalya , ordan Kaş ordan sonrada Finike

en son da tekrar izmir

1 gece konaklayıp keşana dondum

gittigim guzergahlar > Keşan > Gelibolu > Lapseki > ÇANAKKALE > Ezine > Edremit > Burhaniye > Bergama > Menemen > İZMİR > (izmirden aydın otobanında sabit 110 km hızla gittim aydına kadar ) ordan sonra > çine > Muğla > Fethiye > Elmalı > Korkuteli > ANTALYA

arkadasım benı antalyada bi guzel gezdırdı saolsun

ordan sonra gece yola cıktım yaylalarda titredim soguktan donuş yolunda

Finikeye ugradım

ama finikeye gelmeden gece cok soguktu Kumlucada pansiyonda kaldım sabaha kadar sabah yola devam ettim

sabah ılık bi hava vardı

finikede arkadasım karsıladı benı

yemek yedik sohbet ettik felan

ama planıma gore gece izmire geri donmus olmalıydım ve programın 5 saat gerisindeydim

finikede fazla durmadan sahil yolundan devam ettim yaylalarda usumekten iyidir diye dusundum fazladan 50-100 km

bu arada finikede marinada arkadasım muhasebeci cok saolsun motorun cıkardıgı ufak sorunları hemek ordaki yamaha servisindekı arkadasına yaptırttı

zincir gerildi vs vs arka fren tam ayarlandı

sonra yola Finike > KAŞ > Göcek olarak devam ettim marmarisi cok merak edıyordum

ama sadece marmarise girip cıkmam 90 km fazladan yol yapmama sebep olucaktı

o yuzden muglaya devam ettim

ordan aydın ve otobandan izmire sabah 4 gibi izmire vardım arkadaslarım orda karsıladı benı kahvaltı ettık sonra ogleye kadar bi güzel uyudum ^^

gece 11 de yola cıktım ver eve donmek ıcın

aşırı uykum vardı gece mola vere vere geldım saabah 9 da burdaydım
5 gunde yaptıgım yol sadece 2450 km

unutmadan aydından izmire sanırım 150 km 1 kere yola verdım otobanda 110 -120 arası geldım aralıksız motor hiç bogulma gibi bi sorun yasamadı

hatta bastıkca bastı

titreşim vs hiçbirşey yoktu o titreşim sadece bozuk yollarda olusuyor oda motordan degıl yollar çakıllı oluyor

120 km hızla gıderken motoru kontrol etmek cok basit rahat sollamak vs vs cok kolay oyle sallanmıyor motor direk toparlıyor kendini