zaten dostum ybrnin en baba açılmışı 125i geçmez.bnm kuzende var kjullanım klavuzuna göre açtı adam basmadı motora yemn ederim 100 i geçmiyo
cc farından dolayı fazla yakabilir rodajdan sonra bıraz daha az yakar.arkadaşlar ben de 1 ay once bretoncu oldum. 125 lik sınıfında diğer süslü kasalara kıyasla en iyisi bu fakat yakıtla biraz sıkıntım var. daha onceki motorum cup idi. 10 liraya 100 km rahatla gidiyordu. breton ile ölçümlerime göre 10 tl ile 60 km 65 km geziyorum. belki bana fazla geliyor ama size göre nasıl ?
Düz bretonlarda 2 lt civarı. Breton S de de aynıdır büyük ihtimal, kafadan 65-70 km götürür sizi.2013 bretons 125 cc var bendede henüz rodaj dönemimde 360 km su an zorlamiyorum motoru max bir kaç defa 80 km hiza ciktim 60 km hizi gecmemeye dikkat ediyorum bu şekilde 100 km de 2 2.5 lt arazi benzin harciyor 5 lt benzin koyuyorum yedeğe düşünce tekrar 5lt atiyorum.yakıt konusunda çok iyi konfor olarak idare eder parasina göre köfte misali.sarsinti olayi bu tip motorlarin genelinde var zaten bretonlarda yedek kaç lt benzine denk geliyor bilgisi olan varmi acaba?
merhaba arkadaşlar, bende de kanuni bs 125 var, bs 125 ve breton 125 arasında pek bir fark yok ama sanırım![]()