Kanuni Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
orjinali tabiki her zaman için iyidir..gidonun zaten ayar yeri var..biraz aşşağı indirebilirsiniz...

şu benzınde bır ucuzlasa derdımız kalmayacak
35 ytl ıle 273 km gittim sehır ıcı bırazda yuklenerek yanı gazı bıraz fazla actım

hanı okan olayı sadece para tuzagı dıyorlarya denedıum valla motor sahlandı bırde 100 oktan koyup deneyecem abı motor hıc zorlamadan 9200 devır 120 km hıza cıktı

eksık gelmıs yazı 97 oktan koydum bıtsın bırde 100 oktan koyacam

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar benzine yine zam gelmiştir..yakında motor bizi değil biz motoru gezdirecez anlaşılan!!

yakında su ile çalışan motor yapacam niyeti bozdum bu seferde suya zam yapmazlarsa

:queen:
yakında su ile çalışan motor yapacam niyeti bozdum bu seferde suya zam yapmazlarsa

ya gerçekten bayıyolar kardeş nedir durmadan zam paso zam ya arkadaşlar sınav bu hafta ve motoru artık baya baya ciddiye bındı ve regal raptoru gördum bi modelını gayet guzel sızın dusuncelerınız ne acaba caracal la kıyaslarsak

:queen:

ya gerçekten bayıyolar kardeş nedir durmadan zam paso zam ya arkadaşlar sınav bu hafta ve motoru artık baya baya ciddiye bındı ve regal raptoru gördum bi modelını gayet guzel sızın dusuncelerınız ne acaba caracal la kıyaslarsak

tek farkı 250 cc ve su sogutma ben caracalımı cok sevıyorum

peki kardeş sus soutmalı motor dha mı saglıklı ve cc sı yuksek oldugu ıcın ykaıt bıraz daha artar mı yoksa aynmıdır

su sogutma olayı tabıkı ayrı bır olay sana sunu soyleyım o motor sehır 130-135 bınden asagı yakmaz sana satıcısı en cok 100 bın der sakın onlara guvenme yolda kalırsın soyle dusun caracal + mobılet (50 cc az degıl ) 70 -80 yapıyor mobılet

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
pazar gunu sitedeki cınarcık gezisine katıldım kmde 9.8 krş yaktı
birde depo uzerindekişerit etiketmiş sokmeyi deneyen varmı

Forumdan Uzaklaştırıldı
su soğutma olayı uzun yolda çok iyi bir detay!!:cat:

svd o yazıları bende çok denedim ama vernik atmışlar üzerine bilen varsa söylesin...

pazar gunu sitedeki cınarcık gezisine katıldım kmde 9.8 krş yaktı
birde depo uzerindekişerit etiketmiş sokmeyi deneyen varmı

hoca 9.8 ne 98 bın mı demek ıstıyorsun . ımkansız bu motorun o kadar yakması hele bu fıyatlarla kac km hızla kac bın devırle gıttın

Forumdan Uzaklaştırıldı
su soğutma olayı uzun yolda çok iyi bir detay!!:cat:

svd o yazıları bende çok denedim ama vernik atmışlar üzerine bilen varsa söylesin...

ben daha montajdayken söktüm bütün yapıştırmaları simsiyah benim motorum bence çok daha iyi duruyo yapıstırmalar hoş durmuyobide egzozu açmayı düşünüyorum yapan varmı fikirleriniz neler artıları eksileri yardımcı olursanız sevınırım

dsc00836tx9.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar