Kanuni Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ferotr dostum harika görünüyo yıkamış yaglamışsın sisybar ı sökmüşsün harika bir görüntüsü olmuş begendim :)

marantzz arkadaşım bende kuzenimle beraber caracal aldım ama şu anda onda yaz geldi motor yok altımda ortak oldugu için sıkıntı yaşıyorum
şu sıralar ne alabilirim diye bakınıyorum
senin deiğin gibi aklıma regal raptor ve caracal geliyoo

şimdi kıyaslama yapalım
hıız konusunda raptor 250cc olmasına karşın 120 130 yapıyomuş kullanan arkadaşım var
caracal 200 cc olmasına karşın o hızı gerektiğinde zaten yapıyoo

raptor su sogutmalı caracal hava sogutmalı bu raptor için bir avantaj

şöle motora baktıgın zaman raptor biraz sıska kalıyor sanki yada ne bilim caracal la başladıgım için olabilir
caracal daha bir tok duruyoo

şu sıralar bende kararsızım regal raptoru bilen arkadaşlar varsa eğer bizleri bir bakıma bilğilendirilerse seviniriz bakalım caracal kullanıp taaa aaa evet raptor bizim motordan ii diyen olacak mı ??

öncelikle aslında motor alırken yüksek cc bir motor almayı düşünüyordum ama en ucuzu 10.000 ytl den başlıyo yeni kasalar tabi :) neyse motoru aldınız diyelim o kadar parayı bagladınız ama bitmiyo bundan sonra bu motorlara benzin parası yetiştirmek ve servis ücretleri olaki bir kaza anında parçaları çok para tutuyoo yani sırf bu yüzden yüksek cc makinalardan vazgeçtim

chopper crusier benim gibi orta halli arkadaşlar için en ideali
aklımda olan şey ise ikinci el ya raptor yada caracal almak
caracalı alırsam eger yeniden biraz değiştirmek gerekecek sagını solunu daha bir dikkat çeksin

bu sırada raptoru araştırıken 300 cc olanlarını buldum raptorriders diye bir site var bakarsanız nasıl motorlar yapıyo regalraptor anlarsınız yani eften püften değilmiş ben şimdi anladım

ama biz caracalımı tercih edelim yok sa raptorumu

Merhabalar;

"erdincpolat" hocam senin yazdıklarına bakıyorum da yine caracal çok daha iyi görünüyor.Tek fark olarak 250 cc ve su soğutma olması.Tabi uçuk bir fiyat farkıyla servis sorununuda untmamak lazım. :wiinkk: Ben biraz daha gözgezdirdim ve caracal almaya karar verdim... :cat::rendeer::mrgreen:

Bence tek el binersen kimseye vermezsen çok iyi bi motor.bu arada fiyatta oynama olmaz kanunide sabittir.dün bi arkadaşa sattım bi tur attım yeni çalıştırdık açık konuşim tigerden çok çok güzel bi motor,kanuni yi tavsiye ederim garanti servis y.parça süper :cat: bu arada ben kanuni bayisiyim..

"KARDAĞ" hocam verdiğiniz bilgiler ve yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim...:rendeer:

Son düzenleme:
valla bugun 200 km yaptım kafam sımdı klavyeyı kıracak ,25 ytl ye basabas 214 km yol yaptım hala hayret edıyorum . nasıl yaptı bu kadar yol dıye
fotolar yıkanıyor yrn koyarım ii geceler

arkadaslar haklısınız uzun bi süredir yazamıyordum hatta topıgın bu kadar ılerledıgını gordugumde sasırmadım desem yalan olur. bı fırsatını buldugumda hepsını okuyacagım.benım ısler cok yogun malum yazın antellenın hava trafıgı cok artıyor. bı de burda yerlesme durumları eklenınce hıc bır sey yapmaya fırsat bulamadım.
hava ben ev ararken ınanılmaz sıcaktı,sımdı evı buldum ya bu aralar serın. motorun samandırası yıne delındı,ılk aldıgım zamanlarda da delınmıstı. bu sefer garantıden degıstırecegım dedım. ankaradakı servısten dolayı gecen sefer parayla degıstırmıstım.umarım antelledekı servısler ankaradakıler gıbı olmaz.
motor burada bı baska gıdıyor sankı.sureklı benı kullan dıyor. sımdılık benden bu kadar. evde net de yok,cafelerden takılıyoruz bakalım. kendınıze ıyı bakın. Allah kaza bela vermesın kımseye ınsallah.

arkadaslar haklısınız uzun bi süredir yazamıyordum hatta topıgın bu kadar ılerledıgını gordugumde sasırmadım desem yalan olur. bı fırsatını buldugumda hepsını okuyacagım.benım ısler cok yogun malum yazın antellenın hava trafıgı cok artıyor. bı de burda yerlesme durumları eklenınce hıc bır sey yapmaya fırsat bulamadım.
hava ben ev ararken ınanılmaz sıcaktı,sımdı evı buldum ya bu aralar serın. motorun samandırası yıne delındı,ılk aldıgım zamanlarda da delınmıstı. bu sefer garantıden degıstırecegım dedım. ankaradakı servısten dolayı gecen sefer parayla degıstırmıstım.umarım antelledekı servısler ankaradakıler gıbı olmaz.
motor burada bı baska gıdıyor sankı.sureklı benı kullan dıyor. sımdılık benden bu kadar. evde net de yok,cafelerden takılıyoruz bakalım. kendınıze ıyı bakın. Allah kaza bela vermesın kımseye ınsallah.

aman adamım arada bir gel özletme kendini

BURAYA BİR 2 zamanlı motor dumanı gelmiş ama kim geçti ki gören varmı egsoz kokusu yabancı gelmıyor ama

Son düzenleme:
slm arkadaşlar
uzun zamandır giremiyordum topic epey ilerlemiş, bi sorum olacak sizlere yardımcı olursanız sevinirim. Benim caracal 1000 km oldu. rodaj bakımını yaptırdım, şu an 6000 deviri geçince tekleme yapıyo, sanki karbüratör benzin yetiştiremiyor gibi,80 i geçmiyor dolayısıyla, sebebi ne olabilir sizce?

slm arkadaşlar
uzun zamandır giremiyordum topic epey ilerlemiş, bi sorum olacak sizlere yardımcı olursanız sevinirim. Benim caracal 1000 km oldu. rodaj bakımını yaptırdım, şu an 6000 deviri geçince tekleme yapıyo, sanki karbüratör benzin yetiştiremiyor gibi,80 i geçmiyor dolayısıyla, sebebi ne olabilir sizce?

servisine bir görün bir çok sebebi vardır

Slm Dostlar Bende Hakiki Bir Caracal 200 Hayranıyım Aynı Zamanda Kayseriliyim İnş buluşma Fırsatım Olur.
Allahım İnş Banada Nasip eder. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Slm Dostlar Bende Hakiki Bir Caracal 200 Hayranıyım Aynı Zamanda Kayseriliyim İnş buluşma Fırsatım Olur.
Allahım İnş Banada Nasip eder. :)

hoşgeldin hemşo :) caracal güzel makina eğer almayı düşünüyorsan bu paraya alabileceğin en güzel motosiklet..tek silindir olması bir avantaj..yakıt konusunda diğer çift silindirlilerden az yakar :cat:

aramıza h.g adamım inş allah daha da ıyılerını nasıp eder

eray nerdesin be kaç gündür :p hızlı caracal'cı seni.......

Son düzenleme:
hoşgeldin hemşo :) caracal güzel makina eğer almayı düşünüyorsan bu paraya alabileceğin en güzel motosiklet..tek silindir olması bir avantaj..yakıt konusunda diğer çift silindirlilerden az yakar :cat:

eray nerdesin be kaç gündür :p hızlı caracal'cı seni.......

ben her gece burdayım da sen neredesın

ya arkadaşlar bu nasıl dayanışma anlamadım doğrusu, kimse yardımcı olmadı, başına böyle bişey gelmiş birileri vardır diye düşündüm yada bi yorum yapabilecek birileri olur tartışırız diye düşünmüştüm, bi arkadaş cevap yazmış bi servise görün diye, bende biliyorum servise görünmeyi arkadaşım, bu forum neden var o zaman, herkes bilgi alışverişi yapsın, tecrübelerini yazsın, birbirimize yardımcı olalım diye, bende sizin yorumlarınızı, tecrübelerinizi almak istemiştim, yinede sağolun:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya arkadaşlar bu nasıl dayanışma anlamadım doğrusu, kimse yardımcı olmadı, başına böyle bişey gelmiş birileri vardır diye düşündüm yada bi yorum yapabilecek birileri olur tartışırız diye düşünmüştüm, bi arkadaş cevap yazmış bi servise görün diye, bende biliyorum servise görünmeyi arkadaşım, bu forum neden var o zaman, herkes bilgi alışverişi yapsın, tecrübelerini yazsın, birbirimize yardımcı olalım diye, bende sizin yorumlarınızı, tecrübelerinizi almak istemiştim, yinede sağolun:cat:

ilk 1000'km'ye kadar bende çekmiştim o'sorunları..büyük bir ihtimal karbüratöründe pislik vardır yada benzin filtresindede bir sorun olabilir.bence bir ustaya göstermen gerekecek :cat: ama şunu belirteyim caracal ilk 1000,1500'km'ye kadar böyle şeyler yapıyor açılana kadar sende fazla sıkıştırma motoru istersen...

kardes derız bır sey oda baska bır sey dogurur . her ısın ustası var bırak adamlar bıraz ekmek yesın subab ayrına kadar ıstesemyaparım ama elımı surmem cunku benım ısım o degıl . illede bılgı ıstıyorsan gıt teknık servıs bolumune topıc ac gelen cevaplardan sıkılırsın ondan sonra % 50 servıse gorun % sundan dolayı oluyordur ama sen yıne servıse goster dıyecektır

Merhabalar;

Arkadaşlar sonunda caracal alıyorum ama renk konusunda aklımda soru işaretleri var ACİL yardımlarınızı rica ederim...

Aklımda;

Katalogdaki Siyah veya Gri renkten birini düşünüyorum, fakat Gri renk motoru görmedim.Acaba katalogda Gri olan renk krem rengimidir??

Yardımlarınızı ve önerierinizi bekliyorum...

sağolun arkadaşlar, bi de şunu söyliyim ben servis karşıtı filan diğilim , kendim yapma peşinde de diğilim, servise gidicem zaten, sadece belki çok basit bişey vardır, sizinde başınıza geldimiştir diye merak etmiştim,

Merhabalar;

Arkadaşlar sonunda caracal alıyorum ama renk konusunda aklımda soru işaretleri var ACİL yardımlarınızı rica ederim...

Aklımda;

Katalogdaki Siyah veya Gri renkten birini düşünüyorum, fakat Gri renk motoru görmedim.Acaba katalogda Gri olan renk krem rengimidir??

Yardımlarınızı ve önerierinizi bekliyorum...

grı degıl krem yanlıs gormussun

arkadasım ufak bır problemı yapnaya kalkısır buyuk bır problem acarsın ... ama bnm gıbı canın tak eder servıse gıtmeye kendım yaparım ne olursa olsun dersen baya bır sey ler ogrenırsın . servıs bır yaparken ıyı ızle

Forumdan Uzaklaştırıldı
caracal'ın gümüş gri rengi yok!krem rengi var aslında o'da yabana atılacak bir renk değil hani!! ama en çok yakışanda siyah'tır..aklında bulunsun :wiinkk:

evet siyah al ki biz kırmızıcılar özel olalım

nerdesınız caracalcıllaaaarr bu benzin fiyatları 3.5 - 3.8 lt benzın tuketımı sehır ıcı belımı kırdı ıyıcene

arkadaşlar ani bir kararla kayserideyim ve üzülerek sööylüyorum motorsikletimle gelmek isterdim ama yanlız olmadıgım için arkadaşımda motora uymadıgı için otobüsle gelmek zorunda kaldım kayseride araçsız kalmak özellikle motorsikletsiz kalmak bi işkence gibi gelmeye başladı bana isyanlardayım ayrıca kayseri benim için çok düzenli bir şehir ben bu kadar düzene alışmamışım allahtan sabır diliyorum sizlerede iyi gezmeler köye gidecem daha orda da internet te yok tam dag adamı olacam

saygılarımla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar