Kanuni Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

oooo gezersiniz tabi izmir mizmir.bu caracalın denizde de gideni çıkarsa takılırız artıkın: ))))))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ferhat abım burdaymıss alemın an yakısıklı ascısı caracal cok ıyı motor

vayy eray kardeşim,kendisi bu alemin en hızlı ve karizmatik caracal'kullanıcısıdır bilginize :p arkadaşlar bir kaç gündür uyuduğumuzun fakındasınızdır umarım...

vayy eray kardeşim,kendisi bu alemin en hızlı ve karizmatik caracal'kullanıcısıdır bilginize :p arkadaşlar bir kaç gündür uyuduğumuzun fakındasınızdır umarım...

eyv canım abim benim eskişehirde benim sayemde satıldı bu caracal denen makıne kanuni çin malı 5 para etmez siyenler bile aldı

topiiiiiiiiiiiiiiiiiiik uyuma

Forumdan Uzaklaştırıldı
uyuma derken benim uykum geldi be kardeşim ne adamsınız be :p

valal ferhat abi bende uyucam yarın son gun allah ızın verırse cuma gecesi abim teskere alıp geliyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
slm arkadaşlar havalar ısındı ful gezmelerdeyim muhabbete katılamadım. yeni caracal alan arkadaşlara hayırlı olsun 2200 km oldu beni kereta :D:D:D şimdi yıkadım gene ilk aldığımdaki problemlerden sonra başka bir problem yaşatmadı bu fiyata diğer aynı fiuatlardanki motorlara göre alınacak tek motor caracal havalar ısınsın bi senelik izin patlatıp egeyi fethe çıkıcam

Forumdan Uzaklaştırıldı
bir aksilik olmazsa arkadaşlar,bir ay sonra marmaris'teyim ben temelli feth edecem :mrgreen:

biri izmir mi dedi izmir bu aralar sıcak evde duramıyom benzşnsşz kalmayım sokak sokak gezecem izmiri

herkese merhaba,

ön dişliyi değiştirttim 17'lik taktırdım. Ama umduğum gibi olmadı. Hatta 100'ü geçmiyor artık. Vites aralıkları arttı sadece. 5. vitesin hiç anlamı kalmadı .
Başka değiştiren var mı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
herkese merhaba,

ön dişliyi değiştirttim 17'lik taktırdım. Ama umduğum gibi olmadı. Hatta 100'ü geçmiyor artık. Vites aralıkları arttı sadece. 5. vitesin hiç anlamı kalmadı .
Başka değiştiren var mı ?

bence hemen orjinal dişilisini tak.bende denedim işe yaramadığı gibi motora zararıda var...

Evet Istabuldan Eskişehir Sporun 1.lige çıktığı Coşkusuyla Geldim çok Yorunum Yatıyorum Herkese Iyi Geceler Darısı Diğer Takımların Başına

evet motoru aldığımdan beri her benzin alışımda hep zam var. sigara yasağımızda geldi devlet işini biliyo var yaa üretim izin satışa izin içmeye yasak ve bu kadar gerilimli olaylar falan tek can dostum motorum beraber yürüdük biz bu yollarda beraber ıslandık yağan yağmurda aaaaah aaaahh havada sıcak işde olmasam çıkıcam yola basıcam yol beni nereye kadar götürürse

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar