Kanuni Kanuni Breton 125

kardeşimm bende kanuni breton varr üst komşumda mondial uag aynı anda basıoz marşa motorlar soguk benım breton hart alıo oo 20 seferde anca alıo zor calısıoo sonra kanuni breton cok saglam motorr fıyatına göre kardesım gidişi çekişi cokk ii ıbre satın 140 gösterıo düzde bass 130 a kadar rahat gelıo mondıalde bı zaman 120 e kadar basıon sonra 110 u gecmıo cogu arkadasımın oylee oldu benım motor breton acıldıkca acılıo gidio şimdi sagdece 4.viteste 125 göruo şu an ben breton al derım saglamlık gidişi ve çekişi içinn

Vites göstergesi ve Benzin göstergesi de olsa daha iyi olacak. İbresi yanlış 140 değil 120. Aynaları İğrenç :farao: Birkaç modifiyeyle güzel olabiliyor. Fiyatına göre gayet güzel bi motor fakat.

selam arkadaşlar bende bu motordan almayı düşünüyorum bi kaç sorum olcak bu
-mondial UAG 125
-mondial AGK 125
-kanuni Breton 125
kıyasladığımızda bana aranzda bu motorlardan birini tavsiyede bulanacak kimse var mı bide sunu al dediğinizde ise nedenini belirtirseniz cok sevniirm
HEPİNİZE COK TESEKKÜR EDER SAYGILARIMI SUNARIM BEYLER...
mrb

mrb kardes ben kırıkkaleden bence 100.150 fazla wer breton al derım cunku en basıtınden bretonun sesı mondıale gore daha tok tamırcıye sordum kanunının jantı mondıalınkıne gore daha saglam dedı bende ccok arastırdım en son kanunı bayısınde buldum kendımı bence kanunı al derım kardes tercıh senın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:02 ----------

mrb arkadaslar bu arada bende kanunı breton war cok memnunum 2010 model 2000 kmde ama tek sıkayetım eksozunu sevmıorum bıraz bagırsın ıstıorum bu modellere gore performance eksoz yada abart eksoz nerde bulabılırım kırıkkalede yok benım amacım hız degıl ses yaratmak ama hos bı ses olcak tabı bılgılendırırsenız sevınırım....

:queen:mrb arkadaslar bu arada bende kanunı breton war cok memnunum 2010 model 2000 kmde ama tek sıkayetım eksozunu sevmıorum bıraz bagırsın ıstıorum bu modellere gore performance eksoz yada abart eksoz nerde bulabılırım kırıkkalede yok benım amacım hız degıl ses yaratmak ama hos bı ses olcak tabı bılgılendırırsenız sevınırım.... :queen::queen::queen:

BU ARADA HER ABART BIR PERFORMANCE EKSOZ MU SAYILIR???

BU ARADA ACIK HAVA FILTRESI TAKTIRSAM HIZ ARTAR MI???

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:09 ----------

vites göstergesi ve benzin göstergesi de olsa daha iyi olacak. Ibresi yanlış 140 değil 120. Aynaları iğrenç :farao: Birkaç modifiyeyle güzel olabiliyor. Fiyatına göre gayet güzel bi motor fakat.

nıye vıtes gostergesı var yha benzın gostergesıne gelıncede yedek depoya dusene kadar bın ıste dusunce alırsın.....

arkadaşlar buda bnm breton tamamen emsallerine göre farklıdır 150 cc üst kapak 150 cc silndr piston sübablarda işlem yapıldıu dişliler oynandı gerçek ibre ile rahat 140 yapıyor varsa cbf 150-ybr 125 hiç birini dinlemiyorum.dış aksam da farklı resimde göreceksiniz.boya kendi yapımımdır

633727032010004h.jpg

şu 250 lik bretonun linkini verirmisiniz. bulamadım. merak ettim ya :) aynı motoru direk 250yemi çeviriyolar.

bu motora bu kasa hafif be abiler.. hem tip olarak mobiletin biraz daha büğüyü hele o benzin deposu ve ön çamurluk yokmu gördükçe sinir oluyorum.

bu motora bu kasa hafif be abiler.. hem tip olarak mobiletin biraz daha büğüyü hele o benzin deposu ve ön çamurluk yokmu gördükçe sinir oluyorum.

Katılıyorumda millet bana neden tepki gösterdi anlamadım :cherry: Piston silindir büyüt 125 cc ybr yi geç çok adilce :wiinkk::wiinkk: Rx serisi en iyi hızda bunu kabul ederim.

Güzel yakış farketti mi ?Benimki daha 5700 de biraz kullanıyım bende büyütmeyi düşünüyorum.

Güzel yakış farketti mi ?Benimki daha 5700 de biraz kullanıyım bende büyütmeyi düşünüyorum.

en son ölçtüğümde 5 tl ile 41 km gittim hava filtresi açık.sen 150 cc silndr bulamazsın ancak orjinal sindrini rektefiye ederk yapabilirsin ama yazık etme:cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar