bence eksozu hiç açtırma derim!! 200 cc'lik bir motordan istediğin sesi alamazsın açtırdığına yazık olur .. çıkartmalarları nasıl çıkarttın bizi biraz bilgilendirirmisin.

peki bi zararı olurmu ya ?? sadece susturucuları çıkarsam mesela?
bencede tipsiz oluyor çıkartmasız..kanuni yazan yere bir kuru kafa neyim ekledikmi tamamdır arkadaşlar olay bu işte..ne mutlu türküm diyene.:cat:
ben airbrus yapmayı düşündüm komple ama bu motora değmez yazdan sonra 600 lük bişey düşünüyorum ona inşallah.
ben daha montajdayken söktüm bütün yapıştırmaları simsiyah benim motorum bence çok daha iyi duruyo yapıstırmalar hoş durmuyobide egzozu açmayı düşünüyorum yapan varmı fikirleriniz neler artıları eksileri yardımcı olursanız sevınırım
[/URL][/IMG]![]()
hoca 9.8 ne 98 bın mı demek ıstıyorsun . ımkansız bu motorun o kadar yakması hele bu fıyatlarla kac km hızla kac bın devırle gıttın
ferhat abıde para var kral o ohhhhhhh
153km yol yapmıştım benzinciye geldigimde full depoyla cıktım tekrar fulledim zor 15 ytl aldı.2 gun once yagı degistirmistim bende ondandır diyorum bide hic sıkıştırmadım motoru en faza 7 bin devir dur kak olayıda fazla yoktu
dostum bızım motorlar kuru depo en az 35 ytl alıyor 37 ytl falan alıyor yanı 15 ytl ıle dolmaz yanlıs hesaplama var