arkadaşlar uzun bir ardan sonra malum havalar açınca geçen cumartesi bir kır havası alalım dedik motoru yıkadık 100 kmden fazla yol gittik yollar genelde keçi yolu idi motorun çekişi ciğeri yine beni kendine hayran bıraktı yanımda yamaha virigolu (900 cc sanırım) bir arkadaşımla beraber gittik inanın keçi yollarına caracal hafifliği sayesinde daha kolay çıkıyor. fakat dönerken benim benzin bitti. neyse arkadaşın motorundan ekledik fakat ne yaptıysak bir daha çalışmadı. neyse ordan bir panelvan minibüsün kasasına koyup en yakın tamirciye çektik. usta benzin deposu su almış dedi. çıkan suya baktım gerçekten benim motoru yıkarken kullandığım şampuan depodan akıyor. böyle iş görmedim motoru yıkarken tüm yıkama suyu depoya girmiş. depoyu açık bıraksan o kadar su girmez. neyse artık yıkarken depoyu silicez artık. bu arda usta bir karbüratör ayarıda çekmiş. çok hoş oldu. ama motoru alırken işi bilenler kanuni alacağına 2. el bir yabancı al dediydiler. 3500 yerinede 5-6ya yamaha vb alabilirdim. şimdi pişmanım. yanındaki arkadaşın motoru 15 yılllık 80000 de ve kimbilir kaçıncı sahibi ama inanırmısınız motorun tüm plastik aksamı vidaları somunları plastik contaları benimkinden daha yeni duruyor. (bu arda benim motor 2300 kmye yeni girdi. ) bunuda sayarsak 3 kere yolda kaldım. ilkinde buji karamış ikincisinde debriaj teli koptu.(ustaların yorumu) her neyse yinede motorumu seviyorum. bu arada kapalı yerde tutmama rağmen ön koruma karadı ve paslanmaya yüz tuttu.(6 ay İÇİNDe)
crazy rock arkadaş su alma sorunu depoüstündeki kromajlı plastik kısmı kromajlara zarar vermeden çıkart çevresine sıcak silikon çek ben ilk aldığımda yaptıydım ve sanırım camıda söküp içine buhar önleyici spreylerden sıktıydım şimdi bir problem yok. yalnız o plastik parçayı sökmüşken bally ile çevresindeki siyah plastiğide yapıştır bir müddet sonra oda sökülüyor benden söylemesi.
hoşgeldin geçmiş olsun dostum

daha öncede yıkama olayında böyle bir durumla karşılaşmışmıydın ? valla tırstım şimdi benimde geçenki yıkamamda kornaya su kaçmış fuardan çıkışda rezil etti beni

millet koptu sonra gırgırına paso korno yaptım

bu korna her su yediğinde böyle olursa yandık valla şuan düzelmedi halea aynı silmeme rağmen. saol dostum gösterge önerin için deneyeceğim teşekkürler
selamınaleyküm...uzun zamandır yazamıyordum.öncelikle mutlu ve güzel bir haberle başlayayım motorumu satıp yerine kawasaki en500 aldım dualarınızı bekliyorum.bunun dışında bende önceden tiger vardı ama burdaki muhabbet bana daha çok sardığından burda takılmayı burdaki yorumları okumayı daha çok sevdim ve herseferinde tiger topiğine tıklamadan direk caracal a tıkladım zaten tiger topiği yıllardır değişmiyor sanırım.biara karşılaştırmasınıda yapmışsınız caracal ile tigerın,kısa ve öz olarak bende biyorumda bulunayım; chopper isteyen caracal alacak ama görünüş itibariyle tabi.eğer görünüşü ikinci plana itip birazda güç ve performans derseniz tigerdan başkası yalan derim.ha buarada ikisinide kullandım buna dayanaraktan yorum yapıyorum.ama allah biliyorya chopper görünümü caracal da var tiger da yok.saygılar.
aleyküm selam dostum hayırlı olsun allah kaza bela vermesin güle güle kullan. eee kawazaki ci oldun yinede bizimlesin. muhabbetin güzel geçdiği bilgi birikim paylaşımın güzel olduğu saygı ve sevgi içeren bir form sitesi bende harley de olsa burdayım
yaw arkadaşlar yaz geliyoo
galiba bu benim daha az online olmamamı neden oluyo
gaz telini bi arkadaş uydurdu uzunda zaman oldu saglam çalışıyoo
fati dostum valla ben o baharı yakalayamadım halea bu gün ve yarın karla karışık yağmur olcak şu an hava kapalı durduğum yerde pişip motorumun rüzgarı ile serinlemek için dua ediyorum.
50 cc fark güç arayacaksam bu kanuni olmaz tiger değerinde hyosung gv 250 alırım o paraya daha iii