Kanuni Leopard Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Teknik Özellikler

Silindir Hacmi: 149 cm3
Motor: Tek Silindir 4 Zamanlı
Silindir Çapı ve Strok: ??
Sıkıştırma Oranı: ??
Soğutma Sistemi: Hava Soğutmalı
Maksimum Güç: 10.6 Hp (7000 d/d)
Aktarma: Zincir
Şanzıman: 5 Vites
Ateşleme: CDI
Çalıştırma: Elektrik / Pedal
Uzunluk: 2010
Genişlik: 750
Yükseklik: 1055
Aks Arası: 1285
Sele Yüksekliği: 800
Yüksüz Ağırlık: 120
Yakıt Tankı: 16.5
Ön Süspansiyon: Teleskopik
Arka Süspansiyon: Hidrolik çift amortisör
Ön Fren: Disk
Arka Fren: Tambur
Ön Lastik: 2,75-18
Arka Lastik: 3,25-18

KDV ve ÖTV Dahil Fiyatı 3.451 TL.

1643_hg.jpg

1649_hg.jpg

1467_hg.jpg

1466_hg.jpg

1465_hg.jpg

1644_hg.jpg

1646_hg.jpg

1645_hg.jpg

1650_hg.jpg

1647_hg.jpg

1648_hg.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
LEOPARD
Genel
Garanti: 2 Yıl
Motor
Silindir Hacmi: 149 cm3Motor: Tek Silindir 4 ZamanlıSilindir Çapı ve Strok: ??Sıkıştırma Oranı: ??Soğutma Sistemi: Hava SoğutmalıMaksimum Güç: 10.6 Hp (7000 d/d)
Aktarma
Aktarma: ZincirŞanzıman: 5 Vites
Elektrik
Ateşleme: CDIÇalıştırma: Elektrik / Pedal
Ölçüler
Uzunluk: 2010Genişlik: 750Yükseklik: 1055Aks Arası: 1285Sele Yüksekliği: 800Yüksüz Ağırlık: 120Yakıt Tankı: 16.5
Gövde
Ön Süspansiyon: TeleskopikArka Süspansiyon: Hidrolik çift amortisörÖn Fren: DiskArka Fren: TamburÖn Lastik: 2,75-18Arka Lastik: 3,25-18
Renkler
Kirmizi

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:31 ----------

kac liraya satarlar acaba?

cb ye benzetilmiş mi desem yoksa aynı fabrikaya mı yaptırılmış desem bilemiyorum :) ama yakışıklı görünüyor biraz daha. makul bi fiyatı olursa ilgi görebilecek bi alet.

Ön far kafası kaza yapmış da kırılmış dağılmış gibi duruyo. Doğrusu bişeye benzetemedim.

yıllardır aynı motoru aşa yukarı aynı tasarımlı motorlara koyuyor bu kanuni kaliteside kanuni pumadan fazla değildir aynidir ben çinli alsam mondial alırım adamlar diğer tüm çinlilerden biraz daha yükseltti çitayi bi tek şu aroranın zongshen e yaptirdiği model var mondial haricinde alınacak çinli

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yamaha ybr 2013 2013 2013 gecin diğer tüm motorları :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:11 ----------

kanun%C4%B0-leopard.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:04 ----------

honda cb'nin üretildigi fabrikadan daha iyi işcilik yapan fabrikada üretiliyor ve daha ucuz honda cb'ye göre yani honda umdugunu türkiyede bulamıyacak kanuni en iyisini yaptı yaşasın türk firmaları.

Motor güzel dijital göstergesi çok hoş kafa yapısı biraz kawasaki xj yi andırıyor benzin deposu yakından bakıldığında fotoğraflardakinden daha kaslı boyum 1.87 cm altımda küçük durmadı geçiş motoru olarak seçtim çalıştığım için pek deneyemedim ilk deneyimim 2 saat sürdü frenler bana oldukça sağlam geldi biraz kilometre yapayım merak eden arkadaşlara motor hakkında daha ayrıntılı bilgi verebilirim...

Motor güzel dijital göstergesi çok hoş kafa yapısı biraz kawasaki xj yi andırıyor benzin deposu yakından bakıldığında fotoğraflardakinden daha kaslı boyum 1.87 cm altımda küçük durmadı geçiş motoru olarak seçtim çalıştığım için pek deneyemedim ilk deneyimim 2 saat sürdü frenler bana oldukça sağlam geldi biraz kilometre yapayım merak eden arkadaşlara motor hakkında daha ayrıntılı bilgi verebilirim...

Hocam özellikle yakıtla ilgili yorumlarınızı bekliyorum. Hayırlı olsun motorunuz tebrik ederim.

Hocam özellikle yakıtla ilgili yorumlarınızı bekliyorum. Hayırlı olsun motorunuz tebrik ederim.

Teşekkür ederim yakıt konusunda aldığım bayi 100 km de 2.7 litre yakacağını söyledi bana 40 liralık benzinle şuan 90 km yol yaptım gösterge 1 birim indi hesaplamasını yapacak kadar kullanamadım açıkcası yağmur sebebiyle bi kaç gündür binmiyorum yalnız diğer motorlarda oluyor mu bilmem ama bunda vitesi 1 e atınca bi ileri doğru itiş yapıyor vites kemikli ses çıkartıyor attığınızı hem hissediyorsunuz hem de duyuyorsunuz hız açısından 2 kişi yokuş yukarı 90 km/s gördüm yokuş bitimi aşağı eğimli yolda 95 e gelince gazı bıraktım kendisi devam etti çok fazla yüklenmedim kalkışta seri fakat totalde hızlı bir makina değil sadece şehiriçi için diye tasarlanmış sanırım diğer sabit hızla giden arabaları sollarken dengesizin tekini tam geçecekken adam yediremedi gaza yüklendi motor da hızlanmadığı için geçmekten vazgeçtim hız için çok fazla bir beklenti içinde olmayın derim...

yakın zamanda fırsat bulup bi video çekersem daha aydınlatıcı şekilde yardımcı olurum şuan nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum tok bir ses çıkıyor diyebilirim o da kişiden kişiye değişir bi durum motorun titreşimine gelecek olursak şehir içi kullanırken de uzun yolda kullanırken de gidonda bi sorun yaşamadım titreşimden kaynaklı her motor titrer öyle rahatsız edecek bi durum yok rolantide bırakır yakın bi çekim yaparım en azından herkesin kendine göre bi fikri oluşur böylelikle...

Fuarda Kanuni yetkilkisinden aldığım bilgiye göre honda cbf 150 ile aynı motoru kullanıyor.

açıkcası ben motor hakkında çok bilgi edinmeden aldım sele yüksekliği önemli diye zaten 94 kiloyum boyum da var 187 oturunca bi esneme yapıyor her motor gibi aşağı doğru bu da seleyi daha da alçaltıyor aldığımda bayi bana hondaya motor üreten fabrikada üretiliyor dedi daha önceden de duymuştum bi kaç yerden bunu ,motorunun cbf ile aynı olduğunu şimdi sizden öğrendim ybr esd alacakken kanuni aldım 140 km de herhangi bi pişmanlık yaşamadım

açıkcası ben motor hakkında çok bilgi edinmeden aldım sele yüksekliği önemli diye zaten 94 kiloyum boyum da var 187 oturunca bi esneme yapıyor her motor gibi aşağı doğru bu da seleyi daha da alçaltıyor aldığımda bayi bana hondaya motor üreten fabrikada üretiliyor dedi daha önceden de duymuştum bi kaç yerden bunu ,motorunun cbf ile aynı olduğunu şimdi sizden öğrendim ybr esd alacakken kanuni aldım 140 km de herhangi bi pişmanlık yaşamadım
Motorun ağırlığı gücüne göre normal olduğu için cbf gibi yağ yakmaz.Cbfteki yağ yakmanın tek sebebi ağırlığın motorun gücüne fazla gelmesi,buna bağlı olarak zorlanmasından oluşuyor.200 cc yapanlar bu sıkıntıyı gidermişler.

Bu modeli uzun zamandır kullanan var mı? Kalitesi ve konforu nasıl? Tip olarak çok şık görünüyor...

motor kısmı birebir cbf 150 kopyalanmış hiç dikkat ettinizmi

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:20 ----------

kusura bakmayın arkadaşlar sonradan okudum yazılanların tamamını farketmişsiniz belli :) peki bu morda cbf kadar sessiz ve titreşimsizmi cbf kadar sürat yapabiliyormu eğerki aynı değerleri veya yakın değerleri destekliyorsa cbf almayı düşünüyordum fikrim deişebilir sonuçta arada baya bi fiyat farkı oluşuyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------

10.6 hp 7.9 kw güç demek eşit yani

bu motosiklete 3500lira çok. Kanuni yine uçmuş kopmus gitmiş. Dijital gösterge mi bu fiyatı bukadar kabartan ? S170T bile 2.800tl ben anlamadım bu işi. Bu arada Leopardı su an kullanan kardesım, Ben nisan mayıs gibi gelecegını duydum yenı modellerın ? Bayii'de Kanuni'nin yine yeni modeli S170T var mıydı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar