evet bayiyim ama kadirli biraz merkeze uzak ya hangi tamirci kardağ dersen tanırlar
sen nerde oturuyosun adanamı
ok. kadirliden gelirken osmaniyeye girdiğin zaman yani antepten gelen yol var ya ana yol o yola çıkmadan hemen köşede kadirli yolu girişindeyim yani.beklerim muhakkak,caracal parçası şuanda pek yok elimde önceden bildir bana getirtirim hemen
agalar 100 oktan benzın koymayı dusunuyorum caracalıma ve gaz teli takmak ne zormus bızım makıneye hele sıyah fişeği oturtmak
benım sinyalin oldugu kumanda mort oldu garantiden gelmiş allahtan yrn değiştirtcem ve arka kampanamda hışırtı var onu da yaptıracam makıne bomba gıbı olacak ... valla motorun ıyı acıldıgına ınanıyorum . bugun babamla gıderken duz yolda vıtes kucultup bır mınıbus solladım mınıbuscu bıle bakakaldı 4. vites 100 gordum iki kişi oktan olayını servıse sordum hiçbir şey olmaz ne 100 oktan nede 75 den dedı haftaya çarşamba benzın bıter o zaman bır deneyecem . gercekten cekıs degısıyor oktan buyudukce ..... motorumu çok seviyorum
agalar 100 oktan benzın koymayı dusunuyorum caracalıma ve gaz teli takmak ne zormus bızım makıneye hele sıyah fişeği oturtmak
benım sinyalin oldugu kumanda mort oldu garantiden gelmiş allahtan yrn değiştirtcem ve arka kampanamda hışırtı var onu da yaptıracam makıne bomba gıbı olacak ... valla motorun ıyı acıldıgına ınanıyorum . bugun babamla gıderken duz yolda vıtes kucultup bır mınıbus solladım mınıbuscu bıle bakakaldı 4. vites 100 gordum iki kişi oktan olayını servıse sordum hiçbir şey olmaz ne 100 oktan nede 75 den dedı haftaya çarşamba benzın bıter o zaman bır deneyecem . gercekten cekıs degısıyor oktan buyudukce ..... motorumu çok seviyorum
ve 100 km ye 3.8 yakıyorum normal mı yaaa ama sehır ıcı bıle 4000 devır altına pek dusmem zor bır ıhımal ve yol buldummu basarım kac yapıyorsa yanı 8000 + devir

vites küçültüp 4. viteste 100 mü yaptın :silent: kanka benim caracal zaten 4 vites nasıl olcak o iş :mrgreen:
nasıl 4 vites kanka heralde 1 asagıda kaldıgı ıcın onu unutuyorsun
VUHAHHAHAH SÜPER YA:cat::cat::cat::cat::cat:
bendearkaya takacam yarın
ne kadarmıs armodeler........... cantalar yani
Bence tek el binersen kimseye vermezsen çok iyi bi motor.bu arada fiyatta oynama olmaz kanunide sabittir.dün bi arkadaşa sattım bi tur attım yeni çalıştırdık açık konuşim tigerden çok çok güzel bi motor,kanuni yi tavsiye ederim garanti servis y.parça süper :cat: bu arada ben kanuni bayisiyim..