Kanuni Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

benimde şu devir saatiyle başım belada,2. devir saatinide kardağ ustanın yardımıyla taktık ama ,1 haftada o da bozuldu.
bunlar sık sık bozulur diylar zaten.3500 km oldu yola devam

7000km de ilk defa yolda kaldım. benzin uyarı ışığı arızalandı,benzin bitti. boş ışığı sorunum çok önceleri oldu mterayes in dediği gibi hallediliyo

benim benzin isigina guvenim sifir. 1 hafta hergun 1,5 saat olmak uzere bindim. 1 haftanin sonunda yandi. gittim 20 liralik koydurdum. kapagin icine bir baktim benzin calkalaniyordu. yani 20 liralik koyarak fullemis oldum. cok erken yaniyor benzin isigi.

efeoktay caracalın harika gözüküyor sendede benim gibi titizlik hastalığı var anlaşılan!! lastik konusuna gelince evet caracalın lastikleri çok dandik.dikkatli kullanmak lazım özellikle virajlı yerlerde ve yağmurlu havalarda bu dikkatinizi 10'katına çıkarın :cat: ben bir ara kaliteli lastik almayı düşünmüştüm ama el yakıyor yalan olmasın ön arka 160 euro gibi hatırlıyorum...

kardes sagolasin. seviyorum aleti parlatmayi. 160 euro cokmus ya.. motorun genel aksami biraz daha kaliteli olsaydi, motoru evladiyelik kullanma karari verip lastiklere yatirim yapardim. ama su an icin dusunmuyorum.

caracal yazisinin oldugu parlak plastik kapak ve diger ince uzun parlak kisimi metal yaptirma gibi bir dusunceniz oldu mu hic? onlar metal olsa alet icime daha cok sinecek. hele bir de krom kapladin mi egzozlar gibi... harika olur.

benimde şu devir saatiyle başım belada,2. devir saatinide kardağ ustanın yardımıyla taktık ama ,1 haftada o da bozuldu.
bunlar sık sık bozulur diylar zaten.3500 km oldu yola devam

dostum gecmis olsun. ucuz bir parcadir diye tahmin ediyorum. plastik zaten. ustte dedigim gibi, genel aksami itibariyle biraz fazla plastik kullanmislar.

Son düzenleme:
7000km de ilk defa yolda kaldım. benzin uyarı ışığı arızalandı,benzin bitti. boş ışığı sorunum çok önceleri oldu mterayes in dediği gibi hallediliyo

valla ısıga bakarak gıdersenız cok gıtmezsınız , 10 ytl ıle 70 -75 taaşş çatlasın 80 gitmez km den fazla gıtmez bu motor

benim benzin isigina guvenim sifir. 1 hafta hergun 1,5 saat olmak uzere bindim. 1 haftanin sonunda yandi. gittim 20 liralik koydurdum. kapagin icine bir baktim benzin calkalaniyordu. yani 20 liralik koyarak fullemis oldum. cok erken yaniyor benzin isigi.

kardes sagolasin. seviyorum aleti parlatmayi. 160 euro cokmus ya.. motorun genel aksami biraz daha kaliteli olsaydi, motoru evladiyelik kullanma karari verip lastiklere yatirim yapardim. ama su an icin dusunmuyorum.

caracal yazisinin oldugu parlak plastik kapak ve diger ince uzun parlak kisimi metal yaptirma gibi bir dusunceniz oldu mu hic? onlar metal olsa alet icime daha cok sinecek. hele bir de krom kapladin mi egzozlar gibi... harika olur.

dostum gecmis olsun. ucuz bir parcadir diye tahmin ediyorum. plastik zaten. ustte dedigim gibi, genel aksami itibariyle biraz fazla plastik kullanmislar.

babacanlar alın harley davidson heryer metal olsun

Son düzenleme:

motora sis farı bağlamak isteyen arkadaşlar vardı.
gecenlerde ben bağladım,fikir verebilir isteyenelere.sadece 25 cm kadar aliminyum bir çubukla iş oldu.umarım resim ekleyebilmişimdir:) bu çubukla çantayı ve sis farını aynı anda bağladım.haa bu arada çanta tamamen kendi imalatımdır:))

bağlamak için metrik 6 2 civata yetiyor arkadaşlar.farın altında zaten hazır diş çekilmiş delikler var,oda işi çok kolaylaştırıyor.

[img=http://img167.imageshack.us/img167/995/img2652aj2.th.jpg]

burda bağlantı daha iyi görünebilir belki

Son düzenleme:
peki demir cubugunu nereye monte ettin artı bisi sorucam canta harika olmus dericide falan mı calısıyorsun :S

.

vaaay...süper olmuş kardeşim..her ne kadar haricen aksesuar takmayı pek sevmesemde güzel görünüyor..eline sağlık..

ama şöyle motorun resmini çaprazdan alsaydında çanta ile beraber sisleri görseydik büyük bir foto da..

........ve sislerin bağlandığı alüminyum çubuk sanki bu iş için üretilmiş gibi duruyor , iyi oturtmuş,uydurmuşsun..

:queen:Tüm motor severleri ve özellikle caracalcıları saygıyla selamlıyorum artık bende caracalın o cazibeli saflarında yer alıorum şunu sölemeliyim ki bu motoru almamı sağlayan tek unsur bu forum ve dahilindeki siz değerli dostlar oldunuz hepinize samimiyetiniz ve yol göstereiciliğiniz acısından teşekkürlerimi sunarım daha motoru almadan oluşabilicek sorunları sayenizde öğrendim şimdi hiç bir sorun (Allah korusun ) bana süpriz gelmicek tekrar saolun iyi akşamlar

:queen:Tüm motor severleri ve özellikle caracalcıları saygıyla selamlıyorum artık bende caracalın o cazibeli saflarında yer alıorum şunu sölemeliyim ki bu motoru almamı sağlayan tek unsur bu forum ve dahilindeki siz değerli dostlar oldunuz hepinize samimiyetiniz ve yol göstereiciliğiniz acısından teşekkürlerimi sunarım daha motoru almadan oluşabilicek sorunları sayenizde öğrendim şimdi hiç bir sorun (Allah korusun ) bana süpriz gelmicek tekrar saolun iyi akşamlar

hazar aramıza h.g arkadasım kazasız belasız sürüşler inşallah

Güzel miş :)
Bana uygun değil yani yaşıma ağır kaçar bu herhalde xD

hayatı-rap arkadasım neden yasına agır kacsın kı bu motora 18 yasında bınende var 28 de 38 de kg olarak dıyorsan bır sey dıyemem

Son düzenleme:
sis farı 10 ytl ye aldım arkadaşlar.

bağlantı için 25 cm lik aliminyum profil çubuk yetiyor.civataların denk geldiği yerleri uygun çapta matkapla deldim ve sileri ucuna bağladım.çanta içinde yumuşak saç galvanizden kıvırma yapıp aynı civatayla oonuda bağladım

çantaya gelince çanta bildiğimiz 4 inç yada yaklaşık 11 cm çapında plastik atık su borusundan yaptım. uygunboyda kesip kapak olarak kullanacak boşluğu açtım.borunun baş taraflarını yuvarlattığım ince kontraplak parça ile kapattım.tabi bunları önce istediğiniz renk vinneks ile bally yardımıyla kapladım.arkadaşlar başta olmayacak gibi geliyor ama sonra zevkli oluyor imalat:)) yaratıcılığınız artıyor sonra:) meserla üzerindeki kemer köpek tasmasıdır:))

ayrıntı için tekrar foto çekip ekleyebilirim arkadaşlar.

arkadaşlar farın altına bakarsanız orada ki bağlantı yerinde 2 adet delik görceksiniz.fotoğrafın birinde daha net görünüyor.o delikte civata tutacak diş var.yani işin en zoru halledilmiş durumda.gerisi metal çubuğu oraya bağlamak ve uçlarınada sisleri bağlamak kalıyor

aliminyum çubuk benhurdalıktan buldum,aliminyum doğramacılarda bol bol var,hem güzel görünüyor hemde paslanma gibi bir derdiniz olmaz.

herkese kolay gelsin

Son düzenleme:

aramıza hosgeldin caracalcı tekerin düz bassın güle güle kullan

saolun canlar herkezin yoluda farıda bahtıda açık olsun kazasız belasız sürüşler...

arkadaşlar herkeze hayırlı akşamlar dilerim sizlere danışmak istediğim konu şu ki sizler (daha doğrusu kapalı bir garaja sahip olmayanlar) motorunuzun güvenlkiğini nasıl sağlıyorsunuz ve ne çeşit önlemler alarak motorunuzu çalınma v.b.. risklere karşı koruyorsunuz...beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim tüm önerilere açığım saygılar..

arkadasım walla ben garajda bırakmadıgım sürede bi tane 50 ytl ye motorumum ölcülerine uygun branda diktirdim onu o koruyo günesten yagmurdan :D ve görünüpte insanlar tarafndan mıncıklanmasına(kurcalanmasına) karsı :D

walla gördügüm bi uzunca halat var alarmlı biri dokununca mı ne vikvikvik die ötüo bayagıda saglam bi kilide benzio ama caracalı kucaklayıp goturcek adamı tanımıyorum daha direksiyon kilidi yeter bana gore zaten calmayı kafasına koyan adama kilit dayanmaz talikayla gelir atar arkasına gider yine calar ALLAHA emanet bi bakıma :D

doğru diyorsun üstad hırsıza kilit dayanmaz adam kafaya koyarsa beni bile çalar :p...amma maksat gönül rahatlığı işte ewham dan ibaret...saol bilgiler için o vikvik öten şeye bi bakıyım bulabilecekmiyim...

Dostlar Alanyada ikamet etmekte olan bir caracalcı daha varmı benden başka?...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar