erayy hani erken kalkcaktın gidicektik bi yerlere mtorsuz bi sekilde
baba bendede bir huy var uyandırma beya saatle fln uyanmıyım bırak 24 saat bıle uyurum
erayy hani erken kalkcaktın gidicektik bi yerlere mtorsuz bi sekilde
aynı sorun bazen benim makinanında başına geliyor hareket halindeykende oluyor 2. vitesten boşa olıp debriyajı bıraktığımda ışık yandığı halde boşa geçmemiş oluyorMarantzz anlattigin hikaye bende de oldu birkac defa. hatta bugun oldu. yavaslarken vites kucultmeye calistigim, kucultemediigm icin alet yuksek viteste stop etti. stop haldeyken bosa alip tekrar calistirdim.
bunun disinda birkac defa da su oldu: aleti otoparka cekiyorum. debriyaji sıkıp bosa aliyorum. yesil N isigi yaniyor. debriyaji biraktigim gibi alet stop ediyor. meger viteste kalmis... bunlar sizde de oluyor mu?
tahminimce alet vites araliklarina daha alismadi.
aynı sorun bazen benim makinanında başına geliyor hareket halindeykende oluyor 2. vitesten boşa olıp debriyajı bıraktığımda ışık yandığı halde boşa geçmemiş oluyor
arkadaşlar sinyal verirken çıkan uyarı sesini kapatma gibi bi seçeneğimiz varmı biliyormusunuz
dostlar...
motorunuz dışarıda duruyor ve siz güneşten ve daha çok yağmurdan etkilenmesin diye üzerine branda aldınız ve örttünüz..
ama birde baktınızkir motorunuzun selesinde tırnak izleri var...araştırdınız araştırdınız,birde baktınızki,motorunuzu sizinle beraber kullanan yaratıklar var..
KEDİLER !......
motorun üzerin çıkıp brandanın altında yatıyorlar.....
siz nasıl başa çıkıyorsunuz bu sevimli misafirlerle ?..
nasıl biliyormusunuz ?......
selenin üzerine karabiber serpiyorsunuz, bu bir bezin üzerinede olabilir,sonra o bezi selenin üzerine koyacaksınız..
biliyorsunuz kedi ve köpekler devamlı yeri koklarlar,brandanın altına giren hayvan,önce yatacağı yeri koklayıp kontrol ediyor veeee malum tepki !...
salya sümük hapşırık,sonrada olay yerinden kaçış..hehehehe..
denenmiştir.....sizde kullanın diye söylüyorum.
dostlar...
motorunuz dışarıda duruyor ve siz güneşten ve daha çok yağmurdan etkilenmesin diye üzerine branda aldınız ve örttünüz..
ama birde baktınızkir motorunuzun selesinde tırnak izleri var...araştırdınız araştırdınız,birde baktınızki,motorunuzu sizinle beraber kullanan yaratıklar var..
KEDİLER !......
selenin üzerine karabiber serpiyorsunuz, bu bir bezin üzerinede olabilir,sonra o bezi selenin üzerine koyacaksınız..
biliyorsunuz kedi ve köpekler devamlı yeri koklarlar,brandanın altına giren hayvan,önce yatacağı yeri koklayıp kontrol ediyor veeee malum tepki !...
dostlar...
KEDİLER !......
kardeşim resmen koptum :queen: yazdıkların komik ama bir o'kadarda doğru..bunlara ilave olarak bende birşey yazmak istiyorum.. köpeklerin motosikletin ön tekerleğine işemesi gibi her sabah kalktığımda ön tekerde bir leke görüyordum ve tekerlek çevresinde bir sidik kokusu ..en sonunda köpeği bir sabah erken kalkıp yakaladım ama!!!! koşarak yakalamak imkansız olduğu için havalı tüfekle gıçından vurarak etkisiz hale getirdim ..köpek düşmanı değilim kimse yanlış anlamasın ölmedide zaten (ıskalamışım)..bir daha'uğramadı zaten ...yoksa hergün işe,işe lastiği çürütecekti namusuz :queen:
caracalda arkada disk yokki:queen:
artı diskte briken siyah lekenin lastikle ne alakası varki sürtse falan tamam dicem![]()
o siyah kir zinciri yagladıklarında da oluo eger o bahsettigin sey oysa ama lastikler cok dandik evet he cok kayıyo
kaymayacak gibi degil ki.. parmagini sikica bastirip asagi dogru surttugunde lastigin uzerine yag dokulmus gibi kaydigini goreceksin. bence bu motoru pek yatirmamak lazim. ve yagisli havada imkansiz cikmam yola.
arka jantta zincirden sicrayan yag var evet. ama bu benim dedigim baska. on jantta da var. temizleyici spreylerden alacam. suyla ve bezle temizlik tam olmuyor. yine de bir foto koyayim da keyfimiz yerine gelsin
![]()
sen sus oglum motorum parladıgı günleri özlemismis önce servisten bi cıksın motorun bi de kuryecilikten zman kalırsa siler ve gezersin hehehe seviyorum oglum seni yaza az kaldı![]()
kaymayacak gibi degil ki.. parmagini sikica bastirip asagi dogru surttugunde lastigin uzerine yag dokulmus gibi kaydigini goreceksin. bence bu motoru pek yatirmamak lazim. ve yagisli havada imkansiz cikmam yola.
arka jantta zincirden sicrayan yag var evet. ama bu benim dedigim baska. on jantta da var. temizleyici spreylerden alacam. suyla ve bezle temizlik tam olmuyor. yine de bir foto koyayim da keyfimiz yerine gelsin
![]()
depo altı sol nıkelajı sök ordakı zımbırtıyı elektrık bandı ıle sar ben bazen unutuyorum o yuzden sarmıyorum