Kaldığımız yerden devam edelim
Motoru ilk bakımına (420 km) girdi, Alanya Kanuni Servisi Engin Usta sağolsun küçük bazı değişikliklerde yaptı, ön amörtisöre ve gidona parça ekledik, plakalığı ve arka sinyalleri söktük, aynayı söktük, zinciri değiştirip kore malı (markasını bilmiyorum) bir zincir taktık.
Güne başladığımda motor 430 km idi akşam döndüğümde ise 600 km.
Güzergah, Alanya Mahmutlar'dan sapıp Gökbel yaylasına çıktım yaylanın eteklerine kadar yol oldukça virajlı fakat asfalt olduğu için çok zevk vermedi fakat Gökbel'e yaklaştıkça keyifli olmaya başladı, hele Gökbel'den sonrası oldukça zevkli idi,
Yaklaşık 100 km tamamen toprak, taşlık ve ormanlık dağ yolu

kuş uçmaz kervan geçmez, ancak manzara ve hava müthiş güzeldi, motor daha önce de belirtiğim gibi mükemmel , beni hiç üzmedi ve sert yola rağmen ne sorun çıkardı ne de zorlandı.
Kısacası Alanya Merkezden Gökbel Yaylası ve tamamen dağ yollarından diğer bir yayla olan Gedevet'e kadar gittim, inişte Kızılalan'da parkurumsu ve rampaların olduğu daha önce de gittiğim yerde biraz hoplayıp zıpladıktan sonra Alanya'ya tekrar indim.
Bu yolculukların benim için tek kötü yanı sürekli yalnız seyahat etmek zorunda olmak

çünkü genelde buradaki arkadaşlar pazar günleri organizasyonlar yapıyorlar fakat benim izin günlerim c.tesi olduğu için tek gitmek zorundayım, bu aslında biraz riskli de çünkü gerçekten tenha yollarda kaybolma ihtimalide sözkonusu veya yolda kalsan uzun süre yardım bekleyebilirsin, telefon çoğu yerde çekmedi ve neredeyse dağ yolundaki 100 km boyunca sadece 2 araca rastladığımı belirtmek isterim
Diğer bir kötü yanı ise yalnız seyahat ederken sırf motor fotoğrafı çekmek de çok garip oluyor, bu sebeple çok fotoğraf çekmiyorum
herneyse çok güzeldi aynı zamanda yorucu.
Motora gelince gayet iyiydi fakat 10000 km'ye geldiğinde nasıl olur bilmem çünkü japonlar dışındaki motorlara çok iyi şeyler söylenmiyor, bakalım binecek ve göreceğiz
Şimdiden hepinize iyi pazarlar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:08 PM ----------
[/URL][/IMG]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:12 PM ----------
[/URL][/IMG]