Kanuni Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

evet motoru aldığımdan beri her benzin alışımda hep zam var. sigara yasağımızda geldi devlet işini biliyo var yaa üretim izin satışa izin içmeye yasak ve bu kadar gerilimli olaylar falan tek can dostum motorum beraber yürüdük biz bu yollarda beraber ıslandık yağan yağmurda aaaaah aaaahh havada sıcak işde olmasam çıkıcam yola basıcam yol beni nereye kadar götürürse

bende diyorum yollara çıkayım gidebildigim kadar gideyim ama olmuyoo benzinsizlikten kıvranıyorum

benzin ne kadar oldu arkadaşlar?
burda uzun süreden beri yeni zam geldi.1950 den 2200 oldu şuan.oda zaten pek dokunmuyor.20 ytl ye nerdeyse depo doluyor.çalkalanmasın diye çokta doldurmaktan çekiniyorum!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
keeway sl 150 nın 80 bın yaktıgı soylenıyor kafayı yıyecem valla

80'lira yakabilir ama ona görede çekişi var hantal makina kanımca..hatta sende bahsetmiştin hantal olduğunu..ne'kadar güç o'kadar yakıt :cat:

benzin ne kadar oldu arkadaşlar?
burda uzun süreden beri yeni zam geldi.1950 den 2200 oldu şuan.oda zaten pek dokunmuyor.20 ytl ye nerdeyse depo doluyor.çalkalanmasın diye çokta doldurmaktan çekiniyorum!!

tamam kıbrıs'a taşınıyorum ben :) yahuu benzin o'kadar ucuzmu orada!!arada neredeyse 1'ytl var ahçı aranıyormu abi sizin oralarda :p

Son düzenleme:
80'lira yakabilir ama ona görede çekişi var hantal makina kanımca..hatta sende bahsetmiştin hantal olduğunu..ne'kadar güç o'kadar yakıt :cat:

tamam kıbrıs'a taşınıyorum ben :) yahuu benzin o'kadar ucuzmu orada!!arada neredeyse 1'ytl var ahçı aranıyormu abi sizin oralarda :p

ferhat abi özledim seni yaa nerelerdesin msn de acmıyorsun bugun 5 ytl ye 36 km gıttım benzın bıttı :d evet aynen cok hantal bugun crown 150 ye bındım oda oyle hıcbır farkı yok 5. vıtes 90 demıyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
ferhat abi özledim seni yaa nerelerdesin msn de acmıyorsun bugun 5 ytl ye 36 km gıttım benzın bıttı :d evet aynen cok hantal bugun crown 150 ye bındım oda oyle hıcbır farkı yok 5. vıtes 90 demıyor

buralardayım be eray..msn'imi açamıyorum bir sorun var..arkadaşlar bir depoyla kaç km gittiniz denedinizmi hiç!!!kanımca caracal km'de 120'nin üzerinde yakıyor

arkadaşlar bilindiği üzere ist mt kocaeli mt bursa mt olarak kocaeli yuvacık gezimiz vardı yuvacık gezisine katıldık ben ve kuzenim caracalla ve toplam 340 km yol yaptık 25 ytl benzinle

arkadaşlar bilindiği üzere ist mt kocaeli mt bursa mt olarak kocaeli yuvacık gezimiz vardı yuvacık gezisine katıldık ben ve kuzenim caracalla ve toplam 340 km yol yaptık 25 ytl benzinle

adamım bız bu olcumu bos depo ıle yapıyoruz eger kuru depo ıle 25 ytl ye 340 km yapıyorsa ben dödümü verrım o rakam ımkansız erdınc kusura bakma

ferhat abı http://webmessenger.msn.com/default.aspx?R=1 burdan baglan

Forumdan Uzaklaştırıldı

hesabında bir hata olması lazım..fazla yakıyor çünkü caracal..100 km'de neredeyse (şehir içi)4'lt'ye yakın bir yakıt tüketimi var dur kalk'lardan dolayı..şehir dışında 3,3-3,7 gibi yakıyor..bizzat ben uzun yolda test ettim sabit 100'km hızla gittiğimde 4'lt yaktı namussuz :)saat'te 80 ve 90'km hızla gittiğinizde bu tüketim düşüyor tabi 3,3'e kadar :cat:

hesabında bir hata olması lazım..fazla yakıyor çünkü caracal..100 km'de neredeyse (şehir içi)4'lt'ye yakın bir yakıt tüketimi var dur kalk'lardan dolayı..şehir dışında 3,3-3,7 gibi yakıyor..bizzat ben uzun yolda test ettim sabit 100'km hızla gittiğimde 4'lt yaktı namussuz :)saat'te 80 ve 90'km hızla gittiğinizde bu tüketim düşüyor tabi 3,3'e kadar :cat:

sehır ıcı km ye 140 bıne kadar cıkıyor. abı bu konu cbf 150 en ekonomık motor hala en cok 100 bın yakıyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
sehır ıcı km ye 140 bıne kadar cıkıyor. abı bu konu cbf 150 en ekonomık motor hala en cok 100 bın yakıyor

ybr'daha az yakıyor 90''''civarlarında ..

bu ara arkadaşlar ybr'mle caracalı satmak zorunda kaldım :pale:..bir takım maddi sıkıntılar ve şehir değiştireceğimden dolayı..ama yine değişen bir şey yok buralardayım yine..

ybr'daha az yakıyor 90''''civarlarında ..

bu ara arkadaşlar ybr'mle caracalı satmak zorunda kaldım :pale:..bir takım maddi sıkıntılar ve şehir değiştireceğimden dolayı..ama yine değişen bir şey yok buralardayım yine..

abi üzüldüm yaa , keske caracalı barı satmasan ama ıns bır tane daha alırsın

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi üzüldüm yaa , keske caracalı barı satmasan ama ıns bır tane daha alırsın

inşallah eray..kısa zaman sonra tekrar marmaris'e gitme durumum var!!yani kısacası para lazımdı anlayacağın..hayırlısı durumu düzeltince alırız bir tane daha :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
alacaz tabı abı sen motorsuz gezme halledıcez al bır tane dragstar dırek

yanlız dragstar'ın 1100'ünden aşağısı kesmez beni :p 1 sene daha bekleyim alacam anasını satem dünyaya kazık çakmadık...

ferotr üzüldüm motorunu sattığına.allah daha iyisini nasip eder inşallah.bu arada burda iş sıkıntısı yok elbette gelebilirsin:) burda türkiyeden gelen elemanlar çok tutuluyor.asgari ücretten aşağısı verilmiyor zaten.ki oda net 1000 ytl üzerinde.tabi senin meslekte ekstrlarla daha iyi olur sanırım.

benzinin litresi ne oldu diye sormuştum ama ya ben görmedim ya kimse yazmamış:mrgreen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
ferotr üzüldüm motorunu sattığına.allah daha iyisini nasip eder inşallah.bu arada burda iş sıkıntısı yok elbette gelebilirsin:) burda türkiyeden gelen elemanlar çok tutuluyor.asgari ücretten aşağısı verilmiyor zaten.ki oda net 1000 ytl üzerinde.tabi senin meslekte ekstrlarla daha iyi olur sanırım.

benzinin litresi ne oldu diye sormuştum ama ya ben görmedim ya kimse yazmamış:mrgreen:

hayırlısı diyelim. biraz beklemede kalmak istiyorum motor almak için..biraz para biriktirip yüksek cc'li motosiklet almayı düşünüyorum..kıbrısa bir kere gezi amaçlı gelmiştim gerçektende güzel biryer bakalım kısmet belki birgün oralardada çalışırız dünya küçük..bu ara benzinin litresi 3,5''ytl'yi geçti sanırsam!! allah sonumuzu hayır etsin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
BÜLENT ABİ KIBRISTASIN UZAYDA DEĞİLSİN,BENZİNİN LİTRESİNİ SORUYON..:queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
caracal sahipleri ALOO!! neredesiniz be uyku hapı felanmı içtiniz yoksa...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar