Kanuni ATV 110 YARDIM..!

Selam sevgili motor severler sizden bi konuda yardım almak istiyorum benim kanuni atv 110 marka motorum var motordan memnunum ama motorumu 125 lik yapmak istiyorum sizce bana kaça mal olur şanzımanı değiştirmem gerekirmi ve sizce 125 lik yapmalımıyım yada öylece 110 kalsınmı üzerinde motor güsel modifiyeli dahada güçlensin istiyorum extradan açık hava filtresi abarth egzoz falan var 125 kil yapmak istiyorum bana fikir belirtirmisiniz?
DAHA ÖNCEDE KONU AÇTIM ATV HAKKINDA AMA KİMSE PEK İLGİLENMEDİ SANIRIM ATV KİMSENİN HOSUNA GİTMEDİ...
nys görüşlerinizi bekliyorum... saygılarımla..

ATV'ler hakkında çok fazla bir bilgim yok, ancak MART ayında MT olarak atv safarisine çıktığımızda bu modeli kullanmıştık bununla ilgili bikaç cümle bişey söyleyebilirim sanırım...
110'la 125 arasında çok fazla bi miktar güç artışı olacağını sanmıyorum...
Onun için bence uğraşma ettiğin masrafa değmez yani, orjinali nasılsa öle olsun...
Ancak; hava filtresi ile ilgili mutlaka bişey yapmalısın :) biz safarideyken motor baya çamur yediğinden hava alamamıştı ve motor sürekli "stop" edip duruyordu, bizde benzin kapağını açıp bir miktar hava almasını sağlıyorduk...
Hava filtresi için bir araştırma yapabilirsin sanırım, keyifli sürüşler... :rendeer:

Teşekkürler DCR valla işe yarar diye filtre taktırdım ama öle gidiyoz işte ama dediğin gibi sürekli stop ediyo filtreyi çıkartmayı düşünüyom zaten 125 lik yapmayalım o zn deymesse nys tessekkürler dediğin gibi masrafa değmez...!:cat:

110 la 125 lık arasında 1 bucuk bılemedın 2 beygır ancak oynar oda yapğtıgın masrafa degmes bıde verım alabılırmısın oda tartısılır..2 sı hava fıltresı olayında sey geldı aklıma hanı bu bazı Jıplerde ozellıkle safarı Jiplerde hava fıltresı boru ıle yukarı cıkartılıyo hafıf arac suya gırınce stop etmesın dıye gercı onlar DIzel bujı yok suya gırmesı hava alma dısında sorun yaratmaz normal ATV lerde de boyle bısı yapılabılır mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar