Kanuni Kanuni Phantom 180 kullanıcıları / Bilgi paylaşım başlığı

Katılım
6 Şub 2016
Mesajlar
1,111
ya şimdi soyle bendeki durum motoru sattım uzun süre oldu absli bir model almayı düşünüyorum ama gelecek seneye sarkacak param hazır biraz daha ekleme yapacagım sanıyorum ki bu sebepten biraz daha beklemek taraftarıyım o zamana dek geçici olarak motor arıyorum motorsuzluk cok kötu. baktım tıpı ıyı güç yok suanda güç aramıyorum ayagımı yerden kesse yeter dedim ama çokda sorunlarlar da ugrasmak ıstemıyorum? sizin yasadıgınız sıkıntılar nelerdir?

kuralkan a mail attım mailime dönüş yapıldı kısa süre içerisinde teşekkür ediyorum buradan. phantom modeli stoklarında yok ve üretimi de yokmuş bilginize :)
 
Katılım
1 Mar 2013
Mesajlar
1,066
kuralkan a mail attım mailime dönüş yapıldı kısa süre içerisinde teşekkür ediyorum buradan. phantom modeli stoklarında yok ve üretimi de yokmuş bilginize :)

aslında üretimi var lakin artık getirmiyorlar. bu tip motor isteyen olursa kuralkan bajaj seçeneğini öne sürüyor. pulsar 150NS bu ayarda bir motor.
 
Katılım
16 Ağu 2018
Mesajlar
3
Arkadaşlar ben bu motoru almak istiyorum. Öncelikle şunu söyliyeyim benim motordan herhangi bir hız beklentim yok tutupta 150 190 200 bassın istemiyorum zaten anca 100 110 görürüm kendi ilk motorum olacağı için o kadar hız yapamam ki nişanlımla birlikte kullanacağım için motorun söylediğiniz hızı benim için idealdir. Ha bunu ne için kullanacağım aynı üniversitede okuyoruz üniversiteye gidip geleceğiz ve bazen şehir turu olacak hani gün içinde toplasan 3-4 saat belki kullanacağım. Beni böyle abuk sabuk şeylerden yolda bırakır mı ki bakım konusunda bir sıkıntım yok hani gerekli bakımları neyse onu yaptırırız. Ayriyetten Rodaj dediğiniz ayarıda düzgün bir şekilde yapabilirim tabi bu konu hakkında bilgilendirebilirseniz bunun üzerinde ki bir fiyatta olan motora gücüm yetmez ek olarak bu motoru hemde görünüş bakımından almak istiyorum çünkü genel olarak bu fiyattaki motorların hepsi küba(cg 125) tarzı motorlar ve hiç birinin görüntüsü hoşuma gitmiyor ayriyettende hiç rahat değil.
 
Katılım
1 Mar 2013
Mesajlar
1,066
Dostum aletin başına bela açması muhtemel. Bir kere yedek parça sıkıntısı yasayacaksib . Kuralkan artık parça ayarlamiyor diye biliyorum.

Öte yandan artçı için rahat olmayan bir motordur. Şekli güzel tamam ama bence çin furyasının dönemi bitti.

Bu arada phantom ilk motorumdur
 
Katılım
16 Ağu 2018
Mesajlar
3
Yanı ben oyle hız yapacak bır ınsan degılım ote yandan o fıyata anca cg 125 falan alınabılıyor onlarda cok kotu yanı kullanan essege bıner gıbı bınıyor tepe tepe kullanıyor ben temız kullanacagım hanı tepe tepe kullanmayacagım motoru bırde kuralkanın kendı sıtesıne baktıgımda phantom ıcın yedek parcalar var gorunuyor sıparıs dahı verebılıyorum benım merak ettıgım bayıde sıfırını bulabılır mıyız bunun? Mobılden yazıyorum hatam varsa affola
 
Katılım
1 Mar 2013
Mesajlar
1,066
Sıfırı yok. İkinci eli çok yavaş sen bilirsiniz n tabi ama bu devirde başka modellere yönelmenin öneririm. Bu arada bütçenin nedir?
 
Katılım
1 Mar 2013
Mesajlar
1,066
Pulsar ns150 veya cf nk150 bakabilirsin. Bunun 180cc dediğine takılma 150 180 farkı yok
 
Katılım
1 Ağu 2018
Mesajlar
249
Bu motoru kullanan arkadaşlar var mı hala ? İlanda gördüm de görüntüsü hoşuma gitti, fiyatı da 4500 TL. Yedek parça durumu nasıldır ?
 
Katılım
1 Mar 2013
Mesajlar
1,066
Bayağı geç oldu lakin motorun son sahibi olma ihtimalin yüksek. Yedek parçada sorun yaşayacağını düşünüyorum motor aksamı birşekilde uydurulur ama grenaj hasarında parça bulman zor.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst