İrfan arkadaşım, öncelikle eline sağlık çok güzel iş çıkarmışsın. İzin verirsen demiri iyileştirmek adına bazı yorumlarım olacak. Öncelikle otomobil fabrikasında fikstür tasarımcısı olduğumu ve otomobil kaporta birleştirme hattında birçok farklı konstrüksiyon tasarımı üzerinde çalıştığımı söylemek istiyorum. Tasarımları Catia programında yapıyoruz. Koruma demirinin profil kısmı oldukça yeterli görünüyor. Yalnız motora bağlantı noktasındaki braketin kaynak birleştirmesi belki daha farklı olabilir diye düşünüyorum. Sen sanırım profili alından direk kaynatmışsın. Acaba önce brakette bir delik açıp profili arkadan 5 mm kadar çıkıntı yapacak şekilde delikten geçirdikten sonra her iki taraftan kaynatsak daha sağlam olmaz mıydı ? Sonuçta darbe anında en çok burası zorlanacak. Tabi bunun için braketin kalınlığını biraz arttırmak gerekecek. Yanlış anlaşılma olmasın, şu anki durumda yetersiz demiyorum, benimki farklı bir bakış açısı. Bu tip bağlantıları Givi gibi uzman firmalar nasıl yapıyorlar bakmakta fayda var. Bir diğer husus da kaynak türü. Sanırım sen bunları elektrik kaynağı ile kaynattın. Acaba TIG kaynağı yapma imkanı olur mu ? Bunu söylememin sebebi kaynak edilen bölgenin çok küçük ve dairesel olması. Son olarak da eğer demirinin çizimini veya bükme ve döndürme açıları ile ilerleme miktarlarını, bağlantı delik konumlarıya birlikte verirsen bunun 3 boyutlu modenilni yapabilirim. Böylece tasarım değişiklikleri çok daha kolay yapılabilir. Keza çanta demiri için de yabancıların yaptıklarına taş çıkartacak bir demir tasarlanabilir diye düşünüyürum. 3D model sayesinde bükme işleri CNC boru bükme makinasında yapılabilir.
Sakın yanlış anlaşılmasın, bunları bir maddi beklenti ile söylemiyorum. Benimki biraz kişisel tatmin.