Kanuni Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

slm arkadaşlar, bende yeni karakalcıyım:) bugün aldım karakalımı, yarın inş. bol bol gezicem, izlenimlerimi paylaşırım sizlerle..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla toplanırız birgün nasip. bu arada ferotr asıl supab ayarları yaramıştır o motora.hem çekişte hem yakıtta.

evet subap ayarı çok önemli.ama yapan ustada çok önemli..ayarları yapan yakup abi'min kulaklarını çınlatayım buradan :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
slm arkadaşlar, bende yeni karakalcıyım:) bugün aldım karakalımı, yarın inş. bol bol gezicem, izlenimlerimi paylaşırım sizlerle..

hayırlı olsun kazasız belasız binmen dileğiyle :rendeer: bu ara aramızada hoş geldin :cat:

hayırlı olsun arkadaşım.kazasız belasız kullan inşallah

eray subap ayarı nasıl çok yakarki?? ayarları düzgün yapmamıştır ustan.normalde arabaya bi ayar çekersin yakıtı düşer çekişi artar.ama motordada aynıdır sanırım

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
subap ayarı çok yaktırmaz aslında ama yeni yapıldığı zaman alışana kadar biraz fark ettiriyor kanımca..

Forumdan Uzaklaştırıldı
aslına bakarsanız zırt pırt subap ayarı yaptırmak'ta doğru değil ustaların dediğine göre ilk 1000'km'de kışa girerken birde yaza girerken :cat:

arabalarda km ye pek bakmaz supap ayarı,gerek kullanımdan gerek haharetten supaplar oturma yaparsa ayar sıkı olur.açmak gerekir.aslında zaman zaman subap ayarını kontrol etmek lazım.ama tabi önce değerlerini ve zaman ayarını bulmak lazım:)

yakup ustan sol kapagı ve ordaki gözetleme tapasını sökmüştü resimde gördüğümde.zaman işareti ve ayarı orda sanırım. olmadı kardağ ustadan yardım alırız:)

çok teşekkür fattii kardeşim

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
yakup ustan sol kapagı ve ordaki gözetleme tapasını sökmüştü resimde gördüğümde.zaman işareti ve ayarı orda sanırım. olmadı kardağ ustadan yardım alırız:)

çok teşekkür fattii kardeşim

evet küçük bir kapaktan işaretlere göre yapıyor ayarı.çizgiler işaretler felan var eksoz emme felan.ince işler anlayacağın.sentil ayarını tutturmakta önemli.

YASİN2008 KARDEŞ HAYIRLI OLSUN KAZASIZ BELASIZ İNŞALLAH

RESİM EKLEMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR İŞTE LİNK İ
http://www.motosiklet.net/forum/for...a-nasil-resim-eklersiniz-resimli-anlatim.html

ARKADAŞLAR BENİM KONJEKTÖR ARIZA YAPTI SERVİSE GİTMEK İSTEMİYOM İZMİRDE NERDE TEMİN EDEBİLİRİM BİLEN VARMI HIZLI BURAK VAR ORAYADA GİTMEK İSTEMİYOM

bir tanemi servis varki başka servise git.internetten bakabilirsin servislere...

Son düzenleme:
ferotr ayarı zamanı geldiğinde kendim yapacağım zaten.elimizden iş gelir çok şkür.arabalara ayar çakeim ama motorun acemisiyim:) arka fren ötüyo kara kara düşünüyorum nasıl sökcem diye.araba olsun 10 dk açarım 4 tekerleği ama.gel görki motorun frenini sökmek bilmediğimden gözümde büyüyor

bu günlük bu kadar görüşmek üzere arkadaşlar.

Son düzenleme:
arkadaslar 95 oktan enjeksıyonlu araclar ıcın uretılen bır turmus süper alıyorum ben aynı per verıyor hem daha ucuz yani 3.390.000/lt

Forumdan Uzaklaştırıldı
ferotr ayarı zamanı geldiğinde kendim yapacağım zaten.elimizden iş gelir çok şkür.arabalara ayar çakeim ama motorun acemisiyim:) arka fren ötüyo kara kara düşünüyorum nasıl sökcem diye.araba olsun 10 dk açarım 4 tekerleği ama.gel görki motorun frenini sökmek bilmediğimden gözümde büyüyor

bu günlük bu kadar görüşmek üzere arkadaşlar.

arka frenin ötmesi bütün caracal'larda var zaten.ama onada bir çağre bulduk!!tekerleği söküp balatayı ince yağla yağlayıp sildik ve taktık.ne ses kaldı ne ötme :cat: yalnız ilk zamanlarda bira tutmamazlık yapabilir.sonradan felaket tutuyor ama onuda söyleyim.birde arka tekerleği sökerken eksoz engel oluyor bununda bir çaresi var!!amatsör vidalarını sökmek en basit yolu sadece alt vidaları sökeceksiniz...

arkadaslar 95 oktan enjeksıyonlu araclar ıcın uretılen bır turmus süper alıyorum ben aynı per verıyor hem daha ucuz yani 3.390.000/lt

evet en doru benzin .. eskiden birde normal benzin vardı bilmem hatırlarmısınız...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar