Kanuni Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence eksozu hiç açtırma derim!! 200 cc'lik bir motordan istediğin sesi alamazsın açtırdığına yazık olur .. çıkartmalarları nasıl çıkarttın bizi biraz bilgilendirirmisin.

bence eksozu hiç açtırma derim!! 200 cc'lik bir motordan istediğin sesi alamazsın açtırdığına yazık olur .. çıkartmalarları nasıl çıkarttın bizi biraz bilgilendirirmisin.

hiç zorlanmadım tırnağımla köşesinden hafifçe açtım sora çektim geldi zaten ama ben daha ilk geldiğinde yaptım sizinki oturmuş olabilir artık bi arkadasım kaynar suyla cıkardı öle deneyebilirsinz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
benimkinin üzerinde vernik var vallahi iyi çıkarmışsın doğuş :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bencede tipsiz oluyor çıkartmasız..kanuni yazan yere bir kuru kafa neyim ekledikmi tamamdır arkadaşlar olay bu işte..ne mutlu türküm diyene.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben airbrus yapmayı düşündüm komple ama bu motora değmez yazdan sonra 600 lük bişey düşünüyorum ona inşallah.

hayırlısı olsun.. bende onümüzdeki aya inşallah bir mani olmaz ise eğer drag star 650 almayı düşünüyorum...

ben daha montajdayken söktüm bütün yapıştırmaları simsiyah benim motorum bence çok daha iyi duruyo yapıstırmalar hoş durmuyobide egzozu açmayı düşünüyorum yapan varmı fikirleriniz neler artıları eksileri yardımcı olursanız sevınırım

dsc00836tx9.jpg
[/URL][/IMG]

dövmelerın de güzelmiş :)

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
:)

hoca 9.8 ne 98 bın mı demek ıstıyorsun . ımkansız bu motorun o kadar yakması hele bu fıyatlarla kac km hızla kac bın devırle gıttın

153km yol yapmıştım benzinciye geldigimde full depoyla cıktım tekrar fulledim zor 15 ytl aldı.2 gun once yagı degistirmistim bende ondandır diyorum bide hic sıkıştırmadım motoru en faza 7 bin devir dur kak olayıda fazla yoktu

slm arkadaşlar. biraz maceralarımı anlatayım. caracal uzun yol motoru değil diyenlere sesleniyorum. valla durmadan 125 km yol gittim. farkettim ben uzun yola gidemiyorum :D:D:D aşırı düzgar yüzünden direksiyono hakim olcam diye kendimi çok kasmışım. kısacası ben ömrümde böyle dayak yemedim. boğaz köprüsündeki rüzgar çok fena ilk geçişim oldu uçurtma gibi hissettim kendimi 2 kişi olmasak devriliyorduk. caracal canavar. gibi bence durmadan 300 km yolda gider. ama üstündeki gidermi bilemiycem :D:D:D saygılar. benzin 3,350 ytl idi en son aldığımda valla ben 30 ytl lik atıyorum hep o kadar etkilemiyo zam olayı dermişim :D:D:D:D:D:D::D:D

153km yol yapmıştım benzinciye geldigimde full depoyla cıktım tekrar fulledim zor 15 ytl aldı.2 gun once yagı degistirmistim bende ondandır diyorum bide hic sıkıştırmadım motoru en faza 7 bin devir dur kak olayıda fazla yoktu

dostum bızım motorlar kuru depo en az 35 ytl alıyor 37 ytl falan alıyor yanı 15 ytl ıle dolmaz yanlıs hesaplama var

Son düzenleme:
slm arkadaşlar. bi kaç saat önce iş dönüşü e-5 de koruma demiri tabeleya çartım devrildim sıkıştırdı adi şerefsizler. motorda hazar var. allahda bende bişey yok koruma demiri olmasa tabela direk ayağıma gelecekdi kıra bilirdi. sürüklendim biraz sadece kolumda biraz ağrı var o da üstüne düşmemden oldu. motorda sağ ön sis farı koruma demiri sağ ayaklık sol ayaklık ve arka fren pedalı el debriyaj pert oldu . bakalım kaça patlycak. bizim 4 tekerlekli kendini insan zanneden nese büyük tekerlekli arabaları ezmede kullanılan araclardan alıp alayını ezesim geliyor

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
dostum bızım motorlar kuru depo en az 35 ytl alıyor 37 ytl falan alıyor yanı 15 ytl ıle dolmaz yanlıs hesaplama var

guzel kardeşim dolu depoyla cıktım 153 km gittim bir daha fulledim o kadar aldı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar