merhaba ...mondial 150mc yi kullandim inceledim mondi gerçekten büyük atak yapmış bunu gözardı etmiyorum sana motorun artı ve eksilerini bildiğim kadarıyla yazayım...motor güçlü tork yüksek zaten 150 cc değil 165 cc...vibrasyon az ...plastik aksamı çok kötü sert plastik ...uzun boylu isen dizlerin sana yakın olur rahatsız eder...arka çanta taşıma demir çok ama çok zayıf ....yakıt dendiği gibş değil 100km de 3 lt yakıyor ortalama kullanımda....15 yıllık kuryeyim bu zaman zarfında kullanmadığım motor kalmadı...en son pumayı aldım ...bunda ybr nin apachenin cbf 150 nin eksikleri tamamlanmış ...bakalım ilerisi nasıl olacak...birde unutmadan yabancı sitelerde suziki gsx 150...cbf 150 .. ve pumanın yani jianshe js150-3 ün karşılaştırmaları var...puma tüm testlerde birinci...yabancı sayfaları türkçeye çevirince daha detaylı bilgi alabilirsin.....
bu yazınıza ve bundan bir önceki yazınıza bakarsak kanuninin çinden ithal ettiği ve yerli üretim diye sattığı puma, cbf, ybr ve apache den daha iyi bir motor. üstelik cbf, apache ve ybr nin eksik yanlarının bu motorda tamamlandığını yazmışsınız. siz bu söylediklerinize gerçekten inanıyormusunuz yoksa şakamı yaptınız? ben şaka yaptığınızı düşünüyorum.
motordan memnun olmanızı anlayabilirim çünkü en iyi motor bindiğin motordur ama; bir hondayla bir yamahayla yada tvs ile bile karşılaştırıp bu markalara mok atarak pumanın daha iyi bir motor olduğunu ima etmeniz çokt inandırıcı ve etik değil!
bir motorla ilgili olumlu yorum yapmak ve başkasınada beğendirmek için illaki başka bir markayı karalamak yada daha kötü olduğunumu dile getirmek gerekiyor? hemde bir çinliyle kendini kanıtlmış dünya devi japon motorlarını???