zuha ybr yı boşver cin malı al diyen birini ilk defa göruyorum parlak fikirlerini kendine sakla bencee .....dostum 2 bınlıra varsa koçç gibi bi ybr yada tvs apache alır sorunsuz kullanırsın satacagın zamanda zarar etmeden satarsın .........n ınsanların kaderini etkilemeyelim lütfen terazının bı kefesıne ybr dıerıne 10 tane kanuni koysan ybr gene agır basar şansızsan hondada problem yasarsın.. bide bu cıkdı buaralar bi arkadasda dıyodukı kanunı al sanslıysan ıyı cıkar loto oynuyoruz sanki . o motorların hepsı aynı fabrıkadan cıkıyor ve hepsınde aynı kalıblar aynı teknoloji aynı malzeme kullanılıyor motorun durumunu şans deıl yol ve kullanım kosulları belırler her motor aynı yollarda aynı kullanıcı tarafından mı kullanılıyor mesela ben yuksek devırlı kullanmayı sevıyorum patlatana kadar gaz verıyorum 1. vitesde ama gene bozamıyorum honda tıtanı bıde kanuni ile dene ısdersen ?? saygılar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:53 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:51 AM ----------
ekleyeyım ybr cin malı deıldır arcelık beko demırdokum black&decker bosch sony samsung gibi üretildigi fabrıka cindedir
sen komedyen falanmısın

Ben Honda tercih et dedim olmazsa Kanuni alabilirsin dedim ?sana ne?evet bazen motor şans işidir?üretimde hatalar olabilir,ve hiç hata vermeyen bir ürün hata verebilir?buda rasladığı kişiyi yakar demek istediğim buydu şans işi derken?bu Honda da da başına gelebilir?Bu arada kullanım,üretici tanımları gibi şeyleri kulaktan dolma olarak buraya yazma senden daha bilgili insanlar seni dağıtabilir?mesela ben Kanuni Yedek Parça Pazarlama Müdürüydüm geçen sene?Üretici mevzuatı,Üretici Firmalarla,motor üretimi ile ilgili burada en son ders vereceğin insanlardan biriyim kardeşim

dolayısı ile biraz daha dikatli ol sallarken

)motorların hepsi aynı fabrikadan çıkmıyor sallama yani.
sen motorunun şase numarasına bak LLC ile başlıyorsa Çin malıdır?

Çin malı olmasından da utanma,YBR efsane Motordur.Ama Ben Honda dan şaşmam.
Topiği açan arkadaş 2.el alacaksan ve CUB tarzı yani Elite tarzı bir motor alacaksan HONDA İnnova sonrada Elite tercih edebilrsin.Arkadaşın sallamasına aldırma hepsinin üretim yerleri aynı yer değil.en azından Kanuni Honda öyle.kalın sağlıcakla.
bende de yamaha var ama ilgilenmiş olduğun 3 motor arasında tevsiye yapıcak olursam elite 100 derim saydığın 3 model arasında en iyisi o
ama paran peşinse 2 milyar elimde var diyosan cup olarak yamaha crypton r biraz büyük bişe olsun diyorsan TVS apache 150 scooter istiyorsan benimde kullandığım yamaha nouvo yu tavsiye ederim he bu dediklerimin 2. eli tabiki 2000 lirayada temizini bulursun diye düşünüyorum
Burak927
bravo Cripton da iyidir