kanuni popcorn 90

meraba ark ilk defa bende ikinci el popcorn 90 aldım motordan anlamadığımdan olsa gerek biraz motorun sıkıntı ve eksikleri varmış sizlere söyleyeyim fikri olanlar yardımcı olsun

1)2 zamanlı motor fakat egzos bozulunca 4 zamanlı motor egzosu takmışlar(çıkma),aşırı ses var ;sizce bu sesi kesmek için ne yapmalı 4 zamanlı egzosu 2 zamanlı motora olur mu yani performansı etkiler mi ne yapmak gerekir (eksozun birini açtır v.b. şeyler söyledilir ama anlamadım)?yeni eksozun fiyatı pahalı biraz elinde çıkma popcorn 90 egzosu olan var mı?

2)2 günde bir falan akünün sigortası atıyor sebebi ne;çözümü ne?

3)benzin göstergesi yarım gösterirken benzin bitiyor; çözümü ne?

4)motor normalde 45 yokuş aşagı 55 yokuşta 25 falan yapıyor bu az değilmi sebebi ne olabilir ;çözümü ne olabilir?(gaz ayarı-egzos-motorun yıpranması v.b.)

5)birde ön ve arka çamurluk yok elinde olan veya ucuza temin edebiliecegimiz bir site var mı ?popcorn 90 la gösterge ve granajları uyumlu başka marka veya modeller var mı?

elinde hurda popcornu olanlar benimle irtibata geçebilir mi..

şimdiden teşekkür ederim ilk motorum biraz problemli oldu ama ilk olduğundan ve çokta para vermediğimden problem deil,tecrube oldu

arkadaşım benimde ilk motorum popcorndu halende var arasıra kullanıyorum 37000 km.
arka çamurluktan başlarsak benim hiç olmadı:) gerçi bi tamirci ben sana yaparım bitane yenisi pahalı demişti ama, ben o işi arkaya çanta takarak hallettim
sigortaya gelince ben o iki teli düz bağladım birbirine tamirci telde tarif etmişti öyle yap diye o gün bugün aynı devam sigorta yok arada

---------- Post added at 00:41 ---------- Previous post was at 00:39 ----------

benzin göstergeleride hepsinde aynı fulden 3 çubuk altı boş anlamına geliyor benimkinde alıştım devam...

---------- Post added at 00:45 ---------- Previous post was at 00:41 ----------

yanlız benimki düzde 2kişi 70 diyor rampada anca 2 kişiyle 30 a düşer senin karbüratöre baktırman lazım kanımca

arkadaşım benimde ilk motorum popcorndu halende var arasıra kullanıyorum 37000 km.
arka çamurluktan başlarsak benim hiç olmadı:) gerçi bi tamirci ben sana yaparım bitane yenisi pahalı demişti ama, ben o işi arkaya çanta takarak hallettim
sigortaya gelince ben o iki teli düz bağladım birbirine tamirci telde tarif etmişti öyle yap diye o gün bugün aynı devam sigorta yok arada

---------- Post added at 00:41 ---------- Previous post was at 00:39 ----------

benzin göstergeleride hepsinde aynı fulden 3 çubuk altı boş anlamına geliyor benimkinde alıştım devam...

---------- Post added at 00:45 ---------- Previous post was at 00:41 ----------

yanlız benimki düzde 2kişi 70 diyor rampada anca 2 kişiyle 30 a düşer senin karbüratöre baktırman lazım kanımca

evet arkadaş doğru soylıyorr :D sen karbüratore temizlet sonra makina uçarr :D aman diyiim yine de yavaş git. cunku çok güvenli bir sürüşü yoktur söylyymm

küçük tekerlekli olması bi dezavantaj tabi ama dönüşlerde dikkat ettiğin sürece sorunsuz ve çok zevkli bir motordur insan bağlanıyo bayağı

Çok teŞŞekkÜrler herkese bugÜn yİne bİr sorun oldu gaz telİ bozuldu kendİmİz deĞİŞtİrebİlİrmİyİz yyada kopunca İdareten bİzİ gÖtÜrmesİ İÇİn ne yapabİlİrİz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar