Kanuni ile İlgili?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kanuninin Elite Modelinin Belli bir süre Sonra Performansının Çok Düştüğünü Söylüyorlar Bunun Dogruluk Payı Var mı?Birde Devamlı Böyle Konu Açıyorum Ama Hala Kesin Bir Sonuca Varamadım

1-Mondial 100 Km
2-Kanuni Elite 100
3-Mondial 151 Rs

Sizce Hangisi

Kanuninin Performansı O Kdr Düsüyomus Ki En Kücük Bir yüksekligi Cıkamıyomus

Son düzenleme:
Arkadaş uzun süredir kullanıyor sallamışlar..Kanuniyi al aralarında rs151i düşünme...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tesekkür Ederim Adaş Motor Beni Bitirdi Turkuaaz Rengi Çok Hoş En İyi Çin Cub bu mu?

En iyisi mi bilmiyorum ama al az benzin yakar iyi motordur..

Forumdan Uzaklaştırıldı
tamam saol

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tesekkür Ederim Adaş Motor Beni Bitirdi Turkuaaz Rengi Çok Hoş En İyi Çin Cub bu mu?
en iyi çinli die bişi yok arkadas kanuni kullanıcısı sana kanuni al dedı sımdı bi mondıalci gelecek oda mondıal al dıycek bende japoncuyum japon al derım bu iş bole gıder bi sonuca varamassın kendı aklın mantıgınla düşünecen en uygun neyse onu alcan

Bende ramzey vardı 26 bine dayamıştı giderdi cıkı çıkmazdı vefalıydı iyiydi bırakmazdı yolda izde giderdi iyi çekerdi çok motor çektim.. noldu dersen hiç sorma..:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
:D ouff.. 2 bin lira param var ve 0 motor almak istiyorum ama param boşa gitcek die de korkuyorum :D

sahıbınden com da o fiatlara ne motorlar var al bitane gitsin hepsi aynı hatta bu gün stede ybr vardı yanılmıyorsam 2400 indirim yapılır diyordu arkadaş daha 10 bin deymiş mesela

2000 liran varsa 2. el YBR125 al derim, Çin malına hiç bulaşma.

Boşver 2.el YBR yi.
eğer paran varsa CUB tarzı Honda innova yoksa Kanuni Elite al.Şanssızsan Hondada problem çekersin.
Bu arada YBR de Çin Malı hatırladığım kadarı ile.

vallahi ben eliteyi gayet hor kullandım (hoş değil bak hor :) ) grenajlar olsun surası burası olsun heryeri dağınık , titreşim normalden fazla var ama ölüsü gidiyor gine yapacağını yapıyor. Kuvvette hiç denilecek kadar eksik yok yeni halinden bu arada motor 3 yıllık ve 15 km yi geçti

Boşver 2.el YBR yi.
eğer paran varsa CUB tarzı Honda innova yoksa Kanuni Elite al.Şanssızsan Hondada problem çekersin.

son reklmalarda ösnenlerde mondial de kampanya tazelemiş hem ötv indirimi hemde 24 ay vade koy paranı cebine aydak 60 liraya al geç :)

KaPTaNH
oda bir seçenek tabi:))
ama ben genelde çok reklam yapandan çekinirim:))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Boşver 2.el YBR yi.

zuha ybr yı boşver cin malı al diyen birini ilk defa göruyorum parlak fikirlerini kendine sakla bencee .....dostum 2 bınlıra varsa koçç gibi bi ybr yada tvs apache alır sorunsuz kullanırsın satacagın zamanda zarar etmeden satarsın .........n ınsanların kaderini etkilemeyelim lütfen terazının bı kefesıne ybr dıerıne 10 tane kanuni koysan ybr gene agır basar şansızsan hondada problem yasarsın.. bide bu cıkdı buaralar bi arkadasda dıyodukı kanunı al sanslıysan ıyı cıkar loto oynuyoruz sanki . o motorların hepsı aynı fabrıkadan cıkıyor ve hepsınde aynı kalıblar aynı teknoloji aynı malzeme kullanılıyor motorun durumunu şans deıl yol ve kullanım kosulları belırler her motor aynı yollarda aynı kullanıcı tarafından mı kullanılıyor mesela ben yuksek devırlı kullanmayı sevıyorum patlatana kadar gaz verıyorum 1. vitesde ama gene bozamıyorum honda tıtanı bıde kanuni ile dene ısdersen ?? saygılar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:53 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:51 AM ----------

ekleyeyım ybr cin malı deıldır arcelık beko demırdokum black&decker bosch sony samsung gibi üretildigi fabrıka cindedir

bende de yamaha var ama ilgilenmiş olduğun 3 motor arasında tevsiye yapıcak olursam elite 100 derim saydığın 3 model arasında en iyisi o
ama paran peşinse 2 milyar elimde var diyosan cup olarak yamaha crypton r biraz büyük bişe olsun diyorsan TVS apache 150 scooter istiyorsan benimde kullandığım yamaha nouvo yu tavsiye ederim he bu dediklerimin 2. eli tabiki 2000 lirayada temizini bulursun diye düşünüyorum

zuha ybr yı boşver cin malı al diyen birini ilk defa göruyorum parlak fikirlerini kendine sakla bencee .....dostum 2 bınlıra varsa koçç gibi bi ybr yada tvs apache alır sorunsuz kullanırsın satacagın zamanda zarar etmeden satarsın .........n ınsanların kaderini etkilemeyelim lütfen terazının bı kefesıne ybr dıerıne 10 tane kanuni koysan ybr gene agır basar şansızsan hondada problem yasarsın.. bide bu cıkdı buaralar bi arkadasda dıyodukı kanunı al sanslıysan ıyı cıkar loto oynuyoruz sanki . o motorların hepsı aynı fabrıkadan cıkıyor ve hepsınde aynı kalıblar aynı teknoloji aynı malzeme kullanılıyor motorun durumunu şans deıl yol ve kullanım kosulları belırler her motor aynı yollarda aynı kullanıcı tarafından mı kullanılıyor mesela ben yuksek devırlı kullanmayı sevıyorum patlatana kadar gaz verıyorum 1. vitesde ama gene bozamıyorum honda tıtanı bıde kanuni ile dene ısdersen ?? saygılar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:53 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:51 AM ----------

ekleyeyım ybr cin malı deıldır arcelık beko demırdokum black&decker bosch sony samsung gibi üretildigi fabrıka cindedir
sen komedyen falanmısın :)Ben Honda tercih et dedim olmazsa Kanuni alabilirsin dedim ?sana ne?evet bazen motor şans işidir?üretimde hatalar olabilir,ve hiç hata vermeyen bir ürün hata verebilir?buda rasladığı kişiyi yakar demek istediğim buydu şans işi derken?bu Honda da da başına gelebilir?Bu arada kullanım,üretici tanımları gibi şeyleri kulaktan dolma olarak buraya yazma senden daha bilgili insanlar seni dağıtabilir?mesela ben Kanuni Yedek Parça Pazarlama Müdürüydüm geçen sene?Üretici mevzuatı,Üretici Firmalarla,motor üretimi ile ilgili burada en son ders vereceğin insanlardan biriyim kardeşim:)dolayısı ile biraz daha dikatli ol sallarken:))motorların hepsi aynı fabrikadan çıkmıyor sallama yani.
sen motorunun şase numarasına bak LLC ile başlıyorsa Çin malıdır?:)Çin malı olmasından da utanma,YBR efsane Motordur.Ama Ben Honda dan şaşmam.
Topiği açan arkadaş 2.el alacaksan ve CUB tarzı yani Elite tarzı bir motor alacaksan HONDA İnnova sonrada Elite tercih edebilrsin.Arkadaşın sallamasına aldırma hepsinin üretim yerleri aynı yer değil.en azından Kanuni Honda öyle.kalın sağlıcakla.

bende de yamaha var ama ilgilenmiş olduğun 3 motor arasında tevsiye yapıcak olursam elite 100 derim saydığın 3 model arasında en iyisi o
ama paran peşinse 2 milyar elimde var diyosan cup olarak yamaha crypton r biraz büyük bişe olsun diyorsan TVS apache 150 scooter istiyorsan benimde kullandığım yamaha nouvo yu tavsiye ederim he bu dediklerimin 2. eli tabiki 2000 lirayada temizini bulursun diye düşünüyorum
Burak927
bravo Cripton da iyidir

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar