Evet halen titreşim var ama çok fazla rahatsız eden o titreşim azaldı 6000 devirden sonra titreşim anlaşılır düzeyde oluyordu şimdilerde 7000 8000 lerde titreşim belli oluyor ama el yada ayak gidonlarında kaşıntı yapacak kadar değil .. sadece aarkadaki halen rahatsız oluyor . depo kısmında dizlerini yapıştırarak sürmeye niyetlenirsen sürücüyü sadece depo rahatsız edebilir ..
bugün yeni beyini taktıracaktım ama yağmurlu hava müsade etmedi yarın hava daha iyi olursa yeni beyni de deniyeceğim umarım yüksek hızlarda giderken ki o sıkışma ve hız kaybı da ortadan kalkar yoksa bu citti bir sorun malum 100 200 km lik bir yolculuk yapmayı burakın 20 30 km lik bir yolculuk yapmak bile azap haline geliyor :S
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:42 ----------
videolara aldanma kardeş motorada bacak kadar bir egzoz koymuşlar ses çıkmasın diye elinden geleni yapmışlar ama ben alır almaz çokta hesaplı bir kısa pro egzoz taktım hem şık hemde sesi bakımından doyurucu bir makine oldu özellikle 125 150 cc motor kullanıcıları motorumu görünce soru yağmuruna tutuyorlar 125 yfz lerin arkasında geziyorum en azından gözümün görebileceği bir mesafede tutabileceğim kadar da hızlı bir motor

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:47 ----------
böyle bir egzoz sonderece yeterli oluyor ve ekonomik

2 ay sonra egzoz rodajı tamamlanıyor ve gaz kesişlerinde tok ve rahatsız etmeyen bir patlama oluyor :d
[url]http://i.hizliresim.com/KlvJMk.jpg[/url]