Kanuni Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
musluk iyi değil haklısın.. birde ben benzin hortumlarını değiştisek fena olmaz hortumlarıda çok dandik...

yaw arkadaşlar ne oldu iki gündür burda muhabbet koyu yagmurmu yagıyo yoksa benim benzin bitti ben ondan ewdeyim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Forumdan Uzaklaştırıldı
vallahi eray benimde debriyajı hoşuma gitmiyor ama ne yapalım!!yalnız o birinci vitese attığım zaman o tak diye gelen ses benim hoşuma gitmeye başladı kendimi harley kullanıyormuş gibi sanıyorum :mrgreen: birazdan yaklaşık 70 km'lik bir gezi yapacam havada kötü ama ne yapalım 1 haftadır binemiyorum acısını çıkaralım barimin ..resimleri paylaşırım sizlerle:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bugünkü gezim arkadaşlar sizlerle paylaşayım istedim :wiinkk:

biraz balık tutalım dedik balık yerine ayakkabı poşet,çorap,vs,çıktı.:cherry:

son şansımı deniyorum :wiinkk:

Son düzenleme:
ne güzel valla caracal dağ bayır çıkıyor birde akü sü ve debriyajı kalitelı olsaymıs buna harcadıgımız parayla ıyı bır japon alırdık

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben akü sıkıntısı çekmedim!! ama debriyajdan bende çekiyorum iyi bir usta bulup debriyaj tasını komple söktürmek lazım diye düşünüyorum..kalkarken sanki seni üzerinden atacakmış gibi oluyor...

ewet debriyaj elden geçmeli ama bir süre daha böyle idare edecem

ferotr kardeş kıskandım kaç km yaptın nereye gittin ben ewde benzin sıkıntısı çekiyom ama yarın birgün fullerim

o zaman siz resimleri görün

merhaba arkadaslar uzun zaman sonra tekrar yazıyorum :) egsoz açtırdıktan sonra 140 ı daha rahar goruyorum guzelmı oldu ne :queen::queen::queen:

bu arada resımlerını böyle eklıyım sızde yorumlarınızı paylasın benımle

http://www.sahibinden.com/en_sorunsuz_caracalWQQaXQQ5269891WQQpXQQdisplayitem

kazasız surusler herkese yorumları beklıyorum ama he

egsoz acılınca cok super tok bir ses geliyor ama ne kadar yararlı bır o kadar zararlı

eeeeee millet napıyonus yaaaa biraz geçikmeli de olsa tekrar burdayım aslında hep buralardayım da yazamadım nedense üşendim sanırım :)

ne var ne yok nasıl gidiyoo
bakıyorumda geziler balıkalr eksoz lar falan hee bide debriyaj almış başını gidiyoo muhabbet

ya bizim buralarda havalar güsel değil hep yagmur hep yagmur binemedik birtürlü caracaçanımıza :)

söleyecek pek bişi yok ne sölenebilirki sadece işe girince şöle aksesuar falan şart sis lambaları falan doldurmak lazım biraz ön tarafıı :)

benim derdim yok tek derdiim benzine durmadan zam gelmesii

bu günkü gezim 200 km yi dewirdim arkadaşlar bi bakın

arkadaşlar bu yol sizce nereye gidebilir?

chaperciler gitar çalar

baya yükseklere çıktık

Son düzenleme:
krem rengi tertemiz ucuz ve gıcır gıcır caracal 200 satılıyor :(

Selam Arkadaşlar...

acilen motorumu satmak durumunda kalıyorum..kısa bir süre sonra ilgili linki buraya yazacağım.. şu anda site onayı bekliyorum..olmadı sizde onaylandığı takdirde sizde siteye girip bakabilirsiniz.. (sahibinden.com)2.350 ytl istiyorum fakat yanında tüm donanımlarımıda vereceğim..ilgili sitede motorla beraber ayrıntılı açıklamalar ve beraberinde vermiş olacaklarımın hepsi mevcuttur..izmir seferihisarda yazlık evin içinde yatmaktadır..fiyatım sondur..ilgilenen arkadaşlar olursa [email protected] dan msn veya mail yoluyla ulaşabilirler..telim 536 729 4646..(izmirde bankacıyım) 2230 km de..saygılar sevgiler..

herkese kazasız belasız..

SATILIK CARACAL 200 LİNKİDİR..

http://www.sahibinden.com/en_ucuz_ve_tertemiz_caracal_200_bej_WQQaXQQ7567771WQQpXQQdisplayitem

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
vallahi helal sana fattii güzel resimler güzel mazaraları bizimle paylaştığın için teşekkürler..izmir'i zaten çok severim :cat: insan bir ikide izmirli manita resmi çekerdi :pale:
bakıyorum burası sahibinden.com'a dönmüş yahuu!! arkadaşlar bu kadar çabukmu sıkıldınız caracaldan???

Son düzenleme:
vallahi helal sana fattii güzel resimler güzel mazaraları bizimle paylaştığın için teşekkürler..izmir'i zaten çok severim :cat: insan bir ikide izmirli manita resmi çekerdi :pale:
bakıyorum burası sahibinden.com'a dönmüş yahuu!! arkadaşlar bu kadar çabukmu sıkıldınız caracaldan???

'sonsuza dek süren tek aşk motorsiklet aşkıdır' bence manita için yola cıkmadımki gezmek olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar