Kanuni Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bende senin gibi niyeti oo makina için bozanlardanım ama üzerine oturup şöle bir elleştik makinayla beni kendinden sogutan tek nedeni ise vites pedalı vites değiştirmek için ayagımı çok fazla kasmam gerekiyo yani allah korusun kıramp girer ayagıma o yüzden vazgeçtim vites pedalı benim için uygun yerde değil ama makinaaaa 10 numara :)

şu hemen üstümdeki tiğer dururken diyen arkadaşa slm sölemek istiyorum merhaba arkadaşım hoşgeldin ne güzel bir yorumla geldinn

dostum valla vites olayınada bi çare bulunur sanırım. biraz daha öne almak gibi orjinalliği kaçar ama yeterki binelim dimi :D:D:D:D akıla takılan çok motor vardı fuarda ama ama çok pahalı idi fuara ucuz dedile bide caracalı sordum aynı fiyat neresi ucuzdu ben pek anlayamadım. harley ler 28,000 euro idi niyeti onlara karşı bozamadım hyosung gv 650 harley lerin yanında bile kendini pek ezdirmeyecek biçimde ve aksesuarlı fiyatı 15,000 ytl arkesuarsız 12,500 fiyatı keşke gitmeseydim diyorum şimdi fuara içime oturdu motor of anam of :(:(:(:(:

Tiger 250 dururken, Caracal 200 modelini satın alanları hala anlamış değilim. :silent:

arkadaşım ne tiger yaa caracalla arasında 1 e yakın bir fiyat farkı var 2. aradaki 50 cc fark için sadece ön fren disc cift diye tiger alınmaz yaaa gösterişide yok makinanın benim görüşüm yaşlı dede motoru gibi geliyo gözüme görünüşünde hiç bi çekicilik yok bunlar benim görüşlerim zevkler ve renkler tartışılmaz caracal mı tiger diye 1000 kere düşünsem 1000 kerede caracal derim saygılar

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vallahi arkadaşlar bende yükseltmek istiyorum ama maddi durumlar malum!!en az 2 sene binerim ben caracala .. (tiger dururken niye caracal alırlar) diyen arkadaşa inat binerim!! dengesiz herif sanamı soracaz neye bineceğimizi git yorumunu tiger sayfasına yap..hayret yahuu

ben de aynen dostum maddi anca içimize moturur. motorun en sevdiğim kısmıda zincir yok kayiş var. bu arada benim gösterge buhar yaptı su aldı bunun olmaması için bi önerisi olan varmı silikon diye düşündüm bayi olmaz dedi güneşde dursun geçer dedi valla bir haftadır doğru dürüst güneşde göremedimki geçsin :(:(:

arkadaşlar uzun bir ardan sonra malum havalar açınca geçen cumartesi bir kır havası alalım dedik motoru yıkadık 100 kmden fazla yol gittik yollar genelde keçi yolu idi motorun çekişi ciğeri yine beni kendine hayran bıraktı yanımda yamaha virigolu (900 cc sanırım) bir arkadaşımla beraber gittik inanın keçi yollarına caracal hafifliği sayesinde daha kolay çıkıyor. fakat dönerken benim benzin bitti. neyse arkadaşın motorundan ekledik fakat ne yaptıysak bir daha çalışmadı. neyse ordan bir panelvan minibüsün kasasına koyup en yakın tamirciye çektik. usta benzin deposu su almış dedi. çıkan suya baktım gerçekten benim motoru yıkarken kullandığım şampuan depodan akıyor. böyle iş görmedim motoru yıkarken tüm yıkama suyu depoya girmiş. depoyu açık bıraksan o kadar su girmez. neyse artık yıkarken depoyu silicez artık. bu arda usta bir karbüratör ayarıda çekmiş. çok hoş oldu. ama motoru alırken işi bilenler kanuni alacağına 2. el bir yabancı al dediydiler. 3500 yerinede 5-6ya yamaha vb alabilirdim. şimdi pişmanım. yanındaki arkadaşın motoru 15 yılllık 80000 de ve kimbilir kaçıncı sahibi ama inanırmısınız motorun tüm plastik aksamı vidaları somunları plastik contaları benimkinden daha yeni duruyor. (bu arda benim motor 2300 kmye yeni girdi. ) bunuda sayarsak 3 kere yolda kaldım. ilkinde buji karamış ikincisinde debriaj teli koptu.(ustaların yorumu) her neyse yinede motorumu seviyorum. bu arada kapalı yerde tutmama rağmen ön koruma karadı ve paslanmaya yüz tuttu.(6 ay İÇİNDe)

crazy rock arkadaş su alma sorunu depoüstündeki kromajlı plastik kısmı kromajlara zarar vermeden çıkart çevresine sıcak silikon çek ben ilk aldığımda yaptıydım ve sanırım camıda söküp içine buhar önleyici spreylerden sıktıydım şimdi bir problem yok. yalnız o plastik parçayı sökmüşken bally ile çevresindeki siyah plastiğide yapıştır bir müddet sonra oda sökülüyor benden söylemesi.

Son düzenleme:
Tiger 250 dururken, Caracal 200 modelini satın alanları hala anlamış değilim. :silent:

tiger 250 cok hantal yuksek 50 cc fark ve on fren cıft dısk dıye 1000 ytl vermem ben makıne ye zaten ben tigerla cok kapıstım kafa kafaya gıttık ıkımızdede modıfıye yok kanuninin telli aksamları cok adi hemen kopuyor gaz teli değiştim yine

yaw arkadaşlar yaz geliyoo
galiba bu benim daha az online olmamamı neden oluyo
gaz telini bi arkadaş uydurdu uzunda zaman oldu saglam çalışıyoo

selamınaleyküm...uzun zamandır yazamıyordum.öncelikle mutlu ve güzel bir haberle başlayayım motorumu satıp yerine kawasaki en500 aldım dualarınızı bekliyorum.bunun dışında bende önceden tiger vardı ama burdaki muhabbet bana daha çok sardığından burda takılmayı burdaki yorumları okumayı daha çok sevdim ve herseferinde tiger topiğine tıklamadan direk caracal a tıkladım zaten tiger topiği yıllardır değişmiyor sanırım.biara karşılaştırmasınıda yapmışsınız caracal ile tigerın,kısa ve öz olarak bende biyorumda bulunayım; chopper isteyen caracal alacak ama görünüş itibariyle tabi.eğer görünüşü ikinci plana itip birazda güç ve performans derseniz tigerdan başkası yalan derim.ha buarada ikisinide kullandım buna dayanaraktan yorum yapıyorum.ama allah biliyorya chopper görünümü caracal da var tiger da yok.saygılar.

arkadaşlar uzun bir ardan sonra malum havalar açınca geçen cumartesi bir kır havası alalım dedik motoru yıkadık 100 kmden fazla yol gittik yollar genelde keçi yolu idi motorun çekişi ciğeri yine beni kendine hayran bıraktı yanımda yamaha virigolu (900 cc sanırım) bir arkadaşımla beraber gittik inanın keçi yollarına caracal hafifliği sayesinde daha kolay çıkıyor. fakat dönerken benim benzin bitti. neyse arkadaşın motorundan ekledik fakat ne yaptıysak bir daha çalışmadı. neyse ordan bir panelvan minibüsün kasasına koyup en yakın tamirciye çektik. usta benzin deposu su almış dedi. çıkan suya baktım gerçekten benim motoru yıkarken kullandığım şampuan depodan akıyor. böyle iş görmedim motoru yıkarken tüm yıkama suyu depoya girmiş. depoyu açık bıraksan o kadar su girmez. neyse artık yıkarken depoyu silicez artık. bu arda usta bir karbüratör ayarıda çekmiş. çok hoş oldu. ama motoru alırken işi bilenler kanuni alacağına 2. el bir yabancı al dediydiler. 3500 yerinede 5-6ya yamaha vb alabilirdim. şimdi pişmanım. yanındaki arkadaşın motoru 15 yılllık 80000 de ve kimbilir kaçıncı sahibi ama inanırmısınız motorun tüm plastik aksamı vidaları somunları plastik contaları benimkinden daha yeni duruyor. (bu arda benim motor 2300 kmye yeni girdi. ) bunuda sayarsak 3 kere yolda kaldım. ilkinde buji karamış ikincisinde debriaj teli koptu.(ustaların yorumu) her neyse yinede motorumu seviyorum. bu arada kapalı yerde tutmama rağmen ön koruma karadı ve paslanmaya yüz tuttu.(6 ay İÇİNDe)

crazy rock arkadaş su alma sorunu depoüstündeki kromajlı plastik kısmı kromajlara zarar vermeden çıkart çevresine sıcak silikon çek ben ilk aldığımda yaptıydım ve sanırım camıda söküp içine buhar önleyici spreylerden sıktıydım şimdi bir problem yok. yalnız o plastik parçayı sökmüşken bally ile çevresindeki siyah plastiğide yapıştır bir müddet sonra oda sökülüyor benden söylemesi.

hoşgeldin geçmiş olsun dostum :(:(:( daha öncede yıkama olayında böyle bir durumla karşılaşmışmıydın ? valla tırstım şimdi benimde geçenki yıkamamda kornaya su kaçmış fuardan çıkışda rezil etti beni :D millet koptu sonra gırgırına paso korno yaptım :D:D:D bu korna her su yediğinde böyle olursa yandık valla şuan düzelmedi halea aynı silmeme rağmen. saol dostum gösterge önerin için deneyeceğim teşekkürler

selamınaleyküm...uzun zamandır yazamıyordum.öncelikle mutlu ve güzel bir haberle başlayayım motorumu satıp yerine kawasaki en500 aldım dualarınızı bekliyorum.bunun dışında bende önceden tiger vardı ama burdaki muhabbet bana daha çok sardığından burda takılmayı burdaki yorumları okumayı daha çok sevdim ve herseferinde tiger topiğine tıklamadan direk caracal a tıkladım zaten tiger topiği yıllardır değişmiyor sanırım.biara karşılaştırmasınıda yapmışsınız caracal ile tigerın,kısa ve öz olarak bende biyorumda bulunayım; chopper isteyen caracal alacak ama görünüş itibariyle tabi.eğer görünüşü ikinci plana itip birazda güç ve performans derseniz tigerdan başkası yalan derim.ha buarada ikisinide kullandım buna dayanaraktan yorum yapıyorum.ama allah biliyorya chopper görünümü caracal da var tiger da yok.saygılar.

aleyküm selam dostum hayırlı olsun allah kaza bela vermesin güle güle kullan. eee kawazaki ci oldun yinede bizimlesin. muhabbetin güzel geçdiği bilgi birikim paylaşımın güzel olduğu saygı ve sevgi içeren bir form sitesi bende harley de olsa burdayım :D

yaw arkadaşlar yaz geliyoo
galiba bu benim daha az online olmamamı neden oluyo
gaz telini bi arkadaş uydurdu uzunda zaman oldu saglam çalışıyoo

fati dostum valla ben o baharı yakalayamadım halea bu gün ve yarın karla karışık yağmur olcak şu an hava kapalı durduğum yerde pişip motorumun rüzgarı ile serinlemek için dua ediyorum.

50 cc fark güç arayacaksam bu kanuni olmaz tiger değerinde hyosung gv 250 alırım o paraya daha iii

Son düzenleme:

hayırlı olsun adamım tigerı kaça verdin en 500 benzını surup gıbı ıcer be abi

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
:)

gayet normal anlamaman bizim icin cc değil motorun tarzı onemli hız degil durus onemli bu motorda bu asalet var bence sizce arkadaşlar.

kardeş hayırlı olsun kazasız belasız

fati dostum valla ben o baharı yakalayamadım halea bu gün ve yarın karla karışık yağmur olcak şu an hava kapalı durduğum yerde pişip motorumun rüzgarı ile serinlemek için dua ediyorum.

kardeş izmir işte havasına guven olmuyoo bu gunde fırtına var ama yaz yakındır

gayet normal anlamaman bizim icin cc değil motorun tarzı onemli hız degil durus onemli bu motorda bu asalet var bence sizce arkadaşlar.

kardeş aynen katılıyorum :cat::cat::cat:

Son düzenleme:
bugun 1 saat ugrastım vıtes pedalını ayarladım vıtes degıstırır ken gelen sak sesı gıttı fattii imza super

Forumdan Uzaklaştırıldı

hayılı olsun kazasız belasız binersin inşalllah...

yahuu arkadaşlar vitesi bire attığım zaman aceyip ses yapıyor sizdede oluyormu bu??? debriyaj telini ayarlatmıştım ama yinede yapıyor:silent:

Son düzenleme:
hayılı olsun kazasız belasız binersin inşalllah...

yahuu arkadaşlar vitesi bire attığım zaman aceyip ses yapıyor sizdede oluyormu bu??? debriyaj telini ayarlatmıştım ama yinede yapıyor:silent:

aynen oyle taaaak diyor du eskiden şimdi arka kısmı ayarla iptal ettim asagıda kaldı o sesler gitti zincir şakırtısı gitti attım castrol power 15/40 yanlız bır sorunum var düz yol rüzgarsız 120 rüzgarlı 115 i geçemedim neden gitmiyor ki 2 kişi 120 gören var aramızda bir ara yazmıştı hani ama motorumdan çok memnunum birde tel koparmasa

Forumdan Uzaklaştırıldı
vallahi bende tel hiç kopmadı o yönden şanslıyım. belkide koptum kopacam diyor yine dağ başında bulurbeni böyle şeyler:mrgreen:.. ben iki kişi 105 görmüştüm 120 göremedim daha fazlada zorlamadım aslında..yağ olarakta 10w40 castrol yarı sentetik kullanıyorum.. ben bunda daha yağ filtre olayını çözemedim yok galiba caracalda ..

selam arkadaşlar size bikaç şey daha danışmak istiyorum lütfen yardımcı olun. benım motor 6000 devırde titremeye baslıo hep 5000 de kullanmak zorunda kalıyorum sızdede aynı mı? rodaj zamanı ne kadar ben 230 km deyim 6 gün oluyo alalı 110 km yaptım en fazla. bide bı kere jikle acık bı kac km gıttım yanlıslıkla buji kararmıs bı sorun olmuyo ama deıstırmelımıyım? bide son olarak yedek depomuz kaz lıtre bızım?? kac km daha gitmemız normal yedege düstükten soraaa? yardımcı olun arkadaslar lütfenn.. teşekkürlerr.

selam arkadaşlar size bikaç şey daha danışmak istiyorum lütfen yardımcı olun. benım motor 6000 devırde titremeye baslıo hep 5000 de kullanmak zorunda kalıyorum sızdede aynı mı? rodaj zamanı ne kadar ben 230 km deyim 6 gün oluyo alalı 110 km yaptım en fazla. bide bı kere jikle acık bı kac km gıttım yanlıslıkla buji kararmıs bı sorun olmuyo ama deıstırmelımıyım? bide son olarak yedek depomuz kaz lıtre bızım?? kac km daha gitmemız normal yedege düstükten soraaa? yardımcı olun arkadaslar lütfenn.. teşekkürlerr.

aslan kardesım msn dede dedım 6 bin devir az degıl ben 4 bın devırde gıdıyorum , ilk zamanlar fazla yakar ,rodaj 5000 km ye kadardır , karartıdan bır sey olmaz

aslan kardesım msn dede dedım 6 bin devir az degıl ben 4 bın devırde gıdıyorum , ilk zamanlar fazla yakar ,rodaj 5000 km ye kadardır , karartıdan bır sey olmaz

Son düzenleme:

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
ne ne ne

aynen oyle taaaak diyor du eskiden şimdi arka kısmı ayarla iptal ettim asagıda kaldı o sesler gitti zincir şakırtısı gitti attım castrol power 15/40 yanlız bır sorunum var düz yol rüzgarsız 120 rüzgarlı 115 i geçemedim neden gitmiyor ki 2 kişi 120 gören var aramızda bir ara yazmıştı hani ama motorumdan çok memnunum birde tel koparmasa

biri zincir sesi kesildi mi dedi nasıl

arkadaşlar kısmetse yarın istanbul b.çekme bayisine gidip bir caracal almayı düşünüyorum uzun bir zamandır forumu takip ediyorum ve caracalda karar kıldım. bu benim ilk motorum olacak ist. trafiğinde kısa da olsa motor deneyimim oldu ama ilk defa vitesli motorsiklet kullanıcam tavsiyelerinizi bekliyorum herkese kazasız sürüşler dilerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar