carlos' Alıntı:
+ beyler bu makinayı satmayı dusunuyorum fiyat araştırması yapan var mı bize 2milyara mal oldu... bu popcorn
2004 modellerinintemizi 2.400ytl ye gordum fakat 2005 modeller için artık ne söylersin sen ayarla 2.400rahat gider diyim ben sana
mertmer' Alıntı:
ben popcorn kullanıcısıyım benim sorunum bitmiyor arkadaşlar
1. km teli daha 2900 olmasına rağmen ilki 2400 de ikinciside 300 km sonra koptu neden anlamadım
2. geçen ana asfaltta giderken birden keni kendine istop etti motor zorla çalıştırdım 100 mt gittim tekrar istop etti sorunu yağın itmesi olduğunu allahtan erken farkettim yağ ikaz lambası yanmadı
3. yakıt fazla 10000 yt le ile sadece 80 km gidiyorum
4 frene basmadığım halde fren ışığı kendi kendine yanıyor.
sorunlarımı nasıl çözebilirim aksilik birde ilçede oturuyorum servisi yok
yakıt problemi bendede aynı şekilde 2 gidip benzin istasyonu arıyosun ve yağı bitti değişdir benzin bitti koy bilya dağıtı değişdir motorda masraf bitmiyor ama motorun performansına laf söylemem söyletmem 90 lık bi motora göre aşırı seri 2zamanlı olduğundan ama dediğim gibi masraf bitmiyor 2 zamanlı oluşundan motor çok yıpranıyor.
fren olayına gelince bendede tam tersibi olay arka frene köklemen lazımki fren lambası yansın

flammble' Alıntı:
selam arkadaslar bende 2005 popcorn sahıbıyım 3gun once aldım 18.000 km de evet bıraz fazla aldıgımda km telı takılı degıldı allah bılır gercek km sı kacda aldıgımda motordan cok kotu sesler gelıyordu ılk 20 km bı sorun yoktu ama bı hız denemesıne cıkak dedık 65 km dedı motor yıgılmaya basladı sesler arttı stop ettı bujı bozulmus degıstım motor ustasına goturdum grank degısecek dedı ustanın yanından cıktım motor kılıtledı bugun servıse verdım bakalım ne kadar gırecek ayrıyetten pıston buyuyecek ayar yapılacak bakalım ne olacak bıde bu motorların standartları en son kac goruyor bı mesaj atarsanız sevınırım
motordan gelen sesler bendede olduhemde hiç bişey yokken ortalıkta çatırtı kopdu cazır cuzur ettı ilk baş çamurluk kopdu surtü zannetim
fakat kayışın dan tekere aktarılan sistemde bi sorun olduğunu anladık 3gün servisde bekledi bilya dağtmış balataları değişdirdik dedileraha dedim yandık

ama garantiye aldılar çünkü kullanıcıdan oluşan bi hata...
Hız olayına gelince popcorndahızı tavsiye etmiyorum büyük tekerler ve yüksek bi motor buna karşıda 84 kilo bi ağırlığı var virajlarda çok çok tehlikeli oluyor zaten güven hissi sıfır motorda...HIZ a gelince ben düz yolda 80 gordum bayıraşağı 95 yapıyo