twona
Kan Grubu: A Rh+
Dün, 16:54
hayırlı olsun ama 3300 lira çinli bir motor için çok değilmi sizce? 3300 lira gibi rakamlara ybr 125, cbf 150 yada apache 150 tercih edebilir ve uzun yıllar sorunsuzca kullanabilirdiniz.
ben hala bu kadar para verip çinli alan arkadaşlarımızı bir türlü anlayamıyorum ne yazıkki. forumlarda çinli motorlardan neler çektiklerini, ne kadar çabuk döküldüklerini yazan yüzlerce topik varken hala neden bu motorları alıyorsunuz?
tabiyki para sizin ama ben şahsen bu motor sevdalısı arkadaşlarım adına üzülüyorum, bu tarz motorlar insanları motordan soğuttuğu gibi aldıkları fiyat kadarda masraf çıkarıp sıfır bir japon yada italyan parasına gelebiliyorlar. söylediklerimden alınıp kızmayın sakın. ben sadece motor sevdasını yaşayan bu insanların zar zor herşeyden kısarak biriktirdikleri parayı bu ucuz, kalitesiz ve güvensiz motorlara vermelerine üzülüyorum. yoksa herkes istediğini alamakta özgürdür.
bu sadece benim kendi fikimdir, katılanda olur katılmayanda. o yüzden polemik yaratacak cvp lar yazılmazsa sevinirim.
yeni motorunuz tekrar hayırlı olsun...
Kaynak:
http://www.motosiklet.net/forum/mot...i-bilgi-paylasim-basligi-3.html#ixzz1IOJ3HBmq