Kanuni Kanuni Breton 125

-Motor : 1 Silindir 4 Zaman
-Silindir Hacmi : 124 cm3
-Silindir Çapı ve Strok : 56,5x49,5 mm
-Sıkıştırma Oranı : 9,0:1
-Maks. Güç : 9,84 HP / 7820 d/d
-Maks. Tork : 8,65 Nm / 7052 d/d
-Soğutma Sistemi : Hava
-Çalıştırma : Elektrikli/Pedal
-Ön Fren : Tambur
-Arka Fren : Tambur
-Yağlama Tipi : Yağ Pompası
-Ateşleme : CDI
-Akü : 12V / 7 Ah
-Ön Süspansiyon : Teleskopik
-Arka Süspansiyon : Helezonik yaylı çift amortisör
-Yakıt Tankı Kapasitesi : 9 Lt
-Ön Lastik : 2,50-18
-Arka Lastik : 2,75-18
-Boyutları : 1885x750x1005
-Ağırlığı : 102 Kg
-100 km'de ort. yakıt maliyeti : 2,7lt
-Sele Yüksekliği : 745 mm
-selam arkadaşlar bu motosikletin özellikleri doğrultusunda ve arkadaşlarınızdan,kullananlar karşılığında kalitesi ve kullanımının yanı sıra dayanıklılığı hakkında bilgileriniz doğrultusunda yorumlar yaparmısınız mesela piyasadaki bu tipte bulunan marka olarak ör:better-mondial-presto gibi bu tip motorlar arasında kaçıncıdır cevaplarınız ve o değerli önerilerinizin yanı sıra bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim :silent: :cherry: :rendeer:

Kullanım Kılavuzu

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu motorla fiyatında dolayı bi ara bende ilgileniyordum.Tipi yok ama vites geçişlerini öğrenmek için ideal gibi.Kullanan yok galiba +'sı ne -'si ne o belli değil.Tek bilinen fiyatı o da gayet düşük.

arkadaşlar motoru almaya karar vermeden önce tipini hiç beğenmezdim. ama gel gör ki almak durumunda kaldım.İşçiliği pek ii sayılmaz takdir edersiniz ki. ama yeni başlayan biri için ki +1 fiyatı ve kullanımı açısından ideal.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
breton 120 basio rahat hemde ekonomik bir motorsklet

daha dün akşam ayıkladım bi tane ybr yalansız 135 yapıo motor sözde anahtarına kapıştık çocuk yarıştan sonra kaçtı gitti :queen:

slm arkadaşlar kanuni bretonların km saatleri motor 140 diyorsa o motor 120 ile gidiyordur çünkü bende breton var km saatini 120 km olanla değiştirdim ondan biliyorum ve binilecek motor parçaları çok ucuz yamaha ve hondaya göre ve onların yaptığı işi o da yapıyor

kanuni breton 125...
ARTILARI
1)fiyatı uygun
2)yokuş yukarı vb yerlerde çekişi süper(yaklaşık 10 bg)
3)yakıt tüketimi minumum
EKSİLERİ
1)motorun tipi pek hoş deil
2)bldiğinz gbi çinli motor
3)hız göstergeleri hatalı
4)ekzos sesi berbat

arkadaşlar bende kanuni breton var.şu an 14000 km de. motordan yana hiç bi şikayetim yok. adam gibi kullandım ve bakımlarını düzgün yaptırdım. tipi fazla yok ama bi kaç modifiye ile fiyakalı duruma getirilir.benzin de fazla yakmıyo.

YBR al bırakın şu çin mallarını bi motor parasıda bakımlarına arızalarına vermek istemiyorsanız japon alın adam akıllı tamiz bişey.

YBR al bırakın şu çin mallarını bi motor parasıda bakımlarına arızalarına vermek istemiyorsanız japon alın adam akıllı tamiz bişey.

''Bakarsan bağ,bakmassan bağ olur.'' demiş atalarımız.motosiklete iyi bakarsan,hız denemesi yapmazsan,kasislere hızlı girmezsen motorunu uzun seneler kullanırsın.Ama Yamaha,Honda gibi kaliteli motosikletlere ''aman nasıl olsa sağlam,bişey olmaz'' dersen çin malı motosiklet fiyatı kadar tamir parası verirsin.:cat::cat::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:03 PM ----------

Breton'da sevmediğim iki şey vardı; 1.çok vibrasyon olması 2.benzin göstergesinin olmaması(motoru sattım)

Forumdan Uzaklaştırıldı
gerçekten kalite motor ya biz 4 kişi(1 i büyük diğer 3 kişi ise 14-15 yaşında) olmak üzere düz yolda 90 km yaptık ya nasıl yaptınız diye soracak olanlar biri zaten motoru kullanıyo biri depoda biri arka koltukta biri de yani ben:cherry: arkadaki tutunma demirinin üstüne oturduk:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:

bu yakıt göstergesi olmadan nasıl anlaşılacak yav ? :S

kardeş bnde breton kullanıyorum bazı arkdaşlar irir.benm gibi sürekli redlne devir dip gaz binmiyceksen al fiyatıma göre memnun kalırın bnde ybr tokatladım iyi açılmışsa gerçeknten mümkünikm göstergesine gelince evet yalancı ibre 140 değil 120 dir aslında ama yinede kalibrasyonda hata payı vardır.

kanuni breton 125...
ARTILARI
1)fiyatı uygun
2)yokuş yukarı vb yerlerde çekişi süper(yaklaşık 10 bg)
3)yakıt tüketimi minumum
EKSİLERİ
1)motorun tipi pek hoş deil
2)bldiğinz gbi çinli motor
3)hız göstergeleri hatalı
4)ekzos sesi berbat

bu arkadas gostergeler konusunda espri yapıyor galiba..citroen c4 ile olctuk her hızda aynı gidiyordu...:cat:bRReton bu yanlısı olmaz..

selam arkadaşlar bende bu motordan almayı düşünüyorum bi kaç sorum olcak bu
-mondial UAG 125
-mondial AGK 125
-kanuni Breton 125
kıyasladığımızda bana aranzda bu motorlardan birini tavsiyede bulanacak kimse var mı bide sunu al dediğinizde ise nedenini belirtirseniz cok sevniirm
HEPİNİZE COK TESEKKÜR EDER SAYGILARIMI SUNARIM BEYLER...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar