slm arkadaşlar epeydir muhabbetinize katılamadım soryy. geçen hafta servise ilk bakıma götürürken arkadan aracın teki vurdu stop lambası falan dağıldı allahdan bişey olmadı nese servise gittim yağı falan değişdi hadi eyvallah dedim çıkdım o da ne vites yükseltme düşürme sistemi değişdi vites yükseltme yukarı düşürmede aşa idi şimdi aşa yükseliyo yukarı düşüyo sizdede oldumu böyle bir şey ? o sırada servise gelen bir caracalcı bayanda aynısı banada oldu dedi. ve geçen farkettim benzin deposunun altındaki biryerden benzin sızıyor. farketmemin sebebide nikalajlı olan kısımda leke bırakması ve bu motoru ilk aldığımdada o leke nikalaj da vardı sorduğumda benzin koyarken dokuldü bişey değil dedilerdi. ve bu arada arkadaşlar istediğimiz kadar mail atalım değişen bişey olmaz. nikelaj lı yerin pas tutması garantiye girmiyor diyorlar doğrumu ?
arkadaşlar resim değilde video eksoz açtıran arkadaşların bi eksoz sesi duysak açtırmayı düşünüyorum bende 95 km virasyon yaşadım geçen şimdi 105 yaptım en fazla vibrasyon yokdu yavaş yavaş açılıyo 820 km oldu
crazy rock arkadaş su alma sorunu depoüstündeki kromajlı plastik kısmı kromajlara zarar vermeden çıkart çevresine sıcak silikon çek ben ilk aldığımda yaptıydım ve sanırım camıda söküp içine buhar önleyici spreylerden sıktıydım şimdi bir problem yok. yalnız o plastik parçayı sökmüşken bally ile çevresindeki siyah plastiğide yapıştır bir müddet sonra oda sökülüyor benden söylemesi.
--------------------------------------------------------------------------------
delibasalyon arkadaşımızın geçen benimde başıma gelmişdi önerisi henüz ben denemek için bir fırsat bulamadım. bu hafta sonu gösterge olayını halletmeye çalışıcam