biri bendenmi bahsetti.....burdayım geldimm:cat:
başın sağolsun hayırdır inşallah bi problem yok dimi,niye inmedin gördünde misafirim olurdun![]()
başın sağolsun hayırdır inşallah bi problem yok dimi,niye inmedin gördünde misafirim olurdun![]()
şimdi aldım msn adresini.profilde varmış
çok teşekkür edrim .inan zamanım olsaydı kesin uğrardım.kim bilir nasip gelirim o tarafa doğru.
demek oktan işi ayak diyosun.yüksek oktan harbiden diğer arkadaşın dediği gibii çekişte farkediyomu ki?
OSMANİYEDE KARDAĞ USTA VARDI DEĞİLMİ.
İNSAN KUŞ MİSALİ BİR TAZİYE İÇİN TÜRKİYEDEYDİM DÜN.SALI GÜNÜ OSMANİYEDEN GEÇERKEN KARDAĞ USTANIN DÜKKANI GÖRDÜM.BAYAA İYİ MOTOR VARDI,GÜZELDİ DÜKKAN![]()
abi osmaniyenin 2 girişini tuttum yinede gelmiyonuz ya helal olsun,bide diyolar osmaniyeden geçtim diye:farao::salut:
mutlaka beklerim tanışmak isterim.
gönülden bağlanırsan bu hayatta olmasanda tanışırsın :wiinkk: benim msn yi eklemiştin heralde dimi*?
türkiyedeyken çoook geziyodum ve gittiğim her yerde tanışır bulurdum iinsanları ama burdan biraz zor oluyor.ama gönüller bir olsun.buluruz birgün elbet
yeni ekledim ...:cat:
eray öldünmü be neredesin![]()
BURDAYIM ABİ seni bırakırmıyım hiiç 95 oktan bile çok süper koyun