- Konu Yazar
merhaba arkadaşlar uzun zamandır kanuni elite 100 lere bakıyorum acaba bana yardımcı olurmusunuz lütfen
Arkdaşım ben yeni aldım KANUNİ ELİTE 100 ü ve daha 50 km deyim motorumda bir sıkıntım yok Allaha Şükür adı üstünde kanuni türkiyede sayılı bir kaç firmadan biri
Kanunini sitesine gireresen orada teknik özelliklerini göreceksin ben bugüne kadar mondial kullandım o da arakadaşlarımın motorlarıydı ama bu motor kadar seri mondial e binmedim açıkçası ben rodajda olduğumdan fazla basmıyorum ama 3. vitesde 80 i gördüm bassam daha giderdi tip olarak farkına gelirsek ELİT in arka amatisörleri daha kalkık ayrıca arka farı racing tipi motora oturunca dizlerinin gelidiği yerde elips şeklikde delikler var bu da ayrı bir görünüş sağlıyor motora diğer tiplere göre daha oturaklı duruyor AYRICA TÜRK MALI aklıma gelenler bunlar soruların olursa elimden geldiği kadar yanıtlarım..
arkadaşlar bizim burada bi tane 100 kh vardı motorun dış plastiği kırılıyordu hemen ama bi tane elite 100 vardı insan bakmaya kıyamıyordu adam motoru adam gibi kullanmıştı helal olsun arkadaşlar yardımlarınızla elite 100 almaya karar verdim ben daha gencim polislerden laf yememek lazım o yüzden cup alacam vede ben vitesli güvenli die vitesli alıyom çok saolun biraz elitesi olan arkadaşlar motorların fotosunu modifiye neler yapılabilir bi söyleyebilirmi 16 yaşındayım yardımcı olun lütfen... bide hangi renk alım onu söyleyin
Yanlış anlama olmasın...DDH' Alıntı:aradaşlar bende biliyorum sadece türkiyede montajlandığını ben sadece izzet222 arkadaşımız kasdederek öyle yazdım
arkadaşlar bizim burada bi tane 100 kh vardı motorun dış plastiği kırılıyordu hemen ama bi tane elite 100 vardı insan bakmaya kıyamıyordu adam motoru adam gibi kullanmıştı helal olsun arkadaşlar yardımlarınızla elite 100 almaya karar verdim ben daha gencim polislerden laf yememek lazım o yüzden cup alacam vede ben vitesli güvenli die vitesli alıyom çok saolun biraz elitesi olan arkadaşlar motorların fotosunu modifiye neler yapılabilir bi söyleyebilirmi 16 yaşındayım yardımcı olun lütfen... bide hangi renk alım onu söyleyin