Kanuni Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet bayiyim ama kadirli biraz merkeze uzak ya hangi tamirci kardağ dersen tanırlar

sen nerde oturuyosun adanamı

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
evet bayiyim ama kadirli biraz merkeze uzak ya hangi tamirci kardağ dersen tanırlar

sen nerde oturuyosun adanamı

tamam anladım zaten ilk gelişim değil daha öncede gelmiştim..osmaniye'ye gelirsem seni bulurum zaten parça lazım olacak bana....
yok ben kayseri merkez'de oturuyorum..

Forumdan Uzaklaştırıldı
ok. kadirliden gelirken osmaniyeye girdiğin zaman yani antepten gelen yol var ya ana yol o yola çıkmadan hemen köşede kadirli yolu girişindeyim yani.beklerim muhakkak,caracal parçası şuanda pek yok elimde önceden bildir bana getirtirim hemen

Forumdan Uzaklaştırıldı
ok. kadirliden gelirken osmaniyeye girdiğin zaman yani antepten gelen yol var ya ana yol o yola çıkmadan hemen köşede kadirli yolu girişindeyim yani.beklerim muhakkak,caracal parçası şuanda pek yok elimde önceden bildir bana getirtirim hemen

zaten öyle parça değilde!! kaliteli zincir lazım bana caracalın üzerindeki zincir çok kötü!!değiştirmek istiyorum..neyse osmaiye'ye gelirsem mutlaka uğrarım yanına bu ara ben ferhat..kanuni bayisimisiniz??

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende Mustafa evet bölge bayisiyim satış servis y.parça mutlaka beklerim

:cat:planet zinciri tak süper olur

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
tamam anlaştık o'zaman :cat:

agalar 100 oktan benzın koymayı dusunuyorum caracalıma ve gaz teli takmak ne zormus bızım makıneye hele sıyah fişeği oturtmak

benım sinyalin oldugu kumanda mort oldu garantiden gelmiş allahtan yrn değiştirtcem ve arka kampanamda hışırtı var onu da yaptıracam makıne bomba gıbı olacak ... valla motorun ıyı acıldıgına ınanıyorum . bugun babamla gıderken duz yolda vıtes kucultup bır mınıbus solladım mınıbuscu bıle bakakaldı 4. vites 100 gordum iki kişi oktan olayını servıse sordum hiçbir şey olmaz ne 100 oktan nede 75 den dedı haftaya çarşamba benzın bıter o zaman bır deneyecem . gercekten cekıs degısıyor oktan buyudukce ..... motorumu çok seviyorum

ve 100 km ye 3.8 yakıyorum normal mı yaaa ama sehır ıcı bıle 4000 devır altına pek dusmem zor bır ıhımal ve yol buldummu basarım kac yapıyorsa yanı 8000 + devir

Son düzenleme:
agalar 100 oktan benzın koymayı dusunuyorum caracalıma ve gaz teli takmak ne zormus bızım makıneye hele sıyah fişeği oturtmak

benım sinyalin oldugu kumanda mort oldu garantiden gelmiş allahtan yrn değiştirtcem ve arka kampanamda hışırtı var onu da yaptıracam makıne bomba gıbı olacak ... valla motorun ıyı acıldıgına ınanıyorum . bugun babamla gıderken duz yolda vıtes kucultup bır mınıbus solladım mınıbuscu bıle bakakaldı 4. vites 100 gordum iki kişi oktan olayını servıse sordum hiçbir şey olmaz ne 100 oktan nede 75 den dedı haftaya çarşamba benzın bıter o zaman bır deneyecem . gercekten cekıs degısıyor oktan buyudukce ..... motorumu çok seviyorum

vites küçültüp 4. viteste 100 mü yaptın :silent: kanka benim caracal zaten 4 vites nasıl olcak o iş :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı

ve 100 km ye 3.8 yakıyorum normal mı yaaa ama sehır ıcı bıle 4000 devır altına pek dusmem zor bır ıhımal ve yol buldummu basarım kac yapıyorsa yanı 8000 + devir

eray sen hızlı adamsın yakında bu makina seni kesmez benden sana demesi :p

arkadaşlar benim bu benzin filtresi ile başım belada benzinde kesinti yaptırıyor!!değiştirsem hangi motorunki uyar acep??

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı

buda benim karakaçan çanta aldım nası olmuş

bugün motoru servise bıraktım yağı benden yağ değişimi ,arka kampana değişimi , fren musuru , sol kumandanın tamiri ( sinyal vs ) 50 ytl ye hallettim

bu arada esk de bir caracal daha aldık , motoru yüksek devirle kullanınca sellök yapıyor . kendi kendine :d 6000 km devırdıgım için motoru artık bıraz zorluyorum 4. viteste rüzgar olmasın 100 ü geçiyor 5 .vitesste 120 deyip kalıyor .

en az 4000 devir şehir içi , şehirler arası yollarda motor kacyapıyorsa yapıyorum 100 km de 3.8 lt yakıyor . nasıl durum sizce

evren resimler harika
çantalar çok yakışmış arkadan görüntü 10 numara olmuş walla bu caracal fena olmuş :)

bendearkaya takacam yarın

ne kadarmıs armodeler........... cantalar yani

Son düzenleme:
eray sen hızlı adamsın yakında bu makina seni kesmez benden sana demesi :p

arkadaşlar benim bu benzin filtresi ile başım belada benzinde kesinti yaptırıyor!!değiştirsem hangi motorunki uyar acep??

ferotr kardeşim,şu benzin filtresi varmıydı sen mi taktın? bende benzin filtresi göremedim diye kendim taktım. kesikliğin sebebi filtrenin altta kalması olabilir.filtre karbüratörünün benzin giriş seviyesinden aşağıda görünüyor sanki.özellikle depodaki benzin azaldığında kesiklik yapabilir belki?? bu arada ithal taş filtreler varmış.akışı zorlaştırmayan.onu araştırıyorum.haber veririim bulduğumda.

VUHAHHAHAH SÜPER YA:cat::cat::cat::cat::cat:

kardağ ustam
birşey sormak istiyorum
ben motru silifkeden aldım.bana benzini 95 oktan kullan yüksek oktan motoru zorluyo hararet yaptırır diyo.aslı varmı? bana pek mantıklı gelmedi,çünkü yüksek oktan, benzinin sıkıştırma sonunda,buji çakmadan önce kendi kendine tutuşmasını zorlaştırır.bu konuda nedir düşüncen??

bendearkaya takacam yarın

ne kadarmıs armodeler........... cantalar yani

çanta harbiden motora iyi yakışıyor.ben motora armode aldım 130 ytl.ama tam oturmadı diye sinyalleri 20 cm kadar arkaya doğru bir metalle uzattım.sinyallerin koltuık altında kablo boyu uzun tam olarak yetiyor yani.bilgin olsun.ayrıca depo altındaki (her iki tarafta olan) sac kızma nikelajlı şeritler var çok yakışıyor:) km saatinin altından koltuk altına kadar uzattım harika oldu.takması kolay fiyatıda metrsi 2 ytl.ama görüntü süper oluyo

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Senin kafanı karıştırmışlar zaten açıklama yapmama gerek yok oktan olayını biliyosun neye yaradığını,hatta sana şunu deyim hiç bi işe yaramıyor.dünya petrolleri bi kaç ailenin elinde mesela mobil bp shell falan tek bi ailenin,ama tüketiciyi kandırmak için bp çıkıyo diyoki ben bişey buldum oktandı bilmem neydi,öbürü power up u buldum diyo danışıklı dövüş yani,maksat bizi keklemek,kısacası oktan olayını unut hangisini kullanırsan kullan aynı..slmlar:cat:

Kaç oktan kullanmanız gerektiğinin kullanma klavuzunda yazıyor olması lazım. Oktan yükseltmenin teorik olarak bir faydası yoktur. Belki biraz canlanabilir ama avans ayarını yeniden ayarlamayı da gerektirebilir. Kullanma klavuzunda belirtilen değerin altında kullanmayın yeter.

Bu arada mterayes26 arkadaşa 100 olsun 75 olsun diyen servisin bu konuda hiçbirşey bilmediği ortada. Bunu söyleyen kişi kendi aracına 75 oktan benzin koysun bakalım ne olacak.

Motoru zorlama konusunda da, üst devirlerde gezerken devir saatinin kırmızı çizgiye girmemesine dikkat edin. Kırmızı bölgeye sürekli girip çıkmak veya orada kalmak motorunuzun çabuk yıpranmasına neden olur. Hem ömrünü kısaltmış, hem sizden sonra bu motoru alacak olan kişiye kötülük etmiş olurunuz.

Bence tek el binersen kimseye vermezsen çok iyi bi motor.bu arada fiyatta oynama olmaz kanunide sabittir.dün bi arkadaşa sattım bi tur attım yeni çalıştırdık açık konuşim tigerden çok çok güzel bi motor,kanuni yi tavsiye ederim garanti servis y.parça süper :cat: bu arada ben kanuni bayisiyim..

Teşekkürler hocam, önerinlerinize uyup en kısa zamanda bir Kanuni Caracal 200 sahibi olacağım.Bu arada siz bayisiyseniz yeriniz nerededir, birde zahmet olmazsa bana bir fiyat teklifi yollayabilirseniz değerlendirsem uygunsa yabacıya gitmeden sizlerle iletişime geçsem çok iyi olur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar