Kanuni Kanuni Gt 170 (Yeni Model)

selamın aleyküm abilerim aldım motorumu sonunda yarım saat önce bi tur attım.plaka yok şuan yarın kimliği götürücem motorcuya o halletcek o işleri.izlenimlerimi söylerim yakın zamanda bide polisin gitmediği bi yoldayımda olduki geçti ne yapar acaba motoru plakasız görse bunu sorucam ?

mustafaz usta daha yeni aldım ama ilk 30 dk bile yetti diyebilirim bana.belki ilk motorum diye hayırlı olsun küba iyidir.

beyler ben de görünce dayanamayıp aldım motoru ama zincir orta bölümde ne olduğunu bilmediğim plastik bir parçaya çok yakın hatta biraz sürtmüş.herkeste öyle mi?

beyler ben de görünce dayanamayıp aldım motoru ama zincir orta bölümde ne olduğunu bilmediğim plastik bir parçaya çok yakın hatta biraz sürtmüş.herkeste öyle mi?

Zincir korumasi icinolan zincirin uzerindeki plastikten bahsediyorsan bendede olmustu giderken ses yapiyordu zincir ayari yaptirdim ve sonrasinda sorun yasamadim

pgzk2.jpg

hocam senin resmi kullanarak göstermeye çalıştım tam burada üstteki zincirin altında kalan bi parça.orta sepha falan bağlı sanırım

Arkadaşlar benim motorsiklet 1300 kmde acaba nasıl bir sürüş tarzı kullanmam lazım rodaj bakımından ? Rodajı bitmişmidir ?_? Motoru zorlaya bilirmiyim son gaz gidebilirmiyim ?_?

http://r1306.hizliresim.com/1b/r/pgzk2.jpg

hocam senin resmi kullanarak göstermeye çalıştım tam burada üstteki zincirin altında kalan bi parça.orta sepha falan bağlı sanırım

Hocam o bolgede yukaridan sarkan iki hortum var birde zincirin altinda kalan bir plasik parça var. Bende sen soyleyince dikkat ettim benim zincirde surtmus hatta cok az asinmista ama sorun yaratacak birsey gormedim.

benim zincirde sürtüye beyler demekki yapımda bi olay var.

Bana zincirin metal bolgeye surtmemesi icin yapilmis bir parça gibi geldi. Çünkü baya kalın ve yumusak bir plastik.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:10 ----------

Benimde ustalara bir sorum olacak. Arka frenden gicir gicir ses geliyor. Frene hafif dokununca o an icin gidiyor. Balata temizleme spreyi ile temizlesem ise yararmı?

Kocaeli İl Temsilcisi
arkadaşlar gt 170 için arka çanta demiri ve motor koruma demiri yapabilirim bilginiz olsun .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar