gt lerin hepsinin göstergesi bozuk
arabayla ölçmek lazm
arabayla ölçmek lazm
valla ben düz yolda 100-110ü geçemiyorum ilginç bişey adam 140 demiş ve şuda var 140ı bitek inişlerde görüyorum.nasıl bi düzxlükse artıkSelamlar arkadaşlar,bulunduğum yerde bir motorcu kardeşimde siyah gt 170 var.Yeni aldı henüz 2.500 km de bana düz yolda 140 gördüğünü söyledi inanmadım gösterge yanlış gösteriyordur dedim siz kullanıcılarından 140(düz yolda)gören varmı Pzts beraber bir gezi yapıcaz o zaman belli olacak ikimizin göstergelerini kontrol edebilicem.
evet arkadaşlar aldım biniyorum çok güçlü bir makina doğrusu keyif verici herşey güzel ama eksikleri ve düzeltilmesi gereken yanları var
1. Alır almaz otomatik yan ayağı manual hale getirtin
2. istege bağlı egzoz değiştirin ben degiştirdim mükemmel bi ses ve personmans oldu
3. ön firende sıkıldığında motorda çekme var
4. 90 lı 100 km hızlara çıkıldığında vibrasyon citti artıyor ama rodajın sonlarında azalmış olucaktır diye düşünüyorum
5. Bu torkta ve güçte bir makinanın 5 vites olması dez avantaj mutlaka 6 vites olmalı ziraa vites aralarındaki geçiş oldukca kısa 125 lik motorlar bile daha 3 cü vitesteyken ben 5 e çıkıyorum aynı hıza ulaşabilmek için
6. Ön çamurluk lastikten çok uzak olması nedeniyle baya bi su sıçratıyor bir yolunu bulup onu aşağı çekiniz
7. Zincir koruma kapagındaki 2 vida uzun gelmiş hemen onu çıkartın kısa vidalar takın çünki sürter
şimdi en çok merak edilen soruya geleyim bu makina nekadar yakıyor diyenler için yazayım benzinimin bitmesini bekliyorum ama tahminde bulunayım 4 lt civarı yani bu makina rodaj landıktan ve bakımları düzgün yapıldığında 3 3.5 litre lerde gezer diye düşünüyorum
usta yan ayağın altında sarı bi tel var o teli çıakr diyo anlıcan.Güzel bir gözlem yapmışsın fakat ben . Alır almaz otomatik yan ayağı manual hale getirtin. Önerini nasıl yapacağımı anlamadım daha açık yazabilirmisin acaba
usta yan ayağın altında sarı bi tel var o teli çıakr diyo anlıcan.
arkadaşlar motorunuza çok iyi bakın parçalar çok pahalı
ben kaza geçirdim ön maşalar değişiyor 400 tl ye
valla ben düz yolda 100-110ü geçemiyorum ilginç bişey adam 140 demiş ve şuda var 140ı bitek inişlerde görüyorum.nasıl bi düzxlükse artık
ne diyeyim kardeş sen mi verdin parayı ben mi verdim anlamadım ? sende ne var kaç yapıyo söylede bilelim madem.kusura bakmayın da 170cc motor 110 u geçemiyorsa, yazık verilen paraya bence
işte bu iyiydiGeçen yoldayım, tabelada "Ankara 140" yazdı. Ben de düz yolda 140 rahat görüyorum...
ne diyeyim kardeş sen mi verdin parayı ben mi verdim anlamadım ? sende ne var kaç yapıyo söylede bilelim madem.