Arkadaşlar ben de Kanuni GT170 i alarak aranıza katılmış bulunmaktayım...Hayatımda daha önce hiç motosiklete binmedim...Bu yaz başında motosiklet aşkım kabarıverdi...Bol bol araştırdım okudum inceledim izledim ve EĞİTİM ŞART diyerekten ilk olarak GİS akademiye temel eğitim ve ehliyet için kaydımı yaptırdım...sonra gittim bütün ekipmanlarımı tamamladım (kask,mont,eldiven...vs) ve dün de başlangıç motoru olarak Kanuni GT170 i alarak motosiklet dünyasına girmiş oldum...motorum daha dün teslim edildi...malesef daha plakası yok...zaten benimde ehliyetim yok...o yüzden bir süre motor hakkında pek yorum yapamıyacağım...ama hayatında ilk kez motosiklete binen birisi olarak dün teslimata gelen arkadaş nasıl kullanacağımı gösterdi ve küçük ve boş bir alanda 5-10 dakika kullanma fırsatım oldu...aman allahım gaza dokunuyorum şahlanıyor resmen )))) herhalde ben 1000 cclik bir motora binsem kalpten giderim )))) 170cc 12 bg duyduğumda beni kesin taşımaz demiştim ama hiçte öyle değilmiş...almadan önce boyutlarımdan dolayı (boy=1.85 kilo=130)hep 250cc lik bir motor düşünüyordum ybr ve cbf tarz ve görünüş olarak hiç hoşuma gitmediği için ve muhtemelen altımda çok daha küçük ve bisiklet gibi duracağı için başka motorlara bakıyordum...suzuki inazuma veya sym wolf arasında kalmıştım fakat arkadaşlarım ısrarla daha küçük hacimli daha ucuz motorlara bakmam konusunda ısrarlıydılar...ben ilk başta onları dinlemedim ve en son sym wolf te karar kıldım iki gün önce sabah kalktım işteyken bir anda gidip alayım bitsin gitsin bu ilk motor derdi dedim ve sym bayisine gittik ellerinde kalmamıştı 2014 leri beklediklerini söylediler ve üzgün bir şekilde beni geri yolladılar...yolda işe geri dönerken arkadaşım allem etti kullem etti kendimi bir anda kanuni bayisinde buldum...ve bayiye ilk girdiğimde GT170 gözüme çarptı...daha önce hiç görmemiştim...tasarımı olsun büyük lastikleri olsun çok hoşuma gitti...satıcı arkadaş fiyatını söylediğinde de şok yaşadım hiç bu fiyata olabileceğini düşünmemiştim ilk gördüğümde...sonra içimden acele etme dedim git biraz araştır...ve sonra sizlerin yorumlarını okudum az biraz araştırdım ve ertesi gün bir GT170 aldım...ve artık aranızdayım...öncelikle motosikleti hız tutkusundan dolayı tercih etmedim...motosikleti bana yaşatacağı özgürlük hisinden dolayı tercih ettim bundan dolayı da bazı arkadaşlar gibi düz yolda 140 basıyo bayır aşağı 150 yapıyo gibi takıntılarım yok...motora bindiğim zaman zevkini çıkartmak istiyorum...İnşallah GT170 le bu acemilik dönemlerini mutlu mesut bir şekilde kazasız belasız sorunsuz atlatabiliriz...ben öyle olacağına inanıyorum ve motorumu çok seviyorum....gören arkadaşlarım da hayret ettiler ilk defa görenler bayıldı diyebilirim...fiyatını duyanlar acaba ben de mi bi tane alsam demeye başladı bile...şimdilik bu kadar...hepinizie saygılar sevgiler...tekerleriniz düz bassın...