bunların hepsi çindir, keeway macaristan'da montaj edilmektedir kanuni'nin ise şasesi yerli üretimdir.
siteye üye olduğumdan beri araştırma yapıyordum ve motorumu geçen hafta satın aldım. ne aldığıma gelirsek, kanuni caracal aldım ama öncelikli kriterim görsellik oldu zira heritage softail'i bu denli görsel ve ölçü olarak yansıtabilecek marka mondial olsaydı emin olun mondial alırdım.
görsellik bir yere kadar elbette bunun için sitede bulunduğum zaman dilimi içerisinde tüm marka forumlarını dolaştım hatta sorularım hala duruyordur.
bunların arasında fiyat/performans ve fiyat/dayanıklılık olarak kanuni olduğunu keşfettim ancak bir nokta var o da bu motorların hepsi ufak motorlar yani sürücülerinin ilk motorları o yüzden ufak tefek arızalara değil de ciddi arızalara baktım buna mukabil motorda ve şaside arızaya rastlamadım kanuni'de.
diğer markalarda özellikle mondial'de krank, piston değişimine hatta şasi kırığına dahi rastlamışlığım vardır.
kullanılan malzemelerde aşağı yukarı hepsinde aynı, plastik.
bu motorlar arasında sanırım en alınmaması gereken sanırım keewaydir zira ne malzemesi kaliteli ne parası ucuz, fiyat/kalite oranı sıfıra yakın gibi birşey, benim gözümde estetiğinin olmaması da cabası.
saygılar.